reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

hej witam sie z kawka:-D:-D:-D

dla przeslodkich roczniakow przeslodkie zyczonka i oczywiscie rowniez dla Miloszka:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie wczoaj kumpela byla:-D:-D:-D
musze siasc do maszyny a weny brak:crazy:

najlepsze moja kuzynka do ktorej 11 wrzesnia idziemy na slub zlamala reke... i to tak bardzo ze ma dzis operacje na nia:no::no::no::no::no::no:
do slubu z gipsem bedzie szla:-:)-:)-:)-(

lenia mam... wczoraj mnie tak zolad bolal ze myslalam ze wykorkuje:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
ani zasnac nie umialam:angry::angry:
a dzis juz lepiej:-D

dzidzia wariuje.. dzis czkawke miala:-D:-D:-D

reklama
Ninka mi sie maruda znów zrobila od powrotu z Gorzowa - znów ma etap chodzenia za mną, czepiania się nóg, normalnie mnie osacza:) najgorsze, że śpi jak zając na miedzy, czujnie, wybudza się z okropnym krzykiem i płaczem, chce by ją nosić na rękach - noce to masakra, bo ja już cierpliwości nie mam i jestem okropnie niewyspana, a przez to ZLA...
uciekam do kuchni, dziś robię placki ziemniaczane (ale będzie wietrzenia) :)

andariel, Maja też czasami tak ma, że wisi mi u nogi i płacze i nawet garów nie da umyć :no:
basia, opowiadaj jak tam po wizycie u gina :-)
ja już po obiadku i mam chwilę spokoju, bo Majka buszuje po pokoju :-D no i właśnie się do laptopów nam dobiera :dry::-D nie ma chwili wytchnienia...
czytam dalej ;-)

Dla szanownych Jubilatów dzisiejszych, Jasia, Karolinki, Tosi i Julitki najserdeczniejsze życzenia zdrówka i radości

U nas ino dobre wieści dziś - po wylewach ani ślady! Komory oczywiście powiększone (po wylewach właśnie), ale wskaźnik Evansa juz tylko 0,32!!! (po wylewach było 0,39 a od 0,4 jest wodogłowie, do 0,3 wskaźnik prawidłowy - czyli mały jest coraz bliżej prawidłowego stosunku wielkości komór do czaszki!!). Rehabilitacja spowoduje, że powstają nowe połączenia między neuronami (w miejsce tych zniszczonych po wylewach), istota biała i szara rozwija się super:) I jak to stwierdził pan dr - jak tylko będzie chciał sie uczyć to bedzie...geniuszem:)
No i bylismy u lekarza, który jechał raz o 2 w nocy reanimowac Frania, ależ był wzruszony i zaskoczony jego stanem!!! A jak się cieszył!!!
I zaszliśmy na OIOM, akurat były 2 b miłe p pielęgniarki, które b lubię, wielokrotnie z nimi rozmawiałam jak Franiu leżał na OIOMie - nie mogły uwierzyc, że to ten "ciężki Franiu"! Jak się cieszyły... Boże, piękny dzień dziś był!! I jest!!!
No i na rehabilitacji dzis Franula pięknie utrzymywał się w siadzie, pani rehabilitantka stwierdziła, że Franiu zaliczył kolejny "skok rozwojowy"
Jezu jaka jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A teraz wracam do allegrowych spraw bo mnie pani derektor prześwięci...;-)

Cieszcie się kobietki razem z nami:tak::tak::-)

reklama
Do góry