reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Ja sie na szybko witam bo dopiero co usiadłam po ciezkim weekendzie i dzisiejszym dniu.
Solenizantom dziesiejszym wszystkiego naj ,naj.
Jeszcze musze zdjęcia powysyłać dziś kurcze na roczek nie chcieli wpaść a po zdjecia to sie upominają co za rodzina :crazy:
Aaaaaaaaaaaa nie wiem czy se chwalić czy płakac ale moja panna wybrałam na roczku RÓŻANIEC:baffled::baffled:Potem ksiązka była a w trzeciej kolejności kasa .Może jakos przeżyje hihihiihihihi.
Dziś u nas cały dzień prądu nie było taka w nocy burza była więc już spadam do wyra bo nie spałam przez nią wcale .Myślałam ,że mi okna powywala :szok::szok:
Azorek ja bym pędem poleciała do lekarza goraczka to nie jakies byle co...
Anett mnie mój tyż wkurza poszedł na drugiego kompa to mam spokój.
Aga kciukasy za Frania (jak tam z rzygankiem ,lepiej?)

ukrop niemiłosierny!! popijam piwko na ochłode:-)

znowu mnie gdzieś niesie!! chyba pojade na 3dni z dzieciakami do Wrocławia, zobaczymy co z tego będzie!

szukam dla Ali sukienki na chrzciny, drożyzna straszna a na allegro małe rozmiary ech...

a wracając do wyjazdu z małżonem to w drodze do Bielska-białej w przedziale I klasa pogryzły go pchły!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: 8h podróz trwała, jakaś porażka, duchota scisk i te pchły!!

Baśka w koncu się doczekalam Twojej przeprowadzki, wiele razy z męzem rozmawiałam na Wasz temat, w jakich warunkach musiałaś mieszkać!!! wszystkiego dobrego NA SWOIM!!!!!

dostałam mailem cudne zdjęcia Frania, postanowiłam je dodac do albumu rodzinnego:-)

Rany, Sempe, dziękuję..:)

Chogata, Franek też różańcowy:) Nasza dr mówiła mi, ze prawie wszystkie dzieci sięgają po różaniec, bo go...nie znają:)

Anett, spokojnie..

Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia.

U nas dzień nerwów i gonitwy.:baffled: W rezultacie doszliśmy z mężastym do wniosku, że urodzinki Martynie zrobimy u teściów, bo baliśmy się, że gości nie pomieścimy.:zawstydzona/y: Przewożenie zastawy, jedzenia, ciast, tortów czyli dokładnie wszystkiego.:baffled: Ale gra była warta świeczki.:tak: Goście dopisali, prezenty przerosły nasze najśmielsze oczekiwania :szok:, a popołudnie spędzone pracowicie, ale we wspaniałym towarzystwie.:-D Martyna piała z zachwytu.:-):tak:

Z okazji roczku moje dziecko zrobiło nam prezent. Dostała od nas konia na biegunach. Podeszła do niego i wskazując palcem powiedziała "oko". Uczyłam ją od paru dni, gdzie miś ma oko, nos i ucho, a ta dzisiaj bez proszenia pokazała i nawet powiedziała!! :szok::-)

Zdjęcia z imprezy wkleję jak do mnie dotrą :sorry2:

Dziękujemy bardzo za zyczenia ;-)
wczorajsze urodzinki spędziliśmy w sumie tylko we trójkę :-) imprezka w sobotę. na chwile wpadli tylko teściowie bo nie wytrzymali z prezentam :-D krzesełko uczydełko Zosia od nich dostała iiii na początku się go bała :-D szok :-) ale już jest coraz lepiej - włącza sobie lampkę i mówi "lampa" i się cieszy :-)
ok wracam do roboty bo chcę od jutra mieć urlop.. buziakiiii!!

bry :-)

a więc nastał ten dzien :-) MIŁOSZKU 100 lat ;-) żebyś Ty wiedział jak to ponad rok temu wszystkie ciotki tu na Ciebie czekały :-) Zdrówka, szczęścia i ogólnej pomyślności ;-)

my dziś lecim do kardiologa więc potem zdam relacje ;-)

miłego dnia

reklama
Laptok mi się kurcze sypie w drobny mak:( Myslałam, że go dziś już nie reanimuję.

Na szczęście udało się:)

Miłoszku kochany, sto lat:)
Rośnij w zdrowiu, szczęściu i miłości:)

Do góry