reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Własnie, Franiu pewnie faceta oczarował, ale Kaśka jestem pewna że też swoje zrobiła!!! Pięknie się spisałaś;-)tylko tam bez flirtów...:-D

Mju, najlepszego dla synalka!!!:happy::happy::happy:

reklama
Malbertka własnie od pana dostałam pek czerwonych róz a co!!!!Ach jakie piekne, no ale to w sumie nie bez okazji heheheh
To wszystko Franio zawdziecza swojemu nioodpartemu urokowi osobistemu takiemu dziecku chce sie pomagać
Dobranoc dziewczuszki z wrazenia nie zasne humor mi sie od razu poprawil

Majeczko najlepsze zyczenia urodzinowe!Sto latek, duzo prezentów, zdrówka i co tam sobie wymarzysz

Kładłam sie spać ostatnia a jestem pierwsza cos nie gra ostatnio. Miłosz znów obudził sie o szóstej.
Ostateczna wersja strony "o mnie" Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
Dzis jestesmy umówieni na dokonczenie strony www
Miłego dnia

witam
najpierw życzenia dla solenizantki

MAJU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Kasia stronka i szablonik super,fajnie ze są jeszcze tacy ludzie,którzy mają serce pomagać innnym
Aga a ty sie nie martw o Franula bo tak jak dziewczyny tu piszą wszystko bedzie dobrze
mojej dalszej kuzynki córeczka tez była wcześniakiem urodziła sie przed 30 tyg. i wyglądała owiele gorzej niż Franio,przeszła mnóstwo skomplikowanych operacji nie dawali jej żadnych szans,od razu postawili na niej krzyzyk i co dziewczynka w tym roku idzie do pierwszej klasy a po skomplikowanych operacjach nie ma sladu,wiec nie martw sie
bo Franio ma mocne wparcie i świetnie sie rozwija w porównaniu do tej dziewczynki to Franek jest super dzielny

Witam sie z rana
Kaska super robota ,gościu z nieba chyba przysłany ,stronka cudowna -miodzio po prostu .Dobrze ,że wczoraj tu nie zagladałam bo też bym nie spała :tak:
Maju 1oo lat ,zdrówka i samych szczęśliwych chwil:-)

reklama
Do góry