reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

andariel ;-)
nie za Jaśka :-) ja tu pracuję od 4 lat... miałam wyrównanie za zwykłe chorobowe od momentu zatrudnienia do kiedyś tam... teraz nie wiem jak mi to naliczali... zaraz podejdę do kumpeli i zapytam czy cos dostała, o coś się starała... ona w sekretariacie pracuje to musi wszystko wiedziec :-)

i dzięki za zyczenia ;-)

reklama
Rubi - sto latek mamuśka!!!

A ja właśnie małą położyłam, bo od 7 grasuje i spać nie daje. Poprzestawiały jej się godziny, ale i tak ma 1 drzemkę w ciagu dnia.

Miałam dziś CV zanieść, ale muszę poczekać aż mała wstanie, bo znów słomiana wdowa jestem do końca tygodnia.:(((

Też jakoś niemrawo się czuję, choć za oknem ładnie i czekam aż młoda wstanie, spiję kawusię, strzelę se mejkapa i w drogę:)

Wczoraj zamówiliśmy autko nowe, znaczy się z 2000roku, no ale w końcu swoje pierwsze. Golf 4 w kombi z automatem w dieslu...ach muszę prawko zrobić, bo ten automat to specjalnie dla mnie...aaa i żegnaj stary golfie 2 z 1989roku....

cześć :-)
rubi, wszystkiego co najlepsze dla Ciebie :-):tak:
w końcu mi się udało uśpić Majkę, od 6 grasuje i marudzi :baffled: miała wcześniej spać, to bratowa mi ją obudziła :wściekła/y: a dopiero co mi zasnęła :no:
i doczekaliśmy się tego zęba, który dawał nam tak popalić, czyli mamy już 8 :-)
współczuję wam tych reakcji poszczepiennych, ja Maję też szczepiłam priorixem i varilrixem na ospę i póki co, odpukać, wszystko w porządku :tak: i mam nadzieję, że tak zostanie :tak: ja tez wcześniej słyszałam o tych reakcjach, ale postanowiłam szczepić, bo to i tak nas nie ominie... także dużo zdrówka dla chorowitków :blink:
neverend, to macie takie samo autko jak my :-) tylko, że nasze jest o rok starsze i ma manualną skrzynię biegów (mniejsze koszta naprawy w razie zepsucia, niż w automacie) :tak: ale mimo wszystko jesteśmy zadowoleni z autka :tak:
poczytam jeszcze sobie, miłego ;-)

hejka:-D

my juz po obiadku:-D:-D:-D

masakra... przegladam tipsy na necie bo mama kuzynce robic...a tego tyle ze galy wychodza:szok::szok::szok:

a po drugie nie pale od jedenastej... postanowilam z tym skonczyc:baffled:
ciekawe ile wytrzymam:szok::baffled::baffled::baffled:
a o 14 do gina.. o 19 po zeba:sorry2::-D:-D

no, ciekawe czy tym razem będzie mały "wichajsterek" ;) niestety nie bardzo wierzę, że uda się skończyć z paleniem - skoro ciąża nie była dość silnym motywatorem to nie wierzę (wybacz Basia szczerość); a Sylwia ma jakieś preferencje co do płci rodzeństwa?
tak ostatnio myślałam o kolejnym bejbe i w sumie jest mi obojętne jaka płeć by to była; gdybym mogła wybierać wolałabym córeczkę, ale mały Antek czy Franek (obstawiane typy) też by cieszyły:) ale to takie gdybanie teraz;

dobra, spadam na obiadek; czy u Was tez tak zimno i mokro? od rana żłopię herbatkę z imbirem i wciąż mi zimno:/ brrrrrr

Hejka!
RUBI Z okazji Twego święta życzę Ci,
kolejnych dni,
miesięcy i lat pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy
jak również tego, żebyś potrafiła się cieszyć z życia
w każdym jego momencie.

Aleście mnie nastraszyły dziewczyny!!!!!my szczepiliśmy w zeszłym tygodniu.
Dziś Tomek ma biegunke i stan podgoraczkowy:baffled:

WSZYSTKIM DUŻO ZDRÓWKA SZCZEGÓLNIE CHOGATA DLA TWOJEJ ALI!
wybaczcie że się do niczego innego nie odniose ale ja tak wpadłam tu jak po ogień,musze spylać bo nic nie mam zrobionego mały spi to ide chociaż coś zjeść
Pa

reklama
Dzieki dziewczyny za miłe słowa i pamięć z Alutką już lepiej ale co sie strachu najdałam to moje a nerwów nie wspomne ...
Uciekam małą kłaść spać ,potem zajrzę:-)

Do góry