reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny

a ja się witam z Pszczyny od teściów na urlopie zimowym, ledwo 8 stopni jest
ale i tak z Adalkiem wychodzimy non stop bo park pszczyński piękny jest

najlpesze życzenia urodzinowe choc spóźnione Rubi dla Ciebie,
Taszka sto lat!

Basia- gratuluje córci!
Kasia- no oby tylko stłuczenie
Andariel- zdrowia, nie daj się przeziębieniu!
Sempe- no oby sie udało :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny, ze mną chyba lepiej, ale za to Nuśka chora:( w nocy prawie nie spałyśmy, mała ma gorączkę i mega katar, glutów pełno; nie może oddychać noskiem, a trudno jednocześnie ssać kciuka i oddychać przez usta, więc się wkurza i nie może usnąć; usuwam gile gruszką, tulę... póki co chociaż apetyt ma, ale boję się co dalej:/

Chogata dobrze, że już Ala wydobrzała, wyobrażam sobie Twoje nerwy.

Malinko zdrówka dla Tomka, nie dajcie się!

Basia ale cudo masz w brzuszku! ja też już chcę takie:)

Kasia daj znać co z nieszczęsnym paluszkiem Miłoszka. Bardzo płakał?

Mewa po Twoim tekście o pięknym parku aż mi się zachciało iść na dwór! ale nie wiem czy mogę iść z zakatarzoną małą - słońce jest, ale wieje, a ona ustami oddycha; boję się o gardło;

ojej kochana Ninka z zapchanym noskiem:-(
trzymajcie sie laski zakatarzone, z tym wychodzeniem to różne opinie : w Anglii mi wręcz kazali wychodzić jak Adas miał katarek,
byle nie z gorączką

a ja mam dylemat czy wysyłac cv do jednej firmy na 3 stanowiska zeby zwięszyc swoje szanse czy lepiej na 1 zeby mnie wzięli powaznie?

Mewa ja bym wysłała na jedno - jeśli dojdzie do rozmowy możesz wyrazić zainteresowanie pozostałymi ofertami, bo jesteś wszechstronna, elastyczna ble ble ble:) inaczej Cię odwalą na starcie, tak mi się wydaje;
no właśnie, Ninka ma gorączkę i jeszcze pokasłuje, więc chyba odpuszczę;

Mewa jak wyslesz na 3 stanowiska to potraktują Ciebie jak osobę której wszystko jedno jaką prace dostanie, brałam udział ostatnio w szkoleniu grupowym w UP i tam przekonywali ze wysyłając cv na konkretne stanowisko masz większe szanse na zdobycie tej pracy niz jakbys wysłała na 3.

cześć :-)
taszka, wszystkiego najlepszego :-):-):-)
właśnie, co z tą ciążą taszki? wiadomo coś? :confused:
andariel, mi lekarka mówiła, że z katarem można iść na dwór, ale jak jest już gorączka to trzeba siedzieć w domu :tak:
mi się obiadek gotuje, pranie zaraz powieszę, tylko dziecko pozostało uśpić, a coś nie chce zasnąć :baffled:
lecę wieszać pranie, pa

haj!
ulala aj lowju babe ulala low mi tu najt:-D

1. a więc mamy bilety!!!! idziemy na koncert Stinga 20wrzesnia w Poznaniu:-)
2. w Poznaniu wprowadzili nowe zasady płacenia za przedszkole, zlikwidowali opłate stałą ale w zamian bedziemy płacić na godziny i będą to zwrotne pieniądze w razie nie chodzenia dziecka ale ale ale!!! jako ze mam 4dzieci to jestem zwolniona z tej opłaty!!!:szok::-D:szok::-D:szok: czyli ok 160-200zł mam z głowy co miesiąc, płace tylko za jedzenie i dodatkowe zajęcia!

no w koncu jakis bonus od panstwa dostałam za te moją gromadke hihihi zadnych zasiłków dodatków nie pobieram bo przekraczam dochody na jednego członka w rodzinie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry