reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

Witam niedzielnie!
A cóż to ja pierwsza?
Wszystkie pewnie śpią - ta jasne pewnie przy garach:blink:
Mały mi wstał koło 7
No i już pół godziny pisze bo mi mały przeszkadza...
KASIU CIESZE SIE ŻE TRAFIŁA SIĘ TAKA OSÓBKA!!!
BASIU OBY TO NA ZĄBKI ALE TAK PATRZE ŻE TO PEWNIE JUŻ KŁY??!!:szok:
MIŁEJ NIEDZIELI LASKI!!

reklama
Hellloł niedzielnie
Nie pada więc jestem w szoku
może jakiś spacer zaliczymy?
Pozmywałam gary a było tego trochę (oj jak marzy m i się zmywarka)
Dziecię śpi, bo po wczorajszej zadymie nie wyspana strasznie. Spała tylko godzinkę:szok:
Impreza udana choć nie wszystko wyszło jak chciałam.
Idę nadrobić zaległości

Sempe z tym 2015 to nie żart? Poszaleli ci ludzie!

Bry :-)

ja tez niezywa... Monika postanowiła się pobawić...w nocy... o 1 w nocy...

Jasiek non stop głodny... zeby takego brzuszyska i tylu wałeczków nie mial to bym myslala ze tasiemaca jakiegos ma...

spadam...ziemniaki nie chca wspołpracować - nie obrały się jeszcze... nawet goopie pyry przeciwko mnie....

miłej niedzieli i grzeczniejszych skłądnikó obiadowych :-)

Widzę tu dziś pustki ... Panienka śpi, a ja chodzę i czytam :-). Choć raz nadrobiłam wszystko <jupi>. Czekam teraz, aż śpioszek mój wstanie i idziemy na spacerek, bo słoneczko wyszło. Zadzwoni jeszcze do kumpeli może tez wyjdzie z małą :-).

Miłych imprez :-)

Kot to pikuś u mnie debil w starym VW 2 muzę puszcza.
A ja padłam razem z dzieckiem. Nie wiem o której my teraz spać pójdziemy? A tylko pokazywałam jej że trzeba się położyć i zamknąć oczka. Normalnie godzina minęła jak sekunda.
Faktycznie puściutko tutaj dziś?

witam
a my taki zwariowany dzien mielismy troszke
martwi mnie tez sikulka małej:(do lekarza nie mozna sie dostać:(
juz niewiem co mam zrobić
szkoła za pasem,a ja nadal nie przygotowana do niej:(
wogóle czuje ze od tygodnia wrzody sie odezwały,znów mam straszne boleści:(
juz łapie doła jesiennego:)dlatego mnie mniej,ach.....

reklama
Piwonia - do pytania o pimafucort jeszcze - nie wolno go stosować na błony śluzowe..

A u nas powoli nerwówa przedwyjazdowa.
Ciesze się ze udało się kupić buty Natce dziś (wolę zrobić to sama, jakkolwiek zaufanie do męża mam, ale w tej kwestii..;-)).
Lece do prasowania
miłego wieczora:)

Do góry