reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Witam sie 100 lat dla solenizantów.
Matko jak mnie kręgosłup boli ide leżeć:-(
Matko jak mnie kręgosłup boli ide leżeć:-(
My też, my też dzisiaj świętujemy! Hania dzisiaj kończy roczek!
Jestem z tego powodu przeszczęśliwa - udało nam się przeżyć ten rok w zdrowiu i szczęściu. Strasznie trudno mi uwierzyć że czas tak szybko leci. Rok temu marzyłam żeby Hania w końcu się urodziła
100 lat dla wszystkich dzieciaczków - dzisiejszych solenizantów i tych co już roczek skończyli w ostatnich dniach
no to i dla was STO LAT STO LAT
moze nie ma was na liście i stąd ten bład
100 lat w zdrowiu i szczęściu dla naszych roczniaków ;-) cmoooooooooooooooooooki :-)
Kasia :-) super :-) wrzucaj fanty :-)
a ja pierdoła padłam wczoraj i nie załapałam się ani na torcik z przystojniakiem ani na winko.... ale ja mam tak jak malbertka - łepetyna po winie mnie boli :-( bo to wina wina :-)
wczoraj szanowna córka mnie znokautowała :-( po spacerku Monia własnozębnie skrobała marchewkę, przydzwoniła mi drzwiami od szafki w łepetynę oraz wygrzebała z kosza na smieci obgryzione kolby od kukurydzy i je sobie memlała...
jak już ja spacyfikowałam to sama padłam....
Kasia :-) super :-) wrzucaj fanty :-)
a ja pierdoła padłam wczoraj i nie załapałam się ani na torcik z przystojniakiem ani na winko.... ale ja mam tak jak malbertka - łepetyna po winie mnie boli :-( bo to wina wina :-)
wczoraj szanowna córka mnie znokautowała :-( po spacerku Monia własnozębnie skrobała marchewkę, przydzwoniła mi drzwiami od szafki w łepetynę oraz wygrzebała z kosza na smieci obgryzione kolby od kukurydzy i je sobie memlała...
jak już ja spacyfikowałam to sama padłam....
izabela...
Fanka BB :)
cześć dziewczyny :-)
jeszcze raz serdecznie dziękujemy za życzenia :-)
a Wam Alu, Haniu i Mikołaju życzymy z Mają wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i prezentów :-):-):-)
mieszkanko posprzątane, warzywa na sałatkę ugotowane, po południu trzeba jedną zrobić, a jutro drugą, dziecię drzemie, a ja mogę w końcu iść się umyć, bo dopiero co śniadanie zjadłam
super, że ze stronką wszystko fajnie wyszło
a mam do was pytanko-z jakiego kubka teraz uczyć te nasze dzieci pić? zastanawiam się czy warto kupować kolejny niekapek czy może taki z rurką lub z dzióbkiem...?
miłego ;-)
jeszcze raz serdecznie dziękujemy za życzenia :-)
a Wam Alu, Haniu i Mikołaju życzymy z Mają wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i prezentów :-):-):-)
mieszkanko posprzątane, warzywa na sałatkę ugotowane, po południu trzeba jedną zrobić, a jutro drugą, dziecię drzemie, a ja mogę w końcu iść się umyć, bo dopiero co śniadanie zjadłam
super, że ze stronką wszystko fajnie wyszło
a mam do was pytanko-z jakiego kubka teraz uczyć te nasze dzieci pić? zastanawiam się czy warto kupować kolejny niekapek czy może taki z rurką lub z dzióbkiem...?
miłego ;-)
Mewa29
mama Adama
najlepsze spoźnione zyczenia urodzinowe dla Majeczki- pszczółeczki :-)
dzisiejsze dla Alicji, Hani i Miko - rośnijcie zdrowe bąbelki !
a dla Ciebie Kasiu kochana najszczersze życzenia żeby z górki było, o kase żebyś nie musiała sie martwic, synkowie przynosili same radości a mąż same przyjemności :-)
niestety życzenia spoznime bo nie udało mi się wczoraj zaglądnąć, Adas gorączkował, dziś lekarz orzekł ze może 3dnówka a moze nie i mamy czekać na wysypke do poniedziałku faszerując Adasia nurofenem
o rany, ledwo żyje ale on jest marudny i tylko cycuszek mu w głowie
dobrze ze kataru nie ma bo bym się chyba wykończyła
ze stronką super- cieszę sie ze ze ruszyło
a moze byc fantem nowe pudełko z wkładkami laktacyjnymi?
Izabela- ja kupiłam Adasioi kubek w Smyku, taki normalny bez dzióbka, i najbardziej lubi z niego pić ale co sie przy tym uleje to nei będę wspominac
dzisiejsze dla Alicji, Hani i Miko - rośnijcie zdrowe bąbelki !
a dla Ciebie Kasiu kochana najszczersze życzenia żeby z górki było, o kase żebyś nie musiała sie martwic, synkowie przynosili same radości a mąż same przyjemności :-)
niestety życzenia spoznime bo nie udało mi się wczoraj zaglądnąć, Adas gorączkował, dziś lekarz orzekł ze może 3dnówka a moze nie i mamy czekać na wysypke do poniedziałku faszerując Adasia nurofenem
o rany, ledwo żyje ale on jest marudny i tylko cycuszek mu w głowie
dobrze ze kataru nie ma bo bym się chyba wykończyła
ze stronką super- cieszę sie ze ze ruszyło
a moze byc fantem nowe pudełko z wkładkami laktacyjnymi?
Izabela- ja kupiłam Adasioi kubek w Smyku, taki normalny bez dzióbka, i najbardziej lubi z niego pić ale co sie przy tym uleje to nei będę wspominac
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
witam i ja:-)
SOLENIZANTOM DUZO ZDROWKA ZYCZE I UCIECHY Z ZYCIA ORAZ MASY PREZENTOW
a ja dzisiaj zaczelam kiepsko dzien....ehhh wyplata mi na konto nie wplynela--zdjeli mi rachunek z konta i przekroczylam limit...trzeba bedzie kare placicdzwonie do biura pytam o kase...a mozesz poczekac do przyszlego tyg??mielismy problemy z systemem i czesc ludzi nie dostala wyplaty...ALE TO NIE MOJA WINA a ja chce kase na wczoraj!! to wplacili mi dzisiaj ale nie calosc tylko za 3 dni pracy ehhh szkoda slow...
Ja dzisiaj tez juz chora wstalam rano...powiekszone wezly chlonne,goraczka mnie juz nie opuszcza,gardlo boli ehhhh
dla chorowitkow zdrowka zycze i znikam karmic mloda i do pracy sie szykowac
milego dzionka zycze
SOLENIZANTOM DUZO ZDROWKA ZYCZE I UCIECHY Z ZYCIA ORAZ MASY PREZENTOW
a ja dzisiaj zaczelam kiepsko dzien....ehhh wyplata mi na konto nie wplynela--zdjeli mi rachunek z konta i przekroczylam limit...trzeba bedzie kare placicdzwonie do biura pytam o kase...a mozesz poczekac do przyszlego tyg??mielismy problemy z systemem i czesc ludzi nie dostala wyplaty...ALE TO NIE MOJA WINA a ja chce kase na wczoraj!! to wplacili mi dzisiaj ale nie calosc tylko za 3 dni pracy ehhh szkoda slow...
Ja dzisiaj tez juz chora wstalam rano...powiekszone wezly chlonne,goraczka mnie juz nie opuszcza,gardlo boli ehhhh
dla chorowitkow zdrowka zycze i znikam karmic mloda i do pracy sie szykowac
milego dzionka zycze
Podziel się: