reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Biedna pszczółka spojrzy na życzenia od Efe i się zdziwi... A cemy ten pan ma takiego dziwnego pampelsa?...;-)

Kaśka, Ty wino lejesz a ja mam w szklaneczce kolę... Jak to możliwe?..;)

reklama
Maju, Antku - wszytkiego najlepszego, robaczki!

Kasia Tobie również: szczęścia, miłości i kasy na realizację niektórych marzeń:)

piszę z domku w G-wie, jednak zostałam u mamy. Spotkałam się z 3 psiapsiółami z liceum i było bosko - do 3 rano siedziałyśmy, gadałyśmy, piłyśmy (no, ja akurat niewiele)... jak dobrze mieć babcię "pod ręką"... ale też już tęsknię za M. i mi go brakuje:/

zapomniałam napisać, że Ninka na roczek jako pierwsze wzięła monetę, a zaraz potem kieliszek i już go nie wypuściła z rączki do końca imprezy:) hehehe

Biedna pszczółka spojrzy na życzenia od Efe i się zdziwi... A cemy ten pan ma takiego dziwnego pampelsa?...;-)

Kaśka, Ty wino lejesz a ja mam w szklaneczce kolę... Jak to możliwe?..;)
Raju dziwnym sposobem ja tez mam cole, chyba za mocno swiruje nam w główkach hihihi
Efe na zdrówko!!
Andariel cwaniara wie co dobre hehehe

Andariel, wiesz co..chyba powinnam iść już spać.
Ty wiesz co ja sobie pomyslałam???
Spojrzałam na Twój avatar, na zdjęcie małej w suwaczku i pomyślałam...Jejku ależ Ninka jest podobna do mamy"..

..idę walnąć czółkiem o ścianę...;-)

link naprawiony

a ja wróciłam od wujostwa męża i jestem tak po kieliszeczku nalewki pyszna była,jego ciocia obi pychotni i 2 lampach wina
i deczko mi w brzuchu motylko fruwaja
dobranoc

oooo widze, że tu jakieś ogólne pijaństwo panuje:-D
godzinke temu wróciliśmy, rozdaliśmy 21 zaproszeń...matko jeszcze tyle przed nami...:-(
jutro lecimy na wawe bo jestem do fryzjera umówiona i moze uda mi się buty kupić i Ł. by może gajerki poprzymierzał, a w drodze powrotnej pare zaproszeń byśmy rozdali...
wiec też mnie nie będzie, lece jeszcze chwile poczytać i ide spać bo plecy mnie okrutnie bolą.

100 lat i wszystkiego naj naj naj dla Bartusia, Natalki, Oliwii, Antosia i Majeczki :-) buziaki Słoneczka kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Basiu super że macie klucze!!! Jupi!! wkońcu!!!!!!!!!!!!

Kasiu nie martw sie, lepiej że wogle nie składają Miloszkowi życzeń niż miałyby one być nieszczere.

stronka bossska tak jak ty Kasieńko :-) - sto lat i niech ci Bóg dobre serce wynagrodzi

Efe udanego wyjazdu!

my wrócilismy w końcu po meeega urlopie, :-( humor mam taki sobie, fajnie było się polenić ale co zrobić - trzeba sie za robote brać! Wyjazd uważam za baaardzo udany i mam nadzieję za rok go powtórzyć :-)

w weekend chyba zrobimy w domu drugą imprezke roczkową (ale taką mini) bo mojej siory - chrzestnej nie było ani dziadków. A w domku czekała na Julke niespodzianka od dziadków - plastikowa piaskownica zółwik z czego moja gwiazdeczka bardzo się ucieszyła :-) Wogle to w ostatnich dniach rozchodziło mi się dziewcze :-D uroczy widok taki dreptający maluszek :-)

miłych snów życzę wszystkim

reklama
My też, my też dzisiaj świętujemy! Hania dzisiaj kończy roczek!

Jestem z tego powodu przeszczęśliwa - udało nam się przeżyć ten rok w zdrowiu i szczęściu. Strasznie trudno mi uwierzyć że czas tak szybko leci. Rok temu marzyłam żeby Hania w końcu się urodziła :)

100 lat dla wszystkich dzieciaczków - dzisiejszych solenizantów i tych co już roczek skończyli w ostatnich dniach :)

Do góry