reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

moja mama też o 3dniówce nie słyszała ale wtedy była moda na antybiotyki - po pierwszym dniu gorączki pewnie dostawałyśmy antybiotyk a ewentualną wysypkę pewnie tłumaczyli reakcja na lek...

kto ich tam wie ;-)

reklama
wiecie jakiego apetytu dosatalam... a jak mieszam... zjem slone typu szynka z musztarda a na batonika czekoladowego o smaku toffi:baffled::baffled::baffled:
tak to jeszcze nie jadlam:-D:-D:-D
moze synus tym razem:-D:-D

moja mama też o 3dniówce nie słyszała ale wtedy była moda na antybiotyki - po pierwszym dniu gorączki pewnie dostawałyśmy antybiotyk a ewentualną wysypkę pewnie tłumaczyli reakcja na lek...

kto ich tam wie ;-)

tak, tak, masz rację! mama mówiła, że w pierwszym roku życia przyjęłam kilka antybiotyków, lekarz "tak na wszelki" przepisywał...

wiecie jakiego apetytu dosatalam... a jak mieszam... zjem slone typu szynka z musztarda a na batonika czekoladowego o smaku toffi:baffled::baffled::baffled:
tak to jeszcze nie jadlam:-D:-D:-D
moze synus tym razem:-D:-D

no tylko nie nastawiaj sie zbytnio bo ja tak jadłam i przy drugiej i przy trzeciej ciaży i niestety nic z tego nie było
uff po wizycie teściowej żyje,a na poprawę humoru wino zapodałam sobie a co
Efe co do fotki na razie nie mam żadnej

Witam sie
kurcze jutro na 8:30 idziemy na szczepionko kurcze ale mam stresa chyba bardziej niż przekłócie uszu.Dziś mi młoda dała tak popalić ,że niewiem dobrze ,że męzasty wczesniej skończył prace to pomógł mi .Teraz śpi już bo dziś ledwo 30 min. spała a 4 prawie na wierzchu ,matko kiedy one w końcu wyjdą :wściekła/y:
Basia super ,że sie podoba w nowej chatce (widziałam niczego sobie :tak:)
Piwonia co sie tak stresujesz teściową jak jakaś młudka hihihihiihihi

Iwonka mnie ominęło bo teściowie na roczek nie przyjadą. Ale za to inni goście będą więc i tak muszę sprzątać i szykować, ale ty przy trzeciej wnuczce już powinnaś być na luzie? Co do maluszka to po wizycie proszę o dokładny opis chociaż!
Basia przestrzeni to teraz wam nie brakuje. Oby wam się dobrze żyło w tych 4 ścianach;)
Chogata ja na swojego też dziś liczyłam i się trochę przeliczyłam więc go musiałam do pionu postawić. Zobaczę jak jutro będzie.
Andariel to wszystkiego najlepszego rówieśniczko;)Staro się poczułaś po przekroczeniu tej magicznej liczby? Bo ja strasznie:(

Hop, wpadłam na dobranoc, ziewam jak nie wiem co, ostatnio chociaż Marcel spać daje do 7:30 to ja i tak czuję jak by mi mało snu było. Wstaję z bolącą głową :/
Znikam, kolorowych!

reklama
ufff po pracy....ludziof nam brakuje i mamy troche zapieprz:zawstydzona/y::baffled:

WSZYSTKIEGO NAJLEP[SIEJSZEGO SOLENIZANTOM DZISIEJSZYM:-D:-D:-D
tort_dzieciecy_11_lrg.jpg

No to Amelka wrocila do rozrabiania i lamentowania:tak::-D cos sie jej poprzestawialo i teraz ma drzemke ok10-11 rano i pozniej zasypia ok 18-19:baffled: potem ja budzimy,ubieramy w pizamke a ona zamiast spac to szaleje na wyrku naszym do polnocy:baffled::dry: a juz bylo tak fajnie ustawione ze miala jedna drzemke tylko od ok 13 :sorry2:ehhh a zebow nastepnych nie widac:-(

oki kolacyjke mezasty wlasnie podal to zasiadam do jedzonka i znikam papapapty i milej nocki zycze:-)

Do góry