reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Szanownym Jubilatom, Bartusiowi i Natalce, sto lat w zdrówku i szczęściu życzę
maggie85
Mama M.
Ja na chwilkę, bo po wczorajszej imprezie roczkowej ledwo widze na oczyska
Wszystkiego najjjkolorowszego dla solenizantów!!!:-)
Wszystkiego najjjkolorowszego dla solenizantów!!!:-)
Bry :-)
WSZYSTKIEGO NAJ - NAJ - NAJ WSZYSTKIM ROCZNIAKOM ;-)
my w bólach dotarliśmy do domu... w bolach bo Monia ponad 100km non stop wyła... chyba się zorientowała że została rozdzielona z Franiem i tak z tęskonty płakała :-) jak znajdę kabelek to wkleję parę fotek ale te najfajniejsze są w komórce u "tesciowej" :-)
no i muszę napisać że Franek NON STOP SIĘ ŚMIEJE :-) a jego uśmiech na żywca jest 100 razy słodszy niz ten na fotce... :-) no i nr 2 - Franek ma SUPER RODZINKE :-)
Aga - dzieki za gościnę po raz... n-ty :-)
spadam nadrabiac zaległości :-)
3majcie się sierpniówki ;-)
edit: bardzo prosze o głosiki na moja grupę na AM ;-) http://www.aktywnemamy.pl/contest,vote,22056.html
WSZYSTKIEGO NAJ - NAJ - NAJ WSZYSTKIM ROCZNIAKOM ;-)
my w bólach dotarliśmy do domu... w bolach bo Monia ponad 100km non stop wyła... chyba się zorientowała że została rozdzielona z Franiem i tak z tęskonty płakała :-) jak znajdę kabelek to wkleję parę fotek ale te najfajniejsze są w komórce u "tesciowej" :-)
no i muszę napisać że Franek NON STOP SIĘ ŚMIEJE :-) a jego uśmiech na żywca jest 100 razy słodszy niz ten na fotce... :-) no i nr 2 - Franek ma SUPER RODZINKE :-)
Aga - dzieki za gościnę po raz... n-ty :-)
spadam nadrabiac zaległości :-)
3majcie się sierpniówki ;-)
edit: bardzo prosze o głosiki na moja grupę na AM ;-) http://www.aktywnemamy.pl/contest,vote,22056.html
Ostatnia edycja:
Wróciliśmy
uffffffff......... DZIEKUJEMY ZA ŻYCZENIA ROCZKOWE i także skłądamy wszystkim jubilatom
Właśnie wróciliśy od moich rodziców z imprezy roczkowej Natki. Kochani wszystko nam zorganizowali,bo my przecież prosto z drogi byliśmy. Nati dostala boski rowerek grewniany z taką przyczepką, oraz pchaczyk. Wszystko z drewna-cuuudne. Jeszcze jakieś drobiazdgi dostala,ale to nie ważne. Naważniejsza była cała impreza: tort,śweczka,korona,zdjęcia,atmosfera. Natka zrobiła swoje pokazowe kroczki dziadkom. Chwyciła mnie za rece i drep,drep. Słodi
Oki dokończe potem,bo Natka buczy. Nie chce zasnąć...
uffffffff......... DZIEKUJEMY ZA ŻYCZENIA ROCZKOWE i także skłądamy wszystkim jubilatom
Właśnie wróciliśy od moich rodziców z imprezy roczkowej Natki. Kochani wszystko nam zorganizowali,bo my przecież prosto z drogi byliśmy. Nati dostala boski rowerek grewniany z taką przyczepką, oraz pchaczyk. Wszystko z drewna-cuuudne. Jeszcze jakieś drobiazdgi dostala,ale to nie ważne. Naważniejsza była cała impreza: tort,śweczka,korona,zdjęcia,atmosfera. Natka zrobiła swoje pokazowe kroczki dziadkom. Chwyciła mnie za rece i drep,drep. Słodi
Oki dokończe potem,bo Natka buczy. Nie chce zasnąć...
andariel
mama super dwójki :]
Natalko i Bartusiu - kolorowego i wesołego życia oraz dużo zdrówka!
zaglądam do Was z Gorzowa mamy za sobą imprezkę urodzinową Ninki, udała się zastanawiam się czy zostać jeszcze na trochę z małą, do jutrzejszego popołudnia muszę podjąć decyzję;
dziwnie mi bez laptopka i swoich ulubionych stron www
zaglądam do Was z Gorzowa mamy za sobą imprezkę urodzinową Ninki, udała się zastanawiam się czy zostać jeszcze na trochę z małą, do jutrzejszego popołudnia muszę podjąć decyzję;
dziwnie mi bez laptopka i swoich ulubionych stron www
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Rubi zagłosowane no i widze ze prowadzicie nonono, zycze powodzonka
U nas aktualnie chmury naszły czarne ciemno jest juz jak o 23ej w nocy.Cos tam podgrzmiewa z daleka,
Zachorowałam na zabawke jezu chyba przestane zagladac na allegro
Andariel ja bez netu to sobie zycia juz nie wyobrażam toz to prawdziwy nałog
U nas aktualnie chmury naszły czarne ciemno jest juz jak o 23ej w nocy.Cos tam podgrzmiewa z daleka,
Zachorowałam na zabawke jezu chyba przestane zagladac na allegro
Andariel ja bez netu to sobie zycia juz nie wyobrażam toz to prawdziwy nałog
reklama
Podziel się: