reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Andariel, zdróweczka

Basiu, CMV to b popularny wirus. Ponad połowa populacji jest nosicielami. Takie nic ale jesli zarazisz się w ost trymestrze to dzieco bedzie b upośledzone:( Wielu lekarzy nie dopilnowuje tego badania, bo...eeeeeeeeeeeeeee..poooooooooooo coooooooooo...a potem są tragedie:(

reklama
witam sie z rana z kawusia:-D
zab nie boli... ale jeszcze krew polatuje czasami jak sie zapomne i wciagne powietrze:sorry2:
OLI buszuje w ksiazkach... a starsza jeszcze spi:-D:-D:-D
spac mi sie chce... ale poluje na mocz Oli:baffled::baffled::baffled:
ciekawe czy teraz sie uda... to juz dziesiaty raz jak probuje... a do nocnika nie chce robic:crazy:
mam tylko trzy fotki bo reszta to serducho i reszta narzadow:-D:-D:-D
najpierw stopki, potem buziaa potem plecki:-D:-D:-D

Załączniki

• Zdjęcie053.jpg
    Zdjęcie053.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 22
  • bobob.jpg
    bobob.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 20
  • bubub.jpg
    bubub.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 21
Hej!!
Basiu gratuluje kolejnej córy!!!
Fotki super i jakie wyraźne!
Dziewczyny zdrówka wszystkim życze!!
U nas też chorubsko jakieś!!!!!!!
Tomek ma lekki katar kaszle i ma biegunke-no koszmar-nie mam jak do lekarza pojechać bo mój cały dzień w pracy.Będe dziś go sama leczyć.
Nie chce do tego skubaniec mi leków brać i jak tu dziecku chcesz pomóc a ono nie:baffled:
Ehh juz nie smęce ide śniadanie zjeść-mały może też coś skubnie........

hej, nie poczytam, zajrze pozniej. bylismy wczoraj w Gdansku i było super do czasu az milosz sobie zwalil na reke gasnice w kfc is kur... caly palec spuchniety:((nie wiem czy nie zlamany mam nadz ze tylko zbity, trzymajcie kciuki zaraz jade do lekarza,..

Witam sie z rańca .
Z Alka już jest dobrze chyba przy okazji zaliczyła jakiś skok rozwojowy bo elegancko reaguje na polecenia ,przynosi albo pokazuje o co proszę -super .Ale co sie strachu najdałam to moje
Basia super ,ze dziołcha ja tam bym chciała druga dziewuszkę:-)
Kaśka ale nuemr z tym paluszkiem może tylko stłuczony mocno będzie :tak:
Chorowitkom zdrówka a solenizantom 100 lat jesli są.

Hello :biggrin2:

Basia :-) gratki :-) mniejsze koszty - chłopięcych akcesoriów nie trza kupowac :-)

Kasia :-) 3mam kciuki!!!!!!!!!

u nas dziś był ryk...wsio jest OK ale jak jest pani Marzenka ;-) z nią się Monia zakumplowała :biggrin2: jak jest inna ciocia to............
fajnie się nią tam zajmują bo wiedzą co moje dziecię lubi a czego nie ;-)
a jak sie dowiedziałam że Monia lubi tanczyć to znaczy ze moja córka tam tańczy a jak tanczy to jest więcej niz dobrze :biggrin2: bo Monia nie wszystkim pokazuje jak pląsa :biggrin2:

jednakże... mają problemy z ubieraniem dzieci...zupelnie jakby moj stary na pol etatu tam dorabial... body na opak ubrane (a metka pod broda jak śliniak), a wczoraj miala na sobie body na ramiączkach a na to....body z długim rękawem... zadne w kroku nie zapięte...no ale... ;-)

dobra...spadam do roboty...mam nadzieje że dziś już się niczym nie wyświnie.... jestem w pracy niecałą godzinę a juz wywaliłam koleżance serek z szafki (tyle żarcia nosi ze aż się z szafki wysypują) a potem uświniłam się sałatką :baffled::wściekła/y::szok::no:

miłego dnia

reklama
witam!

Rubi nie martw się zlym ubraniem tak to juz jest! nawet w przedszkolu źle ubierają!! teraz to Angelina sama sie ubiera i rozumiem jak ma spodnie przod na tył i podkoszulka tak samo! ja rozumiem ze panie mają duzo dzieci pod soba ale uwazam ze powinno się zwracac na to uwage. Rubi moja Aluta 3tydz łazi za mną po całej chacie i uwiesza się mnie na maxa, ręce bolą jak cholera bo jak odłoże to ryczy jak wół:tak: nie wiem co jej się stało, lubi jak ją trzymam jak bobasa zawiniętego gdzie rok czasu niecierpiała tego:angry::szok::angry::szok:

siedze dzis jak na gwoździach, mamy dzis z mężem misje ponadczasową, jestesmy fanami Stinga od nastu lat nawet w fanklubie jestesmy a biletów na koncert nie zdążyliśmy kupić!!!!!!!!!!!!! a dzis puszczają jakies dodatkowe co z boku sceny będą wiec Stinga nie bedzie widać ale są wielkie telebimy, przy okazji otwarcia naszego stadionu 20wrzesnia jest koncert. o 10.00 start sprzedaży, ostatnim razem bilety w cenie od95 do 400zł rozeszły się w ciągu kilku godzin!!! Mąż stoi w kolejce w empiku ja przy kompie, TRZYMAJCIE KCIUKI!!!!

a własnie co z Taszką? jest w tej ciąży? i co z jej synkiem?

Do góry