reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny

Adas spi od godziny, juz zdazyłam i sniadanie zjeść drugie i podłogi pomyć i zupke kalafiorową zrobić wiec mam czas usiąść
dziś idziemy na szczepienie a tu taki upał

Basia- dwie fajne wiadomości :-)

Neverend- mam nadzieje ze u Marysi to nic powaznego i rzeczywiście kuracja pomoże

Izabela- no to dobrze ze urlop w sumie się udał,
co do menu roczkowego to u nas było skromnie, zaczęlo sie pozno i były 3 sałatki, koreczki śledziowe, wiadomo wędliny, ciasta no i oczywiście tort - robiony przez ciocie Adasia

no i oczywiście najlepsze życzenia urodzinowe dla dzisiejszych roczniaczkow:
Bliźnaczkek i Kacperka

a szczególne całuski dla mojego ulubionego modela Marcelka Rozrabiaki- samych radosnych momentów Smyku!

reklama
STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM! a kto? a oni:
Kacperek
Marcelek
Claudia z Natalką

ale się worek rozwiązał!

moja panna śpi, to zaglądam; a potem gotowanie i pakowanie, bo wieczorem do Gorzowa jedziemy na parę dni; mam zeza na samą myśl o drodze i w ogóle... no ale trzeba, zależy mi, żeby siąść z rodzinką z okazji ukończenia roku przez Ninkowatość:) ale żeby nie było za radośnie, dziś mala ma stan podgorączkowy - i nie wiem, czy to ząbki (dwa ma na wyjściu dosłownie) czy nie daj boże coś się kroi, tfu tfu...

neverend to straszne co piszesz, mam nadzieje, że jodek pomoże i wkrótce zapomnicie o tych lekarzach... współczuję Ci nerwów:( ucałuj Marysię!

Basia ta kupa wywalona z nocnika mnie rozbawiła :)))

i zapomniałam co jeszcze miałam napisać, jednak latka robią swoje... ;)

Dziękuję, dziękuję za wsparcie!!!
Staram się nie myśleć o tym.
Cieszę się, bo Misia zrobiła dziś też pierwszą kupkę do nocniczka.
Całujemy mamy, i lecimy pooglądać wątki na których hoho nie byłam:)

Witam Was dziewczyny :)
Mam tyle pracy, że nie starcza mi czasu żeby pisać.

Najlepsze życzenia urodzinowe dla Małych Solenizantów!!!

Neverend, na pewno będzie dobrze.
Ja dobrze Cię rozumiem, bo też jestem całymi dniami (a często i nocami) sama z dziećmi :(. Czasem mam dosyć...

Dziewczyny, nie czytam co napisałyście. Spiesze ino donieść, że dajemy radę:)

I życzenia dla Jubilatów nieustające:)

Kasiu, zamieściłas może zdjęcie zakochanej pary?

A i jeszcze wazna wiadomość: od poniedziałku startujemy z basenem!!!! Tym za 350 zł/godz!!!!
Jeszcze raz dziękuję dobrym ludziom z BB, którzy - jak pisałam - chcą być anonimowi, a którzy tak bardzo pomogli krasnalowi:)

Agus kochana nie mam kabelka zeby zamiescic focie:((do tego dostałam w wersji mini mini cos mi komora zmniejsza fotki. nie szloby tego obejrzec pod lupa:(
Ale parka super!Musicie przesłac do kogos kto ma lepszy telefon
Basen sama mu zazdroszcze!Strasznie sie ciesze
Vusia tez witaj po przerwie

Neverend mam nadzieję, że to nic groźnego i niedługo przestaniesz się martwić. I witaj w klubie "samotnej" matki:-)
Izabela u nas na roczku był rosołek, kotlecik(ze schabu lub piersi do wyboru) z kapustką(słodką), barszczyk czerwony z krokiecikami, 2 sałatki(warstwowa gyros i grecka), jajeczka z majonezem, wędlinka, pomidorki, owoce i 3 ciasta(z tofii, sernik i rolada) no i oczywiscie tort:-)

reklama
hej
Malbertka przecietnie rozmiar 92 ale zalezy od dziecka niestety jedno jest drobniutkie a drgie jak moje wielkie juz nosi 92
Witam tak w ogóle. Chyba znalazłam sposob zeby Miłosz troszke dłuzej pospał nie brac go do łozka nad ranem. W łozeczku spi przynajmniej do wpół siódmej lepsze to niz wpół szósta
Dobra spadam na sniadanko. Miłego

Do góry