reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

reklama
Tylko wpadłam pogratulowac Franiowi bo coś mi tam dzis migneło pod wieczór ,ze badanko wyszło super .Lece sie połozyć podam na twarz.
Andariel moja też jeszcze ze 2 tygle temu taka była miałam dośc nie wiem czy 15x wstawania w nocy to nie było mało .U mnie pomogły czopki homeopatyczne niby pisze ,ze na bolesne ząbkowanie i stany niepokoju u niemowląt i dzieci :-)Teraz jest ok tylko co jakis czas popłakuje przez sen ale ja sie odezwe do niej ciiiiiiiiiiiiiiiii i spi młoda dalej.A tak koło roku to chyba dzieci przechodza własnie taki etap stekania i ciągłego wiszenia przy mamusi u mnie to samo .Teraz sie boje jak ja ją dydka oducze bo przez te jęki jej dawałam a już tylko brała dydka do uśpienia i całą noc przesypiała bez .Aktualnie potrafi z nim nawet na dwór wyjść fujjjjjjjDobranoc

Aga my tez sie cieszymy zdrowiem Franuli tylko ja pić dziś nie musze bo jestem zmęczona jakbym stke obaliła

wszystkiego naj dla Marysi i Nadii z okazji roczku!!!!

witam z kawka:-D
mala zrobila pobudke o 6:30:szok:a myslalam ze pospie:-D

AGUS super wiesci... brawa dla FRANUSIA!!!!:-D:-D:-D

u mnie po staremu... gin powiedziala ze wszystko ok i czekac na usg:-D:-D:-D

a 16 mam krzywa... ale sie ciesze:baffled::baffled::baffled:
wczoraj poszylam ..i nie mam dzisiaj co robic:dry::dry::dry:
potem bede dzwonic do kuzynki ciekawe jak tam operacja:szok::szok::szok:

Hello z rana
Dziecie mi się w dzień wysypia i potem wstaje o 7 rano ech...
Pogoda za oknem paskudna a ja mam tyle na głowie, że nie wiem czy się wyrobię. W sierpniu zawsze się u mnie wile działo i widać po urodzeniu Gabrysi nic się nie zmieniło. To będziemy Iwonka latać za książkami i prezentami na urodziny jednocześnie hihi
Basia cieszę się że z maleństwem wszystko ok. Teraz na swoim możesz się zrelaksować i cieszyć z tego błogosławionego stanu. Ach ale ci zazdroszczę. Jeszcze ty taki szczuplak więc nie masz się co wagą przejmować, więc już w ogóle pełen relaks. Ale napisz jak tam szwagierka zareagowała na waszą wyprowadzkę? Szczena opadła?

A dla naszych solenizantek STO LAT!

Ostatnia edycja:
Aloha
Samych radosnych dni dla dzisiejszych solenizantek :-) stooo lat :-D,
Ja na szybko oczywiście... pije kawuchę i jak tylko MArcel się drzemnie to spadam pomagać małżowi. Dżizus, mieliśmy kończyć w sobotę i wstawiać meble a nie wiem czy w niedzielę zdążymy... :-( nienawidzę takiego burdla w domu mieć
Efe zrób listę co po koleii jak masz dużo na głowie, i powodzonka. Ja ostatnio jak se nie zapisze co mam zrobić to ni cholery nie pamiętam, przeraża mnie moja pamięć... :baffled:
no to śmigam, buziole

Dzieisjeszym sznaownym Jubbilatkom samych przyjemnosci zycze :):)

Aga zaj........ wieści. Wiecej takich :):) Strasznie sie ciesze :-)

U mnie wczorajszy dzien tez byl super. Nie dośc ze mloda roczek skocnczyla to jeszcze moja kuzynka co ma raczydlo piersi odebrala wyniki badania kosci i nie sa złe. Lekarz jej powiedział ze sa duuuuuze szansena wyjscie z tego. Ma kilka przerzutów ale sa na to środki :):)

Supert dzień. Oby dzisiejszy byl taki sam udany :)

no ja przyszły tydzien bede miała zalatany bo chcemy zrobic małej roczek,ale na dwie raty chyba bo raz ze sie nie pomieścimy,a dwa chrzestny ma szkolenie w weekend,a chrzestna czeka na rozwiazanie,choc moze lada dzien juz sie rozpakuje w koncu termin ma taki sam jak ja z Alą tyle,ze ona na cesarkę czeka,a w sumie nic wielkiego raczej tez nie bedziemy robić:(

i małe sprostowanie bo własnie o 9.07 urodziła synka

Ostatnia edycja:
reklama
Bry :-)

100 lat 100 lat dla rocznaiczków i buziaki w pakiecie :-* ;-* :-*

ja dziś z rana już w Skarbowym byłam więc teraz muszę szybko w chatce ogarnąć póki Monetta śpi ;-)

miłego dnia ;-)

Do góry