reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny

jestem od paru dni u mamy, taki niespodziewany urlop i jakos mi czasu brakuje na kompa
zatem najlepsze zyczenia dla dzieciczkow ktore konczyly roczek jak byłam tu nieobecna
i dzisiejsze najlepsze dla Miłoszka - Miłoszku rośnij zdrowo!

Azorek -mam nadzieje ze Amelka juz lepiej sie czuje
aprops 3dniówki - Adas miał nietypową- 1 dzien wysokiej goraczki az 38.4 potem 2 dni ze stanem podgorączkowym bez przeciwgorączkowych lekow a na czwarty dzien wysypka
i sie zastanawiam co to właściwie było

Maggie- współczuje remontu, nawet sobie nie chce wyobrazac jak Ci w tym czasie Marcelo daje popalic, oczy dookola głowy chyba musisz miec

Sempe- ręce opadaja jaki Straszy bezczelny jest, cierpliwosci kochana

reklama
Bry ;-)

Najlepszego dla kochanych roczniaków :-) zdrówka, szczęścia i ogólnej pomyślności ;-) :-*

my spadamy do alergologa...waham się czy iść ale...potrzebuję kwitek dla lekarza kierującego...to pojde...

3majcie się gaduły :p

Jeżu a ja dalej nie nadrobiłam no po prostu czasu mi brakuje
Mój dziś po raz pierwszy w ty miesiącu do pracy pojechał więc kawę przy kompie pije ale moja gwiazda już chce z łóżeczka sama wychodzić więc muszę zmykać.
Chata taka zasyfiona, bo ciągle w rozjazdach a w piątek już pierwsi goście się zjeżdżają więc muszę w 3 dni zrobić ją na błysk. A takie mam zaległości, że szok. Będę sprzątać jak mała śpi.

Dla wszystkich solenizantów byłych i obecnych
STO LAT W ZDROWIU I SZCZĘŚCIU NAJMILSI
!

SEMPE taki program mają niemcy pod Olsztynem. Wywożą dzieciaki takie jak twój starszak do gospodarzy i dają im tam popalić. Program podobno jest świetny, bo delikwenci zostają całkowicie oderwani od środowiska w którym żyją. Np. na telefon do domu musza sobie zapracować przewalając gnój. Są z wychowawcami, którzy im układają w głowach i największa próba ich pracy jest gdy wracają do domu.

Ostatnia edycja:
STO LAT W SZCZĘŚCIU I ZDROWIU DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH MAŁYCH SOLENIZANTÓW :)))

ależ ostatnio jestem padnięta, ciężko mi rano wstać do małej, nocne karmienia zaczynają mnie już wykańczać, no klapa energetyczna i już; dobra, nie smęcę Wam może dzisiaj...

Hop hop
Stooo lat stooo lat, wszystkim solenizantom dzisiejszym: Jasiu, Karolinka, Tosia i Julitka, rośnijcie zdrowo i w szczęściu, cmoki!

Ziewam jak fiks. Śniły mi się takie durnoty, że co chwilę się budziłam :/
Burdelu ciąg dalszy, już mam dość tego remontu, Mewa co rajca to racja, Marcel nie pomaga ;-) ale tak to już jest.
Z moim pożarliśmy się ślicznie przy śniadaniu ... ale to szkoda gadać :dry:
Spadam pomyć naczynia w wannie :sorry2:
Lajf is krejzi, to moje motto na dziś... ;-)
miłego!

cześć laski ;-)
Majeczka śpi, ale pewnie niedługo wstanie, bo to już godzinna drzemka, więc mogę troszkę poczytać :-)
Karolinko, Tosiu, Julitko i Jasiu wszystkiego co najlepsze Wam życzymy, rośnijcie zdrowo :-):-):-)
a ja tak sobie przeglądam stronki z noclegami w Zakopanem, bo chcieliśmy sobie we trójkę wyskoczyć na jakiś weekend we wrześniu, ale mężowi przypomniało się że czeka nas ubezpieczenie auta, przegląd itp. rzędu 1000zł, więc musimy odpuścić :no::-( także pozostało mi tylko oglądanie stron www :-D
u nas jakoś leci, Maja coś mi "brzęczy" ostatnimi czasy i nie wiem dalej na co to, zajrzeć do buzi za bardzo nie da, więc łudzę się, że to zęby :sorry2:
dziś idziemy zakupić szczepionkę przeciwko ospie, są tu jakieś mamy co będą szczepić przeciwko ospie dzieciaczki??? czy tylko ja jedna? :sorry2:
poczytam sobie jeszcze, papa

reklama
wszystkiego naj dla solenizantow-samych radosci w zyciu:-)
tort2.jpg

Amelkowa obudzila sie po 3 rano-dostala kolejna dawke nurofenu i jak na razie temp ponizej 38 ale marudzi strasznie:baffled: wiec jesli to trzydniowka to jakos teraz powinna wysypki dostac??zobaczymy co dzisiejszy dzien i nocka przyniosa.:tak:
ja wlasnie wydzwaniam i zalatwiam papiery z pracy potrzebna mi do zasilkow i znowu mi nerwow napsuli tylko:no: wiec sie pozegnam i spadam do obowiazkow milego dzionka zycze

Ps.tesciu dzwonil ze od stycznia dostanie prace w walii---qrka to ja sie wyprowadzam od nich daleko a on mi tu sie pod sam nos sprowadzi:crazy:

Do góry