reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Kurde a ja tu czytam was i czytam i zapomniałam ,że na jutro zupe mam na gazie specjalnie dla alki gotowałam bo jutro krokietów narobiłam bo mi gitare zawracali już ze 2 tygle a boje sie jeszcze kapuchy kiszonej małej zapodać :no:.I oczywiscie nie dośc ,że sie pół wygotowało zupiny to jeszcze makaron rozgotowałam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Ja w poniedziałek do gina maszeruję na 17 ale ja mam fajną panią doktor to ani stracha ,ani stresu nie mam.
U nas zaczyna sie winobranie czyli taki tygodniowe święto ochalpusów matko jak se znów przypomne te tłumy to mi słabo a jeszcze nas znajomi ciągnął jutro :-(
Byłam dziś na grzybach z młodą ale jestem umordowana padam na twarz .Ciekawe jak tam Deli w pracy nic sie nie odzywa.
Ale nie składnie napisałam chyba ze zmęczenia.Pozdrawiam

reklama
Andariel, no ja dziś właśnie wyczytałam w necie że tilapia to syfiasta jest jak i panga :-( kij i tak poleciała na śmietnik.
A misia w niebieskim domku to i ja lubię, MArcepanowi puszczam piosenkę na jutube tą co śpiewają z luną, na dobranoc, kojarzysz na pewno, nie? :-D uwielbiam ją i se śpiewam jak coś robię w domu :-D hi
basia, to dobrze że "do wesela się zagoi" ten ząb..
MAlinka, udanej dżamprezy!!
idę szałerować i spać
kororowych :-)

witam wieczornie wręcz prawie nocnie:-)

nauki jakos minęły, sypnęłam Księdzu o Imieniu Alicji wszystko cos tu naskrobałyście a on mówi ze wierzy ale wczesniej nie słyszał!!! Matko Boska i to ma być proboszcz:no: najważniejsze ze Alicja zostanie Alicją:tak: 7dzieci będzie chrzczonych, czuje ze będzie się tam działo!!! dzieciaki buczec będą..

jutro muszę jechać kupić sobie cos z długim rękawem nie wiem może płaszczyk, mam sukienke i na to żakiet z krótkim rękawem i czuje ze mnie przepiździ na maxa!!!

dobra lece na jakies winko z mężem, słyszę ze konczy sprzatać w kuchni:tak:

PS moje dzieci i ja tez lubimy MISIA W NIEBIESKIM DOMU a w szczególności jak wącha:-D ma taki duży i słodki nos!!!!!

dobranoc

no, moja też ten dom na drzewie lubi; w ogóle to mam wyrzuty sumienia, bo kiedyś mówiłam sobie, że moje dziecko nie zazna tv dopóki nie skończy kilku lat, a tymczasem... niestety, jak muszę pichcić w kuchni to włączam jej baję:( nie ogląda ich cały czas, bo przychodzi do mnie, bawi się nie patrząc w telewizor, no ale jednak wie, że to pudło gra, że jest kolorowo, ma swoje ulubione bajki, melodie przy których tańczy; no ale nic nie poradzę, ugotować trzeba, a malutka nie zawsze spokojnie ze mną posiedzi;

Sempe wiesz ze jak chrzcilismy Mateusza to bylo 30 chrztów?I nawet pisków nie było wiekszość słodko spała. Dwóch ksiezy chrzciło i moment poleciało w godzine sie obrobili z masza i chrztami.
Andariel niestety Miłoszek to tez mały kinoman a ze tv mam w pokoju gdzie siedzimy wszyscy nie sposób tego uniknąć.
Dobranoc wszystkim

Teśc zoperowany, podobno wszystko poszło zgodnie z planem, najgorszy stres minał ale pozostał tylko odrobinę mniejszy- co będzie dalej? zobaczymy, jutro jedziemy do teściowej i może już bedzie mozna tescia odwiedzić, ale jeszcze tego nei wiem:(
dobranoc- spadam spać ja chyba najbardziej tu nocny marek ;) (no kolezanka megaczka czasem mi jeszcze potowarzyszy albo magda ;))

witam sie porannie z kawka i buleczkami maslanymi:-D:-D:-D
u mnie albo minimni leci albo muzyka:-D:-D:-D
moje dzieci bardzo roztanczone:-D:-D:-D

bez tego zeba podczas jedzenia sie slinie jak OLI:-D:-D:-D

wczoraj sloneczko a dzis znowu sie chmurzy:crazy:

dziewczyny jak mi nagle brzuch wysadzilo... ani kurtki zapiac ani ubrac dotychczasowych sweterkow:-D:-D
dobrze ze w kreacji tyle miejsca:-D:-D:-D:-D

Witam!
Basia Ty ranny ptaku! Wrzuć jeszcze fotkę brzucholka! aj jak mi się tęskni czasem za brzuszkiem... znaczy mam ale taki pusty ( a gdzie tam pusty, już śniadanie na koncie i kawał czekolady łomatko!) to fe ;-) wrzuć choćby na T. :-)
Marcepan mi tu siedzi i klikać chce, łobuz.
Co do bajek, ja się staram jak najmniej, choć też zapowiadałam że nie będę puszczać.... czasem się nie da :baffled:
idę co poczytać a potem porządki bo bałagan się zrobił nie wiem kiedy... ;-) chyba ktoś nie sprzątał nic wczoraj ;-)

reklama
Hej

Dominika zdrowia szcześcia pomyslności i wspaniałego wesela

Basiu ja równiez poprosze foteczke!!
Maggie tez mam takiego pustego ale mi sie cos nie ckni za pełnym 3 razy narazie dość, choc nigdy nie mówie nigdy:)
Baska napewno bedzie wszystko w porzadku, trzymam kciuki za teścia

Z Franie nadal nie wiadomo musi miec specjalne badanie przez sonde noskiem zeby okreslic czy operacje bedzie potrzebna. Takze dalej prosimy o kciuki

Miłego dnia wszystkim

Do góry