reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

reklama
Kurka, nie nadążam:(

Jubilatom cudownym, kochanym nieustająco zdrówka, szczęścia w życiu:)

Dziś poznałam kolejną BBmamę:)
Jutro Wrocław, pa kobietki, lecę spać bo pobudka skoro swit

Bry :-)

Buziaki dla szanownych Jubilatów Roczniaków :-)

spadam pacyfikować wyjca...wyje od rana i sama nie wie czemu...wszystko nie tak... :-(

witam w ten mega deszczowy dzień!!!!!

wszystkim kolejnym roczniakom sierpniowym życzymy zdrówka i radości!!!!!
Mała od rana wsiekła jest i nie wiem o co:wściekła/y: wogóle to ostatnio zrobiła się taka ze cokolwiek nie jest po jejj myśli to świga się jak karp bez wody!!!!!!!!:szok::szok:

dzis po południu mam wizyte: rodzice z synkiem przychodzą, zobaczyć któż to ja jestem:-) od stycznia mogłabym zostać jego nianią. Fajnie by było, Alicji rówieśnik>

Ok idę na kawe

Wpadłam sie tylko przywitać i spadam do miasta musze zakupy zrobic.My już po szczepieniu ufffffffffffff następne w styczniu ble.Solenizantom wszystkiego naj ,naj buziaki .Dobra spadam bo mam dziś dużżżżooooo na głowie

Witam i ja,
u nas zimno i deszcz pada, moje dziecko robi okupacje telewizora, dokładnie kanał 4fun.tv i tańczy:-) aż dziwne bo nigdy telewizora nie włączam bo nawet jak już mi się to zdarzyło to młoda mi wyłączała:-D
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych roczniaków!!! Moc buziaczków!

Cześć!!
KOLEJNYM SOLENIZANTOM NAJLEPSZE ŻYCZENIA ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA I SAMYCH RADOSNYCH DNI!!!!!
Azorku ciesze się że jest wysypka trzydniówka praktycznie za wami!
Chyba większość dzieciaczków marudki teraz taka pogoda że i ja bym pomarudziła troche:baffled:
A wiecie jaką mi Tomek wczoraj niespodziewajke zrobił!!!!!!
Tak narzekałam że nie pije mleka z butli.....A wczoraj już tak się do mnie tulił że nie wiedziałam co chce spać cyca....to tak wpadłam na pomysł że dla jaj dam mu mleka z butli...zrobiłam 100ml modyfikowanego wzięłam panicza do pokoju przytuliłam mocno i do dziubka butle i ku mojemu zdziwieniu zaczął pić!!Wypił wszystko i jeszcze mu mało było poleciałam zrobiłam jeszcze i wypił znowu 100ml po czym zasnął :szok: nie domagał się cycusia!!w ciężkim szoku i niedowierzaniem wyszłam z pokoju a jeszcze większy szok przeżyłam wieczorem kiedy to Tomek sam zasnął w łóżeczku-a od czasu szpitala zasypiał w łóżku ze mną!
więc wczoraj moje dziecko mnie zdziwiło.Stwierdziłam więc że od dziś w dzień będzie dostawał butle zamiast cycusia a z czasem i nocnego karmienia oduczymy i bedę wolnaa!!Zimne piwko już w nocnym śnie mnie nawiedziło az ślinka pociekła:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry