reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Bry :-)

WSZYSTKIEGO NAJ - NAJ - NAJ WSZYSTKIM ROCZNIAKOM ;-)

my w bólach dotarliśmy do domu... w bolach bo Monia ponad 100km non stop wyła... chyba się zorientowała że została rozdzielona z Franiem i tak z tęskonty płakała :-) jak znajdę kabelek to wkleję parę fotek ale te najfajniejsze są w komórce u "tesciowej" :-)

no i muszę napisać że Franek NON STOP SIĘ ŚMIEJE :-) a jego uśmiech na żywca jest 100 razy słodszy niz ten na fotce... :-) no i nr 2 - Franek ma SUPER RODZINKE :-)

Aga - dzieki za gościnę po raz... n-ty :-)

spadam nadrabiac zaległości :-)

3majcie się sierpniówki ;-)

edit: bardzo prosze o głosiki na moja grupę na AM ;-) http://www.aktywnemamy.pl/contest,vote,22056.html

Ostatnia edycja:
Wróciliśmy:):)

uffffffff......... DZIEKUJEMY ZA ŻYCZENIA ROCZKOWE i także skłądamy wszystkim jubilatom:):)

Właśnie wróciliśy od moich rodziców z imprezy roczkowej Natki. Kochani wszystko nam zorganizowali,bo my przecież prosto z drogi byliśmy. Nati dostala boski rowerek grewniany z taką przyczepką, oraz pchaczyk. Wszystko z drewna-cuuudne. Jeszcze jakieś drobiazdgi dostala,ale to nie ważne. Naważniejsza była cała impreza: tort,śweczka,korona,zdjęcia,atmosfera. Natka zrobiła swoje pokazowe kroczki dziadkom. Chwyciła mnie za rece i drep,drep. Słodi

Oki dokończe potem,bo Natka buczy. Nie chce zasnąć...

Natalko i Bartusiu - kolorowego i wesołego życia oraz dużo zdrówka!

zaglądam do Was z Gorzowa:) mamy za sobą imprezkę urodzinową Ninki, udała się:) zastanawiam się czy zostać jeszcze na trochę z małą, do jutrzejszego popołudnia muszę podjąć decyzję;

dziwnie mi bez laptopka i swoich ulubionych stron www:)

Rubi zagłosowane no i widze ze prowadzicie nonono, zycze powodzonka
U nas aktualnie chmury naszły czarne ciemno jest juz jak o 23ej w nocy.Cos tam podgrzmiewa z daleka,
Zachorowałam na zabawke jezu chyba przestane zagladac na allegro
Andariel ja bez netu to sobie zycia juz nie wyobrażam toz to prawdziwy nałog

reklama
Witam wieczorem, upał niemiłosierny ponoć od wtorku ma być ochłodzenie to trochę odetchniemy :) Moje dziecię przez te upały okropnie marudne...

Natalko i Bartusiu wszystkiego naj naj naj

Do góry