reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam sie
Piwonia to widzisz co szpital to inne obyczaje mi dren wyciągali 2 doby po zabiegu .A zastrzyki w brzuch to przeciw zakrzepowe tez je dostawałam .Niby igła cieniutka ale since utrzymywały sie chyba z miesiąc :zawstydzona/y:U nas tez zastrzyki to nawet osobom ,które nogi mają połamane przepisują.
Baśka jesteś już.Ja chciałam napisac ,że za Twoją rada kupiłam małej jakiegoś drewnianego cudaka na kiju za 19 zł i to jest teraz hit .Nikomu nie chce pożyczyć sie pobawić i wszyędzie targa to cóś ze sobą.
Neverend bedzie dobrze:tak:
Aaaaaaaaaa i dla molenizantwó zdrówka i sto lat:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hej mamusie...
ja tak się odcięłam już...ale ciężko u nas niestety:(
Misia ma guzka w cycuszku, jeździmy po lekarzach. Niby niedobór jodu, ale się boję...
W domu ciężko... Ciągle praca, szkoła, dziecko...Załatwianie miliona spraw.
Mąż jeździ i jeździ. Jesteśmy generalnie zdane na siebie.
Ale może teraz wrócę tu, kiedy właśnie mi tego potrzeba i jestem w takiej trudnej sytuacji.
Wy mnie zawsze rozumiałyście... Więc witajcie spowrotem kochane:)))
Witaj Neverend. Co sie dokladnie dzieje z malutka macie jakies leki na to?Moge tylko sie domyslac jak sie czujesz, ale napewno to nic groznego. Robicie jakies badania?

hej dziewczyny:-D:-D

wszytskiego naj dla wszystkich roczkowych solenizantow... zdrowia i szczescia!!!!

moj dzis do roboty zaspal:confused2::confused2:
jakos zle mi sie spalo ...wszystko mnie boli zwlaszcza kark:baffled::baffled::baffled::baffled:maluszek w nocy szalal i nie umialam spac:-D:-D:-D

duchota jak nie wiem:eek:

NEVEREND mojej wyszedl taki guzek jak miala 7 miesiecy bylam u lekarza i sie okazalo ze gruczol sie juz wyksztalca...ze to normalne :-D
i faktycznie po jakims czasie pojawil sie w drugim cycuszku:-D:-D:-D

cześć dziewczyny :-)
nie mogę was nadrobić, Maja mi za bardzo na to nie pozwala :-D taka mała psota się z niej zrobiła, śmiga na czworaka, a najbardziej to lubi śmigać przy meblach, potrafi chwilę stać sama bez podtrzymywania, a nawet zrobi parę kroczków samodzielnie, pierwszy raz udało się jej nad morzem :tak: do tego wyszła nam górna druga dwójka i jedynka jest na wylocie :-)
nie mogę głównego za bardzo nadrobić, o T już nie wspomnę, więc może napiszecie jaki wynik testu w końcu jest u Taszki? i Aga irlandia planuje kolejnego dzidziusia? ciekawa jestem ;-)
mnie bolą trochę ząbki, bo założyli mi separatory (takie gumki, żeby mi się zęby troszkę rozeszły, bo będą na nich zakładać pierścienie-aparat się będzie na nich trzymał), a jutro zakładają mi aprat, także mam juz przedsmak tego co mnie czeka w najbliższym czasie :confused2: na własne życzenie :-D
co do urlopu, to Maja ciągle w ruchu, więc nie dało rady tak do końca odpocząć, ale zawsze to jakaś odskocznia od rzeczywistości :tak: pogoda nie za bardzo dopisała, upały skończyły się jak my wyjeżdżaliśmy nad morze, więc było w kratkę :-( ale pogody nigdy się nie przewidzi :tak: i powiedzieliśmy sobie, że nigdy więcej nie jedziemy w dzień, tylko w nocy!!!!!! Maja w sumie w większości spała, ale drogę powrotną w dzień mieliśmy okropną-11,5h masakra, więc wszyscy mieli już dosyć...
to tak po krótce co u nas, a teraz może coś poczytam póki Majka jeszcze śpi, bo pewnie niedługo pobudka i muszę dokończyć sprzątanie :-)
a mam pyatnko do mam, które mają już roczek za sobą-podsuńcie jakiś pomysł na roczkowe menu, bo nie wiem co dać gościom jeść :-D
wszystkim chorującym zdrówka życzę, a solenizantom tym minionym i obecnym sto lat i samych radości w życiu życzę
buziaki

Ostatnia edycja:
Witam,
U nas pomału do przodu.. Mała śpi i mam chwilkę by skrobnąć :-)

Martuś przepraszam, że się nie odzywałam, ale Oliwia ostatnio to pochłaniacz mojego czasu i do tego przejściowe kłopoty, ale nie o mnie.
Co mówią wam lekarze jak tak jeździcie? Pokrywa się chociaż to co mówią czy każdy co innego?

No i już się panna obudziła.. Nie ma jak godzinka snu, a mama ma sto spraw na głowie :-(

Dzień dobry:)

Ja też dołączam się do życzeń:)

Niestety ten guzek wciąż jest od ponad 3 miesięcy. Nie pojawił się w drugim cyculku, jest tylko w jednym. Mania ma podwyższone tsh, ale endokrynolog twierdzi, że to nie tarczyca, lecz niedobór jodu, więc ma Jodid 2x w tygodniu po pół tabletki. Jak się nic nie unormuje po 3 miesiącach, to kontrola. Myślałam że dostane chociaż jakieś skierowanie na usg, ale co tam. Muszę prywatnie, ale nie szybciej jak pod koniec sierpnia, bo mąż we Francji i nie mam jak dojechać, żeby małą zarejestrować, bo telefonicznie odpada. Jeszcze nas urolog czeka...:( Ajajajaj, dziękuję, że ze mną jesteście.

zapomnialam sie pochwalic:-D
OLI zrobila wczoraj pierwsza kupke do nocnika:-D:-D:-D
ale oczywiscie jak moglo byc cos w jej zabawce wiec wyladowala na ziemmi:-D:-D:-D:-D

a druga juz od poniedzialku bede miala klucze,,, wiec chyba szybciej bede uciekac z tego domu:-D:-D:-D

Bry, witam na szybcika i uciekam sprzątać póki MArcepan śpi
Dziękujemy za życzonka :-) no i roczek za nami, w tej chwili rok temu jęczałam na porodówce :szok::-) a o 12:15 wyskoczył mój szkrab, ach :-)
No to lecę bo tort jeszcze nie przyzdobiony też
miłego!

reklama
Bry,
Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów, Marcelka, Kacperka, Claudii i Natalii!Rośnijcie duzi i zdrowi, na pociechę rodziców!

No i spadam bo muszę zapłacić za zaproszenia i zrobić zakupy:-(

Do góry