reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Hej!
U nas nocka trochę lepsza! hurrra :-D
andariel widzisz, życzyłaś nam lepszej nocki i proszę! :-)
teraz możesz mi życzyć żebym w lotto wygrała a nóż.... hihi ;-)
Wstawałam ze trzy razy do Marcelowca, ale dałam smoczek, posmarowałam maścią, przykryłam i oks. Bez ryku :-) no i poranek o nieeebo lepszy :-) ostatnio jak go trzymam na ręcach to pyta o wszystko takim fajnym głosikiem i pokazuje paluszkiem : ciotojes? :-D nie wiem kiedy się skubaniec tego nauczył ale rozwala mnie :-)
dobra idę co poczytac, skończe kawę i sprzątańsko.

reklama
hej witam sie z herbatka:-D:-D:-D
Oli nie ma juz prawie kataru, Syla jeszcze troche a mnie za to gardlo boli:baffled::baffled::baffled:
ale wyspalam sie jak nigdy:-D:-D
oczywiscie rano kopanie bo pecherz pelny a lokatorce to nie odpowiada:-D:-D:-D
u nas oszukane sloneczko swieci...jest bo jest:sorry::sorry::sorry:
a dzis sprzatania ciag dalszy:confused2::confused2::confused2:
wszystkim zdrowka zycze:-D:-D:-D

Ja też sie witam ;)
Fajnie że nocki macie lepsze u nas ciągle pod górkę :-( wczoraj Jaś padł o 19 i obudził się przed 22 i nie było szans go odłożyć do łóżeczka...na rękach mi grzecznie spał a jak tylko czuł że go odkładam to zaraz ryk.....I na pewno nie przez katar bo mu już mu się smarki kończą, może zęby? Nie podawałam mu żadnych środków przeciwbólowych bo w sumie przy mnie jak leżał to nie płakał więc wolę mu dać cycka zamiast paracetamolu przynajmniej dla brzuszka lepiej ;-)

Ja jeszcze siedzę w piżamie i jakoś ciężko mi się zabrać do życia mimo że słonko prześwituje za chmur...

Hej!
U nas nocka trochę lepsza! hurrra :-D
andariel widzisz, życzyłaś nam lepszej nocki i proszę! :-)
teraz możesz mi życzyć żebym w lotto wygrała a nóż.... hihi ;-)
Wstawałam ze trzy razy do Marcelowca, ale dałam smoczek, posmarowałam maścią, przykryłam i oks. Bez ryku :-) no i poranek o nieeebo lepszy :-) ostatnio jak go trzymam na ręcach to pyta o wszystko takim fajnym głosikiem i pokazuje paluszkiem : ciotojes? :-D nie wiem kiedy się skubaniec tego nauczył ale rozwala mnie :-)
dobra idę co poczytac, skończe kawę i sprzątańsko.

a widzisz:) ale słuchaj, Marcelowiec MÓWI już "cotojes"??? czy pokazuje?
no u nas nocka taka se z kolei; mała podniosła larum w środku nocy gdy się zorientowała, że ja wysiudano z dużego łoża i znów wpakowano między szczebelki (w które jej nóżki wciąż włażą, tak na marginesie, mimo ochraniaczy); no ale nie było tak źle, grunt, że jej katar i kaszel nie męczyły;

sempe brzmi poważnie to co piszesz, ale wiesz, grunt, żeby diagnoza trafna była i od razu stosowne leczenie rozpoczęte; dodając do tego Twoją wolę i motywację, sukces murowany!:)

a widzisz:) ale słuchaj, Marcelowiec MÓWI już "cotojes"??? czy pokazuje?
mówi, chociaż to takie niewyraźne i czasem wychodzi "sotoje" a czasem "cotojes" ale mam śmiechawę bo tak poważnie to robi :-) ostatnio mnie też zaskoczył bo powtarza dużo wyrazów po mnie, czasem mu wyjdzie, czasem nie ale i tak śmiesznie jest :-) może to dlatego że mu czytam dużo? nie wiem :-) bo jakiś czas temu to tylko nieee nieee było :-) jak się uda to nagram to jego "cotojes" i wlepię na T. ;-)

magda
oby Wam też nocki się poprawiły!

Laski gram dziś na rmf fm o kasę, wysłałam smsy i czekam jak ta gupia....
:-D gupek jestem, ja nawet misia w tych maszynach za złotówkę nigdy nie wylosowałam a co dopiero jakąś kasę, ale mam adrenalinę hehehe ;-)

Ostatnia edycja:
Witam sie
Maggie mój małz gra codziennie i na razie nic ale trzymam kciuki niech zadzwonią ;-)
U nas kolejny ząb sie pokazał ale ida następne 4 górne tym razem i moja tyż coś apetytunie ma .
Ja coś humor mam do doopy bo u mnie już dwa dni zimno i pada ble.Dzis w deszczu z Aluta po zakupy szłam zmarzłam jak nie wiem a moje dziecko do czapki nie nauczone walczyła z nią jak nie wiem ale mamunia mocno zawiązała hihihiihihiih
Spadam do garów bo mam tyły.

Hej

Maggie trzymam kciuki my tez czasem wysyłamy ale jeszcze jakos sie nie udało...
Zazdroszcze samego sluchania Miłoszek mało rozmowny jest

My po szczepieniu jednak pojechałam póki mąz jest w domu bo potem to juz wcale nie byłoby kiedy narazie smacznie śpi. No i wazy 13,300 o_0
AA i poprosiłam o recepty na pepti bez problemu do 2 lat beda zapisywac jupiii nie musze sie juz martwić

Basiu pieknie wygladałas w sukience masz zdolności!

hej

Basiu super sukienka a ty śliczna ciężaróweczka jesteś :-) czekamy teraz na fotki twoich księzniczek :tak:

zdrówka dla wszystkich chorowitków życzę, katarki precz od dzieciaczków!!

Moja ma dopiero drugą drzemke bo dzis nie było kiedy jej położyć

Pogoda w kratke ale aktualnie świeci słoneczko i mam ochote dziś jescze na spacerek

miłego wieczoru laseczki

Hej
ooo a co to za cisza wakacje sie skonczyły
Moj mezasty dzis wyjezdza, Mateusz bedzie niepocieszony...Miłoszkowi wsio równo on kocha tylko mame:}
Wczoraj czekajac u dentysty na mnie sprał tate po pysku bił i to równo, trzaskal z całych sił:)
No i pada takze posiedzimy pewnie dzis w domku
Teraz kawka i sniadanie zajrze pozniej

reklama
Do góry