reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Dla Majeczki sto lat i duuużo szczęścia w życiu:)

Kasiula, Tobie kochana życzę, żebyś była zdrowa i szczęśliwa. I zadowolenia z męża i chłopaków.
I załóż jakąś firemkę, przy Twoim powerze w rok będzie największym koncernem w Polsce:)
Jesteś NIESAMOWITĄ kobietką:)

reklama
Kasiula wszystkiego zarąbistego życze - tylko torta zjedz sama:-D
zdjecie2062.jpg

Maju - wszystkiego milusiego ślicznotko;-)
1889_d.jpg

buuu nie widac tortów - nie naumiem sie tego chyba:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziekuje, dziekuje ale jak sama zjem to bedzie plus 10 hehehe takze prosze sie czestować:)
Aga nad firma pomysle wezme cie do spólki hehe

Na ciacho wpadła kuzynka przytargała ze soba flache wina i ja niepijąca musiałam 2 lampki chlupnąc, zostało tego jeszcze któras chetna?

reklama
Kasia ja też! Ja też!

W ogóle wszystkiego najlepszego Kasieńko! Nie ci już zawsze słońce w buzie świeci! A w życiu już było tylko z górki!

Ja wpadłam się pożegnać. jutro rano wyjazd. Postaram się nóg nie połamać i wrócić do was szybko (znaczy się we wtorek).

A dla Pszczółeczki naszej sto lat!!!

Ja się już schlałam hihi:)

Dobranoc:)

Ostatnia edycja:
Do góry