reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

wszystkiego najlepszego Marysiu i Nadio :-):-):-)
dzień dobry ;-)
u nas dziś chłodniej za oknem, coś pogoda się psuje, ciekawe czy jeszcze tego lata trochę będzie? :dry:
Majka śpi, więc mama na necie śmiga :-D, ale jak wstanie to idziemy na dwór
miłego dnia życzę :-)

reklama
Cześć!!
NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA ROCZNIAKÓW!!!!!!!!!ROŚNIJCIE ZDROWO UŚMIECHAJCIE SIĘ I CIESZCIE DZIECIŃSTWEM!!!!

Aguś wspaniałe wieści ciesze się razem z Wami!!!

Basiu odpoczywaj i dbaj o siebie!
Sempe naprawde Ci dziewczyno współczuje i podziwiam że tyle czasu wytrzymałaś z nim!Mam nadzieje że on kiedyś zmądrzeje i przyjdzie do Ciebie i przerosi za te wszystkie krzywdy!
Mały buszuje o pokoju zupki nie bardzo chciał jeść ale za to pije a nigdy zawsze za nim latałam żeby się napił a ostatnio nawet sam łapie za kubek i pij!:szok:
Wczoraj cały dzień miałam gościi nie było jak tu zaglądnąć....
pogoda paskudna pada ale my i tak w domku jeszcze bo Tomek kaszle nadal:/

wszystkiego naj naj naj dla roczniaczków, dużo zdrówka, szczęscia i spełnienia marzeń!!

Aga bardz bardzo się cieszę, wycałuj Frania :-)

Piwonia gratulacje dla chrzestnej Alusi :-) to przyjdzie do was na roczek z maluszkiem :-D

Maggie współczuje remontu :baffled: ale juz koniec blisko wiec na pewno dacie radę no a jaki będzie efekt!
Ja mam aktualnie łazienke rozgrzebaną bo mężowi na koniec urlopu się zachciało remontować ale to nieduży problem bo korzystamy z tej na dole u rodziców

ciekawe czy Amelka dostała wysypki...

a dziś lub jutro po południu zjemy kolejny torcik roczkowy mojej Myszki bo moi rodzice nie byli na imprezce w PL i musimy to nadrobić. Siora miała załatwić super torcik u znajomego kucharza i zobaczymy czy jej się dziś uda
a ja serniczek pieke i musze go doglądać co chwilę bo ostatnio spaliłam :zawstydzona/y:

miłego dnia wszystkim!!

Spełnienia wszystkich marzeń i uśmiechu na co dzień składamy z Miko następującym SOLENIZANTOM:
Ali, Hani
Juliankowi
Ali, Ali
Martynce, Zosi

Miłoszkowi
Jasiowi,
Karolince, Tosi, Julitce
Marysi i Nadi

A wszystkim Mamusiom życzę miłego dnia ;-)

hejka:-D
wkoncu po tygodniu zupek chinskich normalny obiad... mam juz butle wiec moge gotowac:-D:-D:-D

a szwagierka jak przyjechala to myslalam ze sie przewroci ze nam sie takie mieszkanko trafilo:-D:-D:-D:-D:-D
a my super... spokojni.. moj ma lepszy humor a ja zreszta tez,.. dzieicaki vbiegaja na maksa:-D:-D:-D:-D:-D
wszystkim humorki dopisuja... a jaki moj sie zrobil milusi... chodzi przytula sie... co chwile buzi da... zmiana jak nie wiem:szok::-D:-D:-D:-D
jednym slowem super:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no ja przyszły tydzien bede miała zalatany bo chcemy zrobic małej roczek,ale na dwie raty chyba bo raz ze sie nie pomieścimy,a dwa chrzestny ma szkolenie w weekend,a chrzestna czeka na rozwiazanie,choc moze lada dzien juz sie rozpakuje w koncu termin ma taki sam jak ja z Alą tyle,ze ona na cesarkę czeka,a w sumie nic wielkiego raczej tez nie bedziemy robić:(

i małe sprostowanie bo własnie o 9.07 urodziła synka

Iwonka super wieści! I chłopak sierpniowy najfajniejszy będzie! Wrzuć fotkę bobasa. Oj jak ja bym wycałowała takiego maluszka!

Co do impry my też na dwie tury. Z rodziną w sobotę a z ze znajomymi we wtorek, bo mieszkanie za małe:( I poprawiny poprawin w następny weekend bo psiapsiuła ma przyjechać z Olsztyna, chyba że da radę w ten weekend. I kurde sprzątania mam multum i gotowania. Zamówiłam tort to [z 2,5 kg ma ważyć (!)] Jutro robię gołąbki, bo się uparłam że Gabi ma zjeść urodzinowy obiad z nami a ona gołąbki uwielbia - to w końcu jej święto;)

jezuniu, jakie cudne wieści u Frania!!! juuuuuupi pod dam sufit:))) tak trzymaj!!!

wszystkiego słodkiego i miłego w dniu urodzinek dzisiejszym solenizantom!

my spacer miałyśmy przed południem, bo musiałam się do przychodni z córą udać (chciałam się umówić normalnie na wizytę, ale dodzwonienie się tam graniczy z cudem); krew z paluszka pobierali, łzy niczym groch leciały... jutro wyniki i mam nadzieję konsultacja u doktorki; i mała przybrała na wadze, stan na dziś - ciut ponad 8.800kg :)

co do imprezek to my myślimy, by nasze 30-ki jakoś "wyprawić" tu, bo z rodzinką już były, a teraz jest okazja do spotkania się tutaj ze znajomymi:) tylko co jak i kiedy..? mąż kończy dziś, ja chwilę temu skończyłam;

Ostatnia edycja:
witam -na biegu bo smiagam za 5 min do pracy.Amelka strasznie marudna dzisiaj:/ MAMY WYSYPKE heheheheh tyrzydniowka jednak heheh powinnam amelke teraz pokazac pani doktor bo mi wierzyc nie chciala ze takie cos jakl tzrydniowka istnieje:dry::nerd: oki uciekam do roboty papaty zajrze pozniej

reklama
łeee, no to teraz już bliżej końca Azorku:) a swoją drogą, moja mama (i mama mojego M.) też o trzydniówce nic nie slyszala - czyżby w latach 80. jej nie było??? ciekawe

czy Wy też macie takiego lenia jak ja dziś..? normalnie od dwóch godzin dupska ruszyć z kanapy nie mogę, a muszę już:(

Do góry