reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

hejka:-D
wiec tak...
dzidzia zdrowa, 2wszystko na swoim miejscu:-D:-D:-D
jutro fotki wkleje jak bedzie chwila bo teraz ni8e bardzo:-D:-D:-D

zab wyrwany... ale znieczulenie zaczyna puszczac...:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
troche dziwnie mam zeba zrobionego ale to chyba kwestia przyzwyczajenia:-D:-D:-D:-D

reklama
Basiu, pamietaj o badaniach w kierunku CMV w 36 tyg ciąży.

A jak Chogatowa Ala?

Rubi, kochana, pięknego wieczora Ci zyczę!!!! I sto lat w zdrowiu i spełnienia planów życiowych i wszystkiego , co najlepsze!!
Zresztą Ty wiesz, prawda?:)

Basia, no to gratki, dobrze że zdrowa dzidzia. No i babiniec niezły :)
Ja to bym chciała trafić drugie dziecię dziewczynkę :-D ale się zobaczy ;-)
Idę spać, coś mnie choróbsko łapie :-( normalnie głowa pęka i czuję jak mnie rozwala od środka choróbsko buuu, wziełam jakieś gripeksy i idę spać
kolorowszych!

dziewczyny zdycham... jak tu nie zajrzę przez następne dni to znaczy, że umarłam:( gardło boli, głowa pęka i tak od rana:( jak zarażę malutką to się zastrzelę (o ile wcześniej nie umrę;) );
Basia ale fajnie, że zdrowa córcia:) a imię masz jakieś już na oku?

reklama
Do góry