reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam sie z rana. ja w nienaj;epszym humorku-dolka mam- wiec przepraszam ze do niczego sie nie odnosze ...tylko sie wysmece i spadam zeby innym dnia nie psuc.
ja juz nie mam sily:zawstydzona/y::-( Amelka wczoraj po nurofenie(5ml) miala temp 38.4:szok::no::no: w nocy spala dosc ladnie ale troche sie wiercila i pojekiwala przez co i ja nie spalam:zawstydzona/y::-( teraz jej goraczki nie mierzylam jeszcze ale jest tak rozpalona ze szok:-:)-( i do tego jak ja wzielam na rece(obudzila sie z placzem) to gadala do siebie jak by miala majaki jakies:zawstydzona/y::sad: jesli to hmm"tylko" oskrzela to jeszcze bedzie oki ale jak to zapalenie pluc to ja sie zastrzele:zawstydzona/y: stoje nad nia przy lozeczku i placze jak bobr...tak mi szkoda kruszynki ze sie tyle meczy:hmm: nie wiem juz sama-moze na pogotowie powinnam zadzwonic zeby do jutra nie czekac na wizyte u lekarza??ale co im powiem???ze dziecko ma goraczke?? raczej nie przyjada:zawstydzona/y:
ehhh to uciekam smecic do kawy papapapty i wszystkim udanego dnia zycze.

reklama
Razem z Juliankiem dziękujemy pięknie za życzenia! :)

Urodzinki trochę w biegu, zamiast zapraszać gości, my pojechaliśmy do teściów z torcikiem.
Tatuś niestety do wieczora był w pracy :wściekła/y:, ech już nie mam sił na tego faceta...
Tylko praca mu w głowie, a my w trójkę musimy radzić sobie sami...

Julek za to już "prawie" chodzi, tzn. potrafi zrobić kilka kroczków, a potem bęc na pupę :-), Jest cudowny ten mój synek, dzięki niemu jeszcze jakoś się trzymam w tym całym natłoku spraw :tak:
Pozdrawiam Was dziewczyny!

Witajcie dziewczyny.
My tez nocka do d.. Po 1 nieprzespanej nocy nie wiem jak się nazywam - starość się zaczyna:) 1 lekarz nam wydał dziś, 1 szczena opadła na widok Frania. Nie mógł uwierzyć:) Ale był taki szczęśliwy, szok:) Bo to ten lekarz mówił mi, że nie powinnam liczyc na nazbyt wiele, że przy takim stanie, to..śmierć lub roślina.. Ale dziś cieszył sie jak dziecko!:) Ależ to była miła wizyta:) A w srodę Franula ma usg przezciemieniowe. Mam nadzieję, ze da sie zajrzeć we wszystkie zakamarki i zobaczyć jak sie sprawy mają po wylewach.

Azorek, ja bym pognała do lekarza..

ROCZNIACZKOM - NAJLEPSZEGO ;-*

ja dzis jestem zdegustowana na calego...

1. badan do roboty nie zrbie bo lekarz sie powaznie rozchorowal a zastepcy jeszcze nie znalezli :-/
2. Monia wyzarła moje zdjecie z legitymacji ubezpieczenioej :-/
3. zadałam pytanie sprzedającemu (na allegro) i dostalam odpowiedź: "wariatka"... a ja chcialam tylko dokładniejsze wymiary pewnej szmaty dostac...:-(
4. Monetta ryczy dziś z byle powodu...chyba jej górne "4" idą...
5. R mi dziś powiedzial ze wymiana okien bedzie 31.08 i 01.09.... i ja z dziecmi mam wyjechac do rodzicow... Monia pierwszy dzien do złoba, u dziadkow nie nocowała a poza tym kto nas do Opola dowiezie???? bo szanowny monsz do tesciów nie jedzie... ciekawe czy wstanie o 5:00 żeby po nas jechac... normalnie najchętniej nogi bym mu z doopy wyrwala.... zero mozgu....

WITAJCIE!!!!!!!!!

PRZEDE WSZYSTKIM STO LATEK DLA WSZYSTKICH ROCZNIAKÓW !!!!!!!!!! :* :*

Aukcje super, wyszło rewelacyjnie, tak bardzo się ciesze że wszystko tak ładnie wypaliło - dziewczyny (Kasia moje ukłony!!) - jesteście rewelacyjne!!!!!!

W ogóle przepraszam że się nie odzywałam a i teraz tak na szybkiego i chaotycznie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale mój komp dopełnił swojego żywota, a właściwie monitor - w ostatnich dniach życia wyświetlał tylko połowę obrazu i jeszcze trzęsło się to wszystko - a mój mąż, żeby mu oszczędzić cierpienia uciachał kabel (tzn tłumaczył się że chciał naprawić :-p:-p:-p).
W każdym razie zostałam bez sprawnego kompa, i nie wiem kiedy się dorobimy następnego:-:)-(
Także piszę szybko od mamy i to właściwie żeby się pożegnać na jakiś czas:-:)-( oczywiście jak będę u mamy to zaglądnę ale nawet nie liczę że często mi się to uda:-(
Kurcze przykro bo zżyłam się z Wami Dziewczyny a tu taki przymusowy odwyk:-:)wściekła/y:
Ale Aukcje poprawiły mi humor baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo;-):tak:;-)
Ach jeszcze dodam że Jaś miał wczoraj bardzo przykry wypadek - nie dopilnowałam go i przewrócił się z wózkiem (stanął w wózku i go przeważył):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( Mój bidulek - guz jest ale najważniejsze żeby nie skończyło się poważniejszymi konsekwencjami:-:)-:)-( Na razie jest baczna obserwacja i siedzenie jak na szpilach - także trzymajcie kciuki żeby się na guzie tylko skończyło:-:)-(

PAPATKI I CAŁUSY DLA WSZYSTKICH KOCHANYCH DZIECIĄTEK!!!!!!!!!!!

Martynce i Zosi najlepsze zyczenia!!

Rubi ale masz dzień:( Wez ty tego sprzedawce zaskarż co za świnia noooo:p

Aga trzymam kciuki za to USg wszystkiego to moze juz nie dojzy bo Franio juz ma duzy mądry móżdżek, bedzie dobrze!!

Azorek tez radze wizyte u lekarza, lepiej iśc niz sie zamartwiać.

Malinka a ty pamietaj ze masz nas i jak masz jakis problem to wal smiało moze razem uda sie go pokonać?

No pieknie ledwo przebrałam i znów koooopa.

Aukcje powystawiane jakby ktos jeszcze chciał dołaczyc to czekamy

Sempe DZIEKUJE!!!!
przykro mi z powodu zwichnietej nogi oby szybko wyzdrowiał

Madziu no nie rób nam tego wracaj!!Kombinuj byle jakiego kompa nie da rady?/:((

Ostatnia edycja:
reklama
hej:-D

sto lat dla roczniakow!!!
podczytywalam ale nie chcialo mi sie pisac:zawstydzona/y:
boli mnie glowa:baffled::baffled:
zanosi sie u nqas na burze:-D:-D:-D:-D:-D

przylapalm Oli na chodzeniu... filmik na odpowiednim watlu:-D:-D:-D:-D