reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Alocha składa podziekowania za życzonka:happy2::happy2::happy2:

I jednocześnie Hani i Mikołajkowi 100 lat:tak:
my idziemy sie jeszcze zrelaksowac na basenik przed jutrzejsza imperką i później wracam do szykowania kinder balu:-D

cholercia, zamówiłam torta ze zdjeciem na dzis a nie na jutro i martwie się ze bedzie źle wyglądał - podobno mogą się porobić bąbelki powietrza:baffled::sorry2:

Kaska dałaś czadu z tą cała akcją:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Izabela ja mojej kupiłam z lovi taki kubek 360 stopni prawie jak ze zwykłego kubka sie pije bo ja już miałam dość niekapków a do tego u nas w większości złobków dzieci albo piją i sie zalewają z kubków zwykłych a mniejsze sa pojone łyżeczką (ze względów higienicznych ponoć ) to wole żeby młoda opanowała picie z kubka normalnie.
Matko a mnie tak rypie kręgosłup ,że nie wiem jeszce mi na rece i nogi ten ból promieniuje buuuuuuuuuuuuuuuu ,ibupromy i te inne nie pomagają:baffled::crazy:

Nie martw sie nic moja też długgggooooo nie kumała jak sie pije nawet z głupiego niekapka musiałam wszystkie kubki rozmontować ,żeby mogła sie napić ale te ustniki cięzko sie myje i kupiłam teraz ten lovi.Załapała po 30 min. nauki do teraz nawet jak bierze to sie chwile bawi nim dopiero potem pije .

Ale Ala to kobieta. Kobieta czyli...chodząca injeligjencja:)
A Franek to facet..a faceci to ...prototypy.. Każdy prototyp jest wadliwy, więc... Ali wystarczyło 30 min, Frankowi daję...30 dni:)

(syn mnie ubije kiedyś za te słowa jak nic:))

reklama
no to Aga ;-) po tych słowach gęba mi sie uśmiechneła :-)

ale i tak jestem padnieta wiec opisze co się u nas działo rankiem...

kolorowych snów ;-*

Do góry