reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

głowa mi pęka na maxa!!!

Angelinke z przedszkola odebrałam chorą, pobiegłam do lekarza, ma zapalenie gardła i ucha:no::no: antybiotyk dostała biedaczka.

Rafcio Potera oglada a małżon do księdza pojechal z dokumentami, chrzciny za tydzien a ja się pokłóciłam z menagerem restaruacji i szukam czegos nowego!! mam łeb jak sklep cholera, chyba bede musiała przełożyc bo wszystko zajete a w chacie nie zrobie:no: dokładnie 47 miejsc siedzących mi potrzeba...

Byli u mnie rodzice z chłopcem, Mały jest miesiąc starszy od Aluty więc jak się zdecydują to od stycznia będę miała bliźniaki:-)
Kasia opieka nad dziecmi to moja praca dopóki moje dzieci nie podrosą i muszę dac rade, kasa się przyda a i ja poczuje się pomocna.

napiłabym się winka albo piwka ale mam postanowienie do dopóki nie ochrzcze dziecka zero %:-D:-D ja to chyba oszalałam:szok: 4 dzien bez kolacji i piweczka i 1,5kg mniej:-p

reklama
Witam ...weszcie znalazlam chwilke,zeby zajec do was;-);-):-)
WIELKIE DZIEKI ZA ZYCZENIA DLA KAROLINKI!!!
U nas remont tez,ciagnie sie i ciagnie,niby nic wielkiego a kupa balaganu:szok:
Chydraulik nie doszedl jeszcze,a mial byc po 15 sierpnia i wes sie tu umawiaj...ehhhh
Karolina rozrabia na calego,bylysmy na szczepieniu w czwartek,troche placzu bylo,ale jakos poszlo,nastepne tez w styczniu mamy:happy:
Wszystkim solenizantom zycze duzo zdrowka,szczescia i samych slonecznych dni !!!

To tobie jeszcze tort zostanie a ja chyba w poniedziałek pójdę zamówić nowy, bo nie będę miała czym gości ugościć jak tak dalej będzie.

Andariel szkoda że mi się wcześniej w łepetynie nie zainstalowało, że ty jesteś wegetarianką to bym do ciebie po jakiś przepis uderzyła. A tak sama nie wiedziałam jak się do tego zabrać. A nie chciałam, żeby też m.chrzestna czuła się jak jakiś odmieniec. Jedno muszę przyznać jajko jest konieczne!

Malinka ja też z żalem wspominam karmienie Gabrysi. Tą bliskość. Wiem że jej też tego brakuje i przyjdzie teraz i się przytuli co mnie rozczula normalnie, ale im dłużej tym gorzej. Jak chce jeść niech je. Ty poczujesz się lepiej jak znowu będziesz bardziej żoną niż matką. Oj nie wiem czy ja to jasno piszę. Za dużo kawy się ożłopałam dziś. Zakręcona jestem jak słoik. Sorki

Efe - ja zamówiłam 2 tortasy:D....
Za dużo gąb do wykarmienia:p

Ciekawe jak potem dzieciom wytłumaczymy że na zdjęciach dwa torty inne są hihi Że roczek dwa razy obchodziły? To sobie tak zażyczą w każde urodziny hihi Plus podwójną liczbę prezentów. Ja zawsze pilnowałam, żeby w wigilię mieć dwa bo imieniny mam :]

Sempe ja jakbym miała warunki to bym też w tym kierunku poszła co ty. Ale niestety zero miejsca:( A chrzcin współczuje. Ale co się odwlecze...jak to mówią. Głowa do góry.

Idę legnąć bo coś czuję że dziecię o 6 mnie obudzi jak dziś

Dobranoc

Bry :-)

sprawdziłam listę sierpniowych bobasków i....dzis zadnych urodzinek nie mamy???

uu mnie też pada :-( pogoda, nieuchronnie zblizający sie 1 września... mdli mnie na samą myśl... nie wiem jak ja to ogarnę...

nic to... jakoś dam radę i pewnie za jakiś czas będę sie z tego smiała...

spadam sprzątać...paaaaaaa miłego weekendu ;-)

cześć :-)
wszystkiego najlepszego wczorajszym solenizantom :-):-):-)
u nas leje non stop, wczoraj po południu zaczęło i przestać nie może
my za to byliśmy wczoraj na mega grillu z pracy męża, miało być ok 1000 osób :szok: ale przez tą pogodę dużo ludzi nie dotarło
fajnie było, tylko mokro, Maja też z nami była, szkoda tylko, że nie mogłam trunków popróbować, bo była degustacja :-D
lecę dziecię nakarmić ;-)
miłego dzionka

Bry!
już raz pisałam posta ale mnie MArcel przegonił do zabawy ;-)
U nas też chmurzaście i znów pewnie popada , wczroaj lało i burza w nocy.
Marcepan zasnął to ja spadam dalej do małża, wczoraj miałam fuchę ścierania fugi, i zostałam mistrzem fugi ;-) prawie jak mijagi
znikam
miłego!

hej hej....
a u nas szaro, ale bezdeszczowo...
właśnie Mysz śpi, to gotuję, sprzątam, prasuję.
Małżon wyjechał. Jesteśmy same, ale dziś rodzice moi robią dżamprezę z okazji swojej 25 rocznicy ślubu. Mi przypadła rola DJ'a haha.
Jutro druga tura urodzin....ychhh a ja wciąż nie wyspana, ze wszystkim nie obrobiona. Zmiatam więc. Buziaki!

reklama
no dzien dobry!

kurcze głowa nadal boli, mąz się śmieje ze to z powodu abstynecji hihihi

własnie jestem po rozmowie z inną reustaracją, podejscie super, widać ze zależy im na gościach! menu po kilku godz ustaliłam takie pyszne i klarowne do tego animacje dla bachorków ufff na 15tą jadę tam wypróbować jedzonko jakie mają i podejmę decyzje.

czy z dziecmi mozna chodzic do sauny? np. suchej, ja tylko w niej jakoś mogę wytrzymać..

Malinka gratulacje dla Tomka ze tak łagodnie przeszedł ten dla Ciebie stresujący czas;-)

Efe mam nadzieje ze na komunie Angelinki(2016r) juz zrobie impreze w naszym ogrodzie
:-) a wiecie ze w jednej z restauracji zapisy na komunie mają rozpisane do 2015roku:szok::szok::szok:

miłego weekendu

Do góry