reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dzieki Chogata co sie chwalic jak juz taka stara jestem i do tego "sama" a jeszcze dzis 10 lat małżenstwa heh
a córeczke to jedynie z gwarancja:)

reklama
Kaska 100000000000000000 lat i samych szczesdliwych dni :-)

Majeczka tobie rownież duuuuza szczescia, zebys byla pociehca dla mamy :tak:

Kachan szablon super, teraz tylko fanty wystawic i ruszamy :):)

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki!!!

Kasiu wszystkiego co w życiu najlepsze!!! zero trosk i niezadowolenia, dużo miłości i szczęścia! Pociechy z dzieciaczków i udanego małżeństwa! No i tej dziewuszki:-)

no i spadam bo Ł. wrócił i lecimy troche zaproszeń poroznosić....ale mi się chce:baffled:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JUBILATEK ;-) DUZO MIŁOSCI, RADOŚCI I ZDROWIA ;-*

szablonik ładniutki ;-)

lece.... paaaaaaaaaa

jezu ale gafa
jeszcze wczoraj na kartce se pisałam

KASIA NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE,PRZEDE WSZYSTKIM ŻEBY DZIECIACZKI BYŁY ZDROWE,ZEBY BYŁY POCIECHĄ,A NIE TYLKO KŁOPOTEM ORAZ SPEŁNIENIA MARZEN I LEPSZEGO JUTRA

Uploaded with ImageShack.us

Dziekuje dziewczyny za zyczenia tu i na gg pogubiło mi sie pare nr i jak nie odpowiedziałam to dziekuje tu bardzo:tak: Iwonka podała tak wspaniały tort ze juz chyba nie bede wyciagać swojego:laugh2:;-)
Własnie wróciłam z miasta pojechałam dokupic resztki do szkoły i te resztki kosztowały mnie 200zł bez podreczników:szok::eek:Sam piórnik kosztuje 32zł:szok:Kredki 24 porzadne:szok:A jak pójdzie trzech do szkoły:eek:

KASIU DROGA, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE; ŻEBYŚ ZAWSZE BYŁA TAKA JAKĄ CIĘ MIAŁAM PRZYJEMNOŚĆ POZNAĆ NA BB - JESTES NIESAMOWITĄ KOBITKĄ ;-)

MAJU żyj sto lat w takim stylu, jak dotychczas
ANTEK sto lat, sto lat (mju jak to szybko minęło, nie?)

Aga tyle juz przeszliscie razem z Frankiem, na razie Wasz bilans jest na +, więc nie zalamuj się kobitko i wierz, że dalej bedzie dobrze

Dziękujemy dziewczyny serdecznie za życzenia :tak::-)
a Tobie Kasiu, wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń, tych o córeczce również, żeby w życiu juz było Wam tylko lepiej i żebyś męża już miała przy sobie :tak::-D

u nas pogoda w kratkę, co jakiś czas pada i tak mnie deszcz złapał na dworze :wściekła/y:
po obiedzie wybieramy się na zakupy, bo trzeba coś podać na stół tym gościom w sobotę :-D a jutro będę robić sałatki, mąż kupi mięsko na grilla, tort już zamówiony, a w sobotę będziemy szykować się do urodzinek :-) dobrze, że ma być ciepło (28 stopni, bez deszczu), bo nie wiem gdzie byśmy w domu tych gości pomieścili :eek:
poczytam troszkę, miłego ;-)

reklama
w pierwszej kolejnosci: WSZYSTKIEGO NAJ DLA SIERPNIOWYCH SOLENIZANTOW I SOLENIZANTEK(TYCH MALYCH I DURZYCH ):-D
imgres

zagladam codziennie w miare mozliwosci ale czasu stracza aby poczytac i to tez nie wszystkie watki. U nas ok...powoli grzebiemy sie z dlugow ale jakos dajemy rade:-) Maz mi sie rozchorowal...Amelka tez...ma straszny katar ,kaszel i charczy a wizyta u lekarza dopiero we wtorek:szok:
w pracy fajnie..tylko nudno grrrr i po powrocie z pracy do domu mam czas zeby jakas kolacje przegrysc Amelke polozyc spac i ja sama padam na pyszczek:zawstydzona/y::tak:
Trzymajcie sie laski i postaram sie czesciej popisac a teraz uciekam ubierac Amelkowe i lece do pracy. papapapty

Edit: i obrazek sie nie wc zytal :/ a taki ladny torcik chcialam wkleic no...:/

Do góry