reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam z rana z kawusia:-D:-D
]nogi mi wchodza do d..... ... pomagalam sasiadce garaz malowac:-D:-D
czuje sie super po takim ruchu ale nie moje nogi:sorry:

sukienki prawei koniec zostalo podwinac i ozdobic dol... i tiul wszyc:-Djest prosta ale ma cos w sobie.. i bardzo mi sie podoba:-D:-D

a czas leci... jutro na weekend do mamy... w poniedzialek wracam... po klucze i sie zacznie zajob:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Bry.
JEszcze raz dziękujemy wszystkim za życzenia! :-)
miałam pisac wczoraj jeszcze ale padłam
Mewa od Ciebie Marcela specjalnie uściskałam podwójnie :-D
Idę na T. wrzucę jakieś fotki roczniaka i znikam bo mam furę roboty... a jutro imprezka
przepraszam że nie odnosze się do niczego ale :zawstydzona/y: czas goni :zawstydzona/y:

Melduję sie młoda śpi choć nie wiem jak długo bo sąsiad łazienke kłuje a pies pietro niżej na balkonie szczeka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U mnie dziś pogoda do kitu raz słońce raz deszcz w efekcie duchota jak nie wiem.młoda marudna .Już sie cieszyłam ,że sama smiga i schylac sie nie trzeba a tu teraz ona na ręce chce ,kolcek jeden;-)
Coś Rubi z Franiową sie nie odzywają chyba szczyty zdobywają:rofl2:
No ijuż po spaniu nawet obiadu nie ugotowałam buuuuuuuuuuuuuuuu

a moja dzisiaj swieto odstawiła i 2 godziny spała w efekcie mam umyte okna,sernik na zimno z brzoskwiniami zrobiony,sałatka pokrojona,obiad ugotowany,zakupy zaliczone
teraz tylko poogarniac do końca i bedzie luzik
u nas za to strasznie duszno jest chyba wieczorkiem deszcze lunie,bo na jutro juz i tak pogorszenie u nas zapowiadają

No moja też po przebudzeniu dostała pić i smoka i dalej poszła spac w efekcie dopiero niedawno wstała .Ja też wszystko zrobiłam w domu i teraz zakupy musze zrobić.To chyba przez tą pogode.Ale za to teraz ma mega humor.

Witam w piątek 13, niestety dziś jakiś upiorny dzień, w pracy wszystko pod górkę, problemy już od 7 rano. Ledwo dotrwałam do 14 a tu się okazało, że nawet do 15...
U nas gorąco i na spacerek to jak co dzień dopiero po 18 się wybierzemy.

I jeszcze najlepsze życzenia wczorajszym jubilatom Claudi i Natali oraz naszym przystojniakom Kacperkowi i Marcelowi :)

reklama
heja,
u mnie Aga tez jakos pechowo,
zasnąl Adas teraz więc pewnie jak wstanie bedzie kolo 8ej wiec na noc go bede usypiac chyba kolo połnocy
chyba sie wezme za porzadki z tej okazji to juz jutro nie bede musiala

Do góry