reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam
Taszka sto lat! I spóźnione życzenia dla Rubi i Dominiczki bo chyba nie składałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:!!!
Kasiu ucałuj Miłoszka w paluszek,biedactwo:-:)-(
A ja wpadłam na szybkiego póki Jaś ogląda maluszkowy plac zabaw (uwielbia tę bajkę!!).
Ale się te choróbska rozlazły, my też chorzy:-:)-( Wszyscy jesteśmy zakatarzeni,Jula chyba najmniej mimo że od wczoraj już do przedszkola chodzi. Ale mnie gardło do kompletu boli no ale i tak najbiedniejszy Jaś,gluty po samą ziemię,spać nie może, jeść nic nie chce.....oj biedulek:-( także zdrowia życzę wszystkim!!

reklama
zaległosci miałam i mam nadzieje że o niczym nie zapomne

Rubi, Taszka wszystkiego naj naj naj dziewczyny, spełnienia marzeń, pociechy z dzieci, zdrówka, szczęścia i wszelkiej pomyslności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdrówka życzę dla wszystkich chorowitków!!

Basiu to będziesz miała trzy śliczne księżniczki!!!!!!!!!!!!!! Ale zajebiście!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kasiu biedny Miłoszek, dobrze że to nie złamanie

Malinka u mnie to samo:( teraz ucina sobie drzemkę, więc mam chwilę spokoju, ale wcześniej tylko klei się do mnie, marudkuje, wszędzie jej źle:/ najgorsze te gile duszące, boję się już nocy; ale jeśli skończy się tylko na przeziębieniu i tyak będzie dobrze, byle na oskrzela nie zlazło; no i gorączka ponad 38,5, więc czopek jednak podalam; jak przez jutrzejszy dzień nie będzie poprawy chyba pokażę malutką kelarzowi, żeby osluchowo zbadał czy ok;

Kasia ale Miłoszek słodziakowo wygląda na tej fotce!!! tylko calować!

maggie fajnie masz z tym weekendem:)

z tego wszystkiego zapomniałam Taszka, Rubi najlepsze zyczenia

Andariel, malinka oby wam tez maluszki szybko wyzdrowiały, i oby nie zlazło nizej wiem co to oskrzela niestety. Miłoszek mimo ze raczka z opatrunkiem to dalej broi:)czyli nie jest tak zle

madzia my tez smarkaci ja i KUba reszta narazie sie trzyma, zdrówka równiez dla was

hej dziewczyny:-D
Oli miala dzis szczepienie:baffled::baffled:

KASIU super zr to nic powaznego:-D:-D

SEMPE super ze macie bilety:-D:-D

TASZKA sto lat!!!!

wszystkim chorowitkom duzo zdrowia zycze:-D:-D:-D
jutro czeka mnie sprzatanie chalpy:szok:
w piatek do zabrza... jak to ucieka... a w sobote wesele:szok::szok::szok:
po zebie mam jeszcze dziure jak gejzer:-D:-D:-D
zaraz uciekam spac... tylko jeszcze cos do jedzenia wrzuce:-D:-D:-D

ech jednak choroba dziecka dobija jak nie wiem; nie mogę patrzeć jak się bidulka męczy z tym zatkanym noskiem; jak już sobie znajdzie miejsce w łóżku, to zaraz sie wybudza bo ją gluty duszą i tak w kółko; ja się już pożegnam, ciężka nocka nas czeka;
dobranoc!

Prosba ogromna do dziewczyn z UK:

potrzebuję dla Frania preparat o nazwie EYE Q BABY, w Pl nie do dostania w wersji Baby, rozesłałam wici do De, ale tam chyba też w tej wersji nie ma:( Czy mogłybyscie dac mi znać, czy któras z Was mogłaby mi przesłać preparat do Pl? Potrzebuję narazie na 12 tyg. kurację. Dajcie znac proszę jakie koszty preparatu plus przesyłki.

Cześć dziewczyny. Dawno nie pisałam ale urwanie głowy mam. Przeziębiłam się i ta nowa praca... nie wiem w co ręce najpierw wpakować. Jutro mam radę pedagogiczną i spotkania z rodzicami do wieczora. Uff... Mam nadzieję że do końca września jakoś się pozbieram ze wszystkim.

Pozdrowionka dla Was :)

Prosba ogromna do dziewczyn z UK:

potrzebuję dla Frania preparat o nazwie EYE Q BABY, w Pl nie do dostania w wersji Baby, rozesłałam wici do De, ale tam chyba też w tej wersji nie ma:( Czy mogłybyscie dac mi znać, czy któras z Was mogłaby mi przesłać preparat do Pl? Potrzebuję narazie na 12 tyg. kurację. Dajcie znac proszę jakie koszty preparatu plus przesyłki.

Equazen eye q baby - 30 capsules - Boots
Boots to najbardziej popularna apteka w uk, w necie chwilowo tego nie ma ale jutro wyśle męża do miasta żeby na miejscu posprawdzał czy przypadkiem nie mają bo jak nie to są inne możliwości np
Buy Equazen Eye Q Baby,
:-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie z rana:-D
jak nigdy moje dziecie przespalo cala noc:szok::szok::szok:
wstala o 6:30 wypila mleko, ktrore moj zrobil i spi dalej:szok::szok::szok:
a po tym szczepieniu jakiej g;upawki wczoraj dostala.... ze smiechu nie moglam... dawno jej z takim humorkiem nie widzialam:-D:-D
zobaczymy jaka wstanie:-D:-D:-D

Do góry