reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam kochane:-)
Daje znac ze zyje...u nas zniwa w pelni,wiec czasu nie mam na nic,ledwo obiad zdaze ugotowac,a i Karolcia dokucza....ehhh.....jeszcze pare dni i koniec by bylo ze zniwami,no o ile pogoda dopisze,bo cos na wekend nadaja pogorszenie...wrrr....

Spoznione,ale szczere zyczenia dla naszych roczniakow....od ciotki Anety i Karolci!!!:-):-):-)

No nic,uciekam...jak bede na silach to zajze wieczorkiem-poznym:-p

reklama
Hej Ho! Jak zwykle zaczynam od tego, że nie nadrobię.... nawet się nie będę starała bo przyszło by mi nie spać z kilka nocy - a na to się nie piszę...
Na początek spóźnione ale szczere życzenia dla wszystkich roczniaków!!!! W kolejności :) dla: Gabrysi, Julki, Remiego, Amelki, Tomka, Madzi, Jagódki, Piotrusia, Karolinki, Nel, Mai, Adasia, Julianki, Oliwki, Moniki, Veroniki, Tomeczka, Kasi, Roksanki, Ninki, Adrianka, Kacperka, Claudii i Natalii i Hubercika (posiłkowałam się listą sierpniatek - jak juz sporo mam nie pisze a części dzieciaczków tam nie ma więc dla nich tez ogromne życzenia i przepraszam jeśli kogoś nie wymieniłam z imienia )
A poza tym to może w końcu będę częściej zaglądać bo w końcu mam własnego klaptopa :-)

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim
Dziewczyny mam do Was wielką prośbę.

Jeśli któraś z Was posiada w domu taki klips uszczelniający do butelek Avent to bardzo bym była wdzięczna jakby była możliwość przesłania takiego jednego do mnie. Potrzebuję takiego klipsa a są pakowane po 6 sztuk. Mi jest potrzebny jeden więc nie chcę kupować całego opakowania. Oczywiście zapłacę za ten klips i oczywiście zwrócę koszt przesyłki. Jeśli któraś z Was ma takie klipsy i chce się jednym podzielić ze mną to będę wdzięczna i proszę o info na priv.

Gorące życzenia dla roczniaków :)

eitajcie:-D

masakra jak u nas walilo w nocy... myslalam ze szyby wyleca.. pioruny chyba bardzo blisko:szok::szok::szok:
MEWA moja wstala o 21 a zasnela jak twoj brzdaci poszla spac po 24 wiec ledwo siedze:baffled::baffled:
dzsiaj jader do mamy wiec zycze wszystkim milego weekendu:-D:-D:-D:-D

Hej ,chcialam sie tylko pochwalic,ze My dzisiaj roczek konczymy :-)
Imprezka sie szykuje,akurat nam fajnie trafilo w sobote :-)
Mala na roczek zaczela smigac trzymana za raczki i z pchaczem:-)
Wszystkim pozostalym dzieciaczkom z okazji roczku zycze wszystkiego najlepszego :-)

witam wściekła od rana
mąz pojechal z tatą na pogotowie bo od wczoraj ma bardzo wysoką goraczke chyba leki nie działają:((((
Jestem Jolka najlepszego dla malutkiej z okazji roczku
Basia u nas tez straszna burza w nocy była

heloł :-)

u nas nie było burzy w nocy ale strasznie wiało, w pewnym momencie z przeciągu zamknęly sie drzwi w pokoju i obudzony Adas strasznie się spLakał bidulek
a teraz taki upał na dworku ze nie wiem jak wyjdziemy

Piwonia- zdrowia dla Taty, ciekawe od czego ta gorączka?

Mju- mam nadzieję ze bedziesz cześciej zaglądac

Zylcia- nie wiem nawet o czym piszesz, wogóle butelrk nie uzywam

no i wszystkiego nalepszego dla Twojej Malutkiej JestemJolka, niech Ci rośnie na pocieche

witam się i ja :-)
u nas w nocy również była niezła burza, dzisiaj natomiast słonka bardzo mało i chyba również popada :tak:
Majeczka sobie drzemie, a ja mogę co nieco poczytać, później natomiast wybieramy się do znajomych i ich 2,5miesięcznego synka
ja za to od wczoraj mam aparat na zębach-dziwne uczucie, trochę boli i lepiej mi było bez niego :confused2::-D ale jak się chciało, to się ma :rofl2:
i mamy już 7 ząbków, niedawno wyszła górna prawa jedynka
wszystkim minionym roczniakom oraz dzisiejszym-Mai życzę wszystkiego najlepszego i dużo prezentów :-)
piwonia, dla taty dużo zdrówka
dzięki dziewczyny za pomysły na roczkowe menu
miłego dnia życzę

dziewczyny znacie może jakieś fajne noclegi we Władysławowie? najlepiej linki bym prosiła, z góry dziękuję :-)
coś strasznie tu pusto dzisiaj :dry:

Natalka i Bartuś, sto lat szkrabiki małe :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry