reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Aga mój starszak wszystko szybciej umiał niż Alka oprócz chodzenia .Ona chyba po prostu jest bardziej ostrożniejsza i dlatego póxniej.Matka na wszystko znajdzie wytłumaczenie hihihihihii

reklama
Witam wszystkich, słyszałam że ktoś z was może coś wiedzieć na ten temat otóż mam problem jestem w szkocji i mam 4 letnigo synka ojciec mojego dziecka znęcał sie nad nami i pił wiec tu wyjechałam ale dzwonię do niego by syn miał kontakt z ojcem sam nigdy nie zadzwoni chcę go pozbawić praw rodzicielskich mam ku temu poważne argumenty sprawa była również na prokuratuże lecz z po moim wyjezdzie została zamknięta problem jest taki że sad polski nie chce wziąść sprawy bo mieszkam z dzieckiem tu a tu nic nie mogę zrobić bo w tum kraju ojciec dziecka nie ma praw do syna no i nie wiem już co robić wiem że jak pojadę do polskki gdy on będzie chciał wziąść dziecko to może coś sie wydażyć on jest nie przewidywalny potrafi zostawić dziecko lub pujść z dzieckiem pić gdzie ,albo co bym mogła zrobić by się wkońcu przestać jego bać proszę o pomoc jeśli ktoś coś wie dzieki

Mitemil dobrze prawi.
Na miejscu możesz jeszcze spytac w ambasadzie Pl.
Wszystko zależy też od tego jakie obywatelstwo ma dziecko, w zależności od tego podlega jurysdykcji Pl lub Irl.

Chogata, nooo taaaak. :)

A cóz wy tu za momologi prawicie:))
Mnie juz oczy sie plączą od komputera i klawiatury ale nie poddam sie jeszcze aukcje jakąs machne a co
jakbym padła to dobranoc

Kasia narazie nie dośle zdjęć reszt bo nie mam najzwyczajniej czasu żeby się po tyłeczku podrapać...wiec jak tylko znajde wolną chwilkę to się tym zajme.

No i apropo wolnej chwilki to jej dziś nie miałam, po 22 dopiero odebraliśmy młodą wiec już padam.
Jutro zapraszania ciag dalszy...bleee

reklama
dzien dobry!!!!!!!!!!!Aukcje pieknie zaczynaja schodzic
Dominis dzis twoje bede tez wystawiac!!!!!!!!!!
lece na spacer milego dnia!!!!!!!!!!!!

Do góry