reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Sempe :-) a jak to sie robi z tymi zapisami na komunie??? rezerwuje sie knajpe i potem szuka kosciola gdzie w tym terminie bedzie komunia??? bo przeciez co chwile mieszaja kiedy dzieci maja isc do komunii...u nas idą teraz z III klasy... niedawno jeszcze szły z II...

życzę powodzenia na degustacji ;-)

co do sauny to ja baba ze wsi - nigdym nie byla to sie nie odzywam ;-)

zmykam...miejsca sobie nie umiem znalezc ale poszwędam sie po chacie moze troche.... do doopy to wszystko :-/

hej:-D
wszystkim solenizantom roczkowym zycze duzo zdrowka i szczescia w zyciu!!!!!! obecnym i poprzednim:-D:-D:-D

u nas leci... wczoraj caly dzien u kolezanki przesiedzialam...:-D:-D:-D
a dzisiaj spokojny dzionek w domku:-D:-D:-D
milego weekendu zycze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej

moje maleństwo śpi w łóżeczku bo na dworze co chwile pada a ja kolejny sernik wstawiłam bo poprzedni poszedł w jedno popołudnie :-)

Basiu a ty nie bedziesz miała jakoś nieługo usg połówkowego? jak bedziesz już po to koniecznie daj znać czy dzidzia zdradzi swoją płeć ;-)

Sempe jakbyś kiedyś jeszcze szukała knajpy to polecam Gryszczeniówke, co prawda 15 km od Poznania, ale jedzonko super, duzy ogród dookoła lokalu i właściciele bardzo mili no i mają dużo taniej niż w centrum. Z tego co wiem to mają mnóstwo kilentów z Poznania

miłego dnia babeczki

Hej!!
Mały zjadł flache i spać poszedł a ja siedzie i mi z cycek cieknie........
Ogólnie to sprzatam i już mam dość.....
Mały w nocy się darł tak go te 1 męczą:-(

Sempe smacznego;-)
Ehhh idem kończyć obiad i się przebrac bo wkładek to ja już nie mam i tak mi leciiiiiiiii :baffled:
Miłego weekendu kobitki-mimo tej paskudy za oknem....

Witam i zmykam
Biedny ten Tomuś...
Seampe trzymam kciukasy za sale. Z tą rezerwacją to chyba żart..!!!
Baśka trzymam kciukasy za synka :-)

Malinka własnie przeczytałam jezu co sie dzieje na tym świecie
Zeby do 2015 knajpy pozajmowane boze, ale to chyba rodzice maja troche wine bo to oni w koncu zapisuja na zaś, potem sie dziwic ze do lekarza sa kolejki hihihi

A ja mam strasznie dobry humor wyobrazcie sobie ze przed chwila strasznie miła zupełnie obca pani która przypadkiem trafiła na aukcje pogadała ze mna na gg i kupiła na aukcjach rzeczy za 140zł i zostawiła to wszystko do ponownej licytacji:szok::szok::-Dmało tego w poniedziałek wysyła paczke do Agi z fantami i juz mi zdjecia przysłala fantów bagatela za ponad 200zł:szok::-DWiecie co ludzie maja jednak dobre serducha!!Usmiech mam od ucha do ucha

reklama
hej dziewczyny
ja już straciłam nadzieje że bede stałym gosciem....raczej doraźnym bo nie daje rady tyle ostatnio mamy na głowie:(
jeszcze bartek gorączkuje i mam nadzieje ze to na zabki bo nic innego się nie dzieje a zasliniony i mokry tak jak dawno już nie był....

Super robota z aukcjami - widzę że kręci się porządnie!!! ja już nawet też zdjęcia paru fantów zrobilam ale jeszcze je zrzucić, opisać, wyslac...czasu brak, teraz też juz mi sie oczy zamykają ale dzielnie nadrabiam zaległości:)

Buziaczki dla wszystkich byłych jubilatów- dużo mniłości i radości w życiu:)

Do góry