reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

reklama
zdrówka dla Julianki

u mnie dzisiaj była siostra z nie wesołymi wieściami,strasznie mi jej szkoda:((

Kasia zazdroszcze tego krzesełka,sama sie zastanawiam czy na roczek o takie nie poprosić dla Ali

Iwonka warto jest suuuuuper fotka na pokaz na T;-)I wcale nie jest duze i nie zajmuje duzo miejsca

Aga kurcze to wy zamaist na przyjeciu urodzinowym to na sali szpitalnej:-(Tak mi przykro wracaj Julianko szybko do zdrówka!!

Chogata,Rubi dobrze pisze,ja tez senna bylam na poczatku ciazy:-D:-D:-D
Aga,no to nie ciekawie spedzilyscie z Julianka urodzinki:-(,oby teraz szybko zdrowila:happy:
Kasia ciesze sie ze krzeselko sie podoba,ja tez bym chciala takie dla Karolci,ale niestety obecnie z kasa cienko....a chrzestnej jakos mi glupio powiedziec,bo to z meza strony i taka dalsza rodzina,a chrzestny(moj brat pojechal do angli,wroci dopiero w pazdzierniku)

A moja pannica dzis jeczy caly dzien,zaraz oszaleje:sorry:,nie wiem czy to na pogode,bo popaduje od rana....a i na dworze nie bylysmy,juz mi nawet sama buty przynosila zeby na dworek isc:laugh2:...a i z jedzeniem jakos kiepsko dzis:baffled:

Chogata wielu lat w szczęściu życze!!!Udanego wieczoru;-)
Anet zmówie paciorek za Twojego tate!Oby było lepiej!
Kasiu ciesze się że krzesełko się podoba!Super okazje trafiłaś!Ty zawsze coś znajdziesz fajnego!!!
Aga dużo zdrówka dla Julianki niech wraca szybko do siebie!!
Aga irl a czy mnie oczka nie mylą odliczasz dni do owulacji planujecie kolejnego szkrabka!!???:-D:-D

Tomus psoci w pokoju no tu może !!!
Ja szykuje liste zakupów na roczek i już mnie przeraziła:baffled:
Powiem już dobrej nocki!!!

No musze Was zawieśc dziewczyny w ciązy nie jestem test zrobiony i okres mi sie kończy.Dzwoniłam do gina umówić sie na wizyte ,powiedziała że to przez zmiane antykoncepcji i żebym jeszcze poczekała bo jak tylko zmęczenie to można to jakoś wytrzymac zanim organizm sie przestawi.Tylko mi 3 kawy nie pomagają dopiero koło 20 odzywam hihihiihihihi .No cóż ...
Za życzonka dziekuję pieknie i uciekam bo kolacja przy świecach sie szykuje ale najpierw mały opierdziel za ryby.A co żeby se nie myślał.

Malinka zgadza sie:)milao nie byc wiecej dzieci,ale Maya jak jedynczka ,wiec aby zadbac o prawidlowy jej rozwoj i towarzystwo dla niej postanowilismy ,ze urodze jeszcze jedno:)roznica wieku miedzy starszymi dziecmi a Maya jest bardzo duza(15,12,i 11 lat) tak wiec bedzie jeszcze jedno:)jutro czeka mnie jeszcze rozmowa z lekazrem,bo Maya jest z ciazy z aspiryna( po tych 3 poronieniach) i pewnie ta kolejna tez taka bedzie:) mam nadzieje,ze jakos wszystko sie pomyslnie ulozy:)

reklama
Do góry