reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Azorek bedziemy czekać na relacje
a moze mała ma 3dniówkę?? no chyba ze juz miała
w szkocji nie wiedza co to trzydniowka:baffled: ehhh nawet jak to trzydniowka to jakos nie mija:baffled: pani doktor: "nurofen 3x5ml dziennie + chlodzic dziecko...plucka ok oskrzela ok,katar sam przejdzie" ja:prosze o badania -pani dr:" ja wiem ze w polsce to wy dostajecie skierowania na posiew moczu i krwi na zawolanie ale TU JEST SZKOCJA! niech sie pani zdecyduje czy leczy pani dziecko po naszemu czy po polsku-jak tak to radze jechac do polski!". PODZIEKOWALAM I PISZE WLASNIE SKARGE!!:wściekła/y: normalnie mnie roznosi:wściekła/y: kupilam mlodej multiwitaminki w kropelkach w ramach protestu:dry:(pani doktor nie poleca bo jesli mloda juz wszystko je to witaminy ma z jedzonka):crazy:

poprawiam sobie wlasnie humor: http://pajacyki-nicpon.blogspot.com/2009_01_01_archive.html

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...
MIŁOSZKU NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA CIEBIE!!!!!!!!!

Oj ja tak na szybko!
Azorku zdrówka dla małej!A sama nie możesz pójść zrobić badań?Musisz mieć skierowanie?Współczuje takiej lekarki.....
i nie wiem co ja tam miałam napisać...
Zamot u mnie niesamowity:/

Azorek ;-) spokojnie.... zbijaj gorączkę i czekaj na wysypkę... a może zębole jej wychodzą??? Moja Monia tez miała 2 dni gorączki, wysypki nie było, żaden ząb nie wylazł...do tej pory nie wiem co to było - grunt ze przeszło samo ;-)
3majcie sie obie i ucałuj Amelkę :-*

ja zostawiłam info o zdrowiu Monetty na odpowiednim wątku :-) całkiem dobre info :-)

spadam się wieszać ;-)

pa

Dziekujemy wszystkim za sliczne zyczenia i zostawiamy torcik

zaraz poczytam co u was, cały dzien byłam bez neta znów szwankuje
Agnieszce padł laptop nie bedzie jej kilka dni akurat teraz jak ruszyły aukcje:((

MMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmm Kasiu ale torcik!!!!
jak mija urodzinowy dzień Miłoszka?
no szkoda ze Agi nie będzie , co te kompy się tak psują nam??:baffled:
Ja już z Tomkiem nie wytrzymam już 2 dzień łazi i o wszystko się wywraca jakby chodzić nie umiał guzy już ma ze 3 na nogach siniole....
a teraz maruda bo mama nie daje cyca,,,,:baffled:

Ale ze mnie guła rosołowa....Rano zapomniałam złożyc zyczen..

MIŁOSZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!

Udało się :-) od jutra urlop :-) wiec buzki i doooooo :-) jutro zooooo odwiedzimy :-) a 29 jedziemy do Łeby na kilka dni :-)

wrócił mój szanowny Starszak z obozu z nogą nie jest tak źle, obejdzie się bez gipsu i kul.
Myslałam ze jakos to z nim juz lepiej ale po prau godzinach w domu zaczął mieć o wszystko pretensje!!!!!! przeklinał krzyczał na Rafała odgrazal się ze go zabije.. a na koniec stwierdził ze on jest jedynakiem i nie moze się doczekać jak za rok skonczy 18lat jak wyjdzie z tej *******onej chaty!!!!!!
Rece opadają łzy same mi napływają chyba nie dam rady z nim juz wytrzymac, jak usłyszał ze ma wydrukowac spis podręczników to odpowiedział ze mu się nie przydadzą bo ma w dupie szkołe...

załamka i dół... zjadłam z nerwów chyba wszystko co miałam w domu

Kasia torcik przepyszny
moja dzisiaj w dupe daje strasznie,chyba nam kolejne ząbki idą,bo znów paluchy pcha do dziobaka
sempe współczuje,ale ja chyba bym sie juz poddała i powiedziała,żeby robił co chce,a za rok bym mu powiedziała do widzenia tylko i miłego zycia,skoro sam ma pomysł na życie i tylko zmartwień dokłada

reklama
Sempe ja to bym mi chyba jak na tych hamerykońskich programach dla trudnej młodzieży zafundowała wyjazd do cięzkiej pracy czy na farme czy gdzieś a nie obóz.A jak sie uczyć nie chce to won z domu ja tak powtarzam starszakowi jak sie uczyć nie będzie chciał to do roboty jak i tego nie to z domu wynocha .Kazdy w życiu coś musi robić czy to nauka czy to praca .Tylko bezdomni nic robić nie muszą ...Współczuje naprawde.

Do góry