reklama
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Malbertka własnie od pana dostałam pek czerwonych róz a co!!!!Ach jakie piekne, no ale to w sumie nie bez okazji heheheh
To wszystko Franio zawdziecza swojemu nioodpartemu urokowi osobistemu takiemu dziecku chce sie pomagać
Dobranoc dziewczuszki z wrazenia nie zasne humor mi sie od razu poprawil
To wszystko Franio zawdziecza swojemu nioodpartemu urokowi osobistemu takiemu dziecku chce sie pomagać
Dobranoc dziewczuszki z wrazenia nie zasne humor mi sie od razu poprawil
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
No super facet!!! Też go chce:-)
Aga wypij meliske, naprawde pomaga:-) i poczekaj na konsultacje chirurgiczną, ale ja i tak wierze, że Franio i tak będzie w 100% zdrowy:-)
Aga wypij meliske, naprawde pomaga:-) i poczekaj na konsultacje chirurgiczną, ale ja i tak wierze, że Franio i tak będzie w 100% zdrowy:-)
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Malbertka własnie od pana dostałam pek czerwonych róz a co!!!!Ach jakie piekne, no ale to w sumie nie bez okazji heheheh
no to mów co za okazja!!!!
jejku, padam na twarz..
Kaśka, do wyra biegiem marsz!!!
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Majeczko najlepsze zyczenia urodzinowe!Sto latek, duzo prezentów, zdrówka i co tam sobie wymarzysz
Kładłam sie spać ostatnia a jestem pierwsza cos nie gra ostatnio. Miłosz znów obudził sie o szóstej.
Ostateczna wersja strony "o mnie" Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
Dzis jestesmy umówieni na dokonczenie strony www
Miłego dnia
Kładłam sie spać ostatnia a jestem pierwsza cos nie gra ostatnio. Miłosz znów obudził sie o szóstej.
Ostateczna wersja strony "o mnie" Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
Dzis jestesmy umówieni na dokonczenie strony www
Miłego dnia
witam
najpierw życzenia dla solenizantki
MAJU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Kasia stronka i szablonik super,fajnie ze są jeszcze tacy ludzie,którzy mają serce pomagać innnym
Aga a ty sie nie martw o Franula bo tak jak dziewczyny tu piszą wszystko bedzie dobrze
mojej dalszej kuzynki córeczka tez była wcześniakiem urodziła sie przed 30 tyg. i wyglądała owiele gorzej niż Franio,przeszła mnóstwo skomplikowanych operacji nie dawali jej żadnych szans,od razu postawili na niej krzyzyk i co dziewczynka w tym roku idzie do pierwszej klasy a po skomplikowanych operacjach nie ma sladu,wiec nie martw sie
bo Franio ma mocne wparcie i świetnie sie rozwija w porównaniu do tej dziewczynki to Franek jest super dzielny
najpierw życzenia dla solenizantki
MAJU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Kasia stronka i szablonik super,fajnie ze są jeszcze tacy ludzie,którzy mają serce pomagać innnym
Aga a ty sie nie martw o Franula bo tak jak dziewczyny tu piszą wszystko bedzie dobrze
mojej dalszej kuzynki córeczka tez była wcześniakiem urodziła sie przed 30 tyg. i wyglądała owiele gorzej niż Franio,przeszła mnóstwo skomplikowanych operacji nie dawali jej żadnych szans,od razu postawili na niej krzyzyk i co dziewczynka w tym roku idzie do pierwszej klasy a po skomplikowanych operacjach nie ma sladu,wiec nie martw sie
bo Franio ma mocne wparcie i świetnie sie rozwija w porównaniu do tej dziewczynki to Franek jest super dzielny
miranda
Fanka BB :)
Sto lat solenizantom,
Stronka superaśna,
Aguś o operacji na pewno zapomnicie oboje krótko po.
Stronka superaśna,
Aguś o operacji na pewno zapomnicie oboje krótko po.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Witam sie z rana
Kaska super robota ,gościu z nieba chyba przysłany ,stronka cudowna -miodzio po prostu .Dobrze ,że wczoraj tu nie zagladałam bo też bym nie spała
Maju 1oo lat ,zdrówka i samych szczęśliwych chwil:-)
Kaska super robota ,gościu z nieba chyba przysłany ,stronka cudowna -miodzio po prostu .Dobrze ,że wczoraj tu nie zagladałam bo też bym nie spała
Maju 1oo lat ,zdrówka i samych szczęśliwych chwil:-)
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Kaska ty niedobra kobieto nic sie nie chwalisz ,że świętujesz.
100 lat ,pociechy z dzieci i męża ,spełnienia marzeń i wszystkiego co zapragniesz .Aha no i tej córeczki może co
Imageshack - urby8.png
100 lat ,pociechy z dzieci i męża ,spełnienia marzeń i wszystkiego co zapragniesz .Aha no i tej córeczki może co
Imageshack - urby8.png
Podziel się: