reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

dzieki.....ja i tak mysle,ze jak cos to bedzie dziewczynka raczej....
Aga ty tak z przekonaniem o dziewczynce jak jak ja gdybym tez planowala to tez na bank chlopak by byl. Ale pociesze moj brat jako szosta splodzil dziewczynke a tak same chlopaki byly, wiec jest nadzieja;-)A jak bedzie dziewczynka to nawet lepiej dla Mayi jak bedzie miała siostrzyczke beda prawie jak blizniaczki. Trzymam kciuki i mam nadzieje ze dowiemy sie jako jedne z pierwszych??????????

Chogata skoda ale bysmy miały radosc z nastepnego babelka na forumie;-):-)
Anet pros chrzestna a co tam wyszukam jej okazje na allegro hehehe:-pZeby nie to ze kosztowalo 100ke tez bym narazie nie kupila, a tak nie zaluje
Malinka a ja tam powiedzialam ze meza nie bedzie na roczku to zrobie tylko kawe ciasto torcik, nie robie wielkiej imprezy

reklama
Kasia,jak by zapytala to moze bym powiedziala o tym krzeselku,ale tak to nie,ja nie z tych co tak prosto z mostu....:sorry:
a co do urodzin,to tez nie planuje duzej impry,tak jak ty Kasiu,a jeszcze nie wiem co z ojcem bedzie :-(...ale torta zrobie,zeby chociaz fotki cyknac

Lece mala juz spac klasc,bo jeczy....

hejo :-D
ANET moja dzis identycznie i z jedzeniem i marudzenioem:sorry::sorry:
AGA IR gratuluje decyzji:-D:-D:-Doby chlopczyk ja tez po cichu licze... ale jem jak przy corach wiec nadzieji sobie nie robie:-D:-D

jutro szwagier ma urodziny...a moj wielce obrazony:sorry::sorry::sorry:

jem jak swinia... zjadlam 4 winerki z musztarda a teraz na to delicje pomaranczowe... takiej jazdy jeszcze nie mialam... albo paczek i potem cos z musztarda:eek::eek::eek::eek::eek:

wiem jedno Oli na roczek kupuje kask... zawsze sie gdzies glowa piznie... dzis machala pilotem i se przywalila:no:
a jak ma focha to specjalnie robi tak zeby sie w glowe walnac:no::no::no:

zawalu przez nia dostane:no::no:

Ja na sekundkę

Naszym dziewczynkom Oliwii i Monisi WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN!

męczący dzień miałam więc wybaczcie pójdę już do wyrka:sorry:

aaa Aga trzymam kciuki za chłopaka serioserio

Chogata mam nadzieję, że się wieczór udał? Sto lat w szczęściu życzymy;)

my cały dzień spEdziłyśmy u teściowej a ze ona ma dywan :-) bo my nie mamy to młoda stabilniej się trzymała na nogach i się odważyła i już nie robi po 2-3 kroczki tylko dłuższe trasy i sama się puszcza i idzie!!! Jestem z niej strasznie dumna a zarazem mi smutno, że moja mała dziewczynka już jest taka duża.

Chogata najlepszego z okazji rocznicy:-)
Aga_irlandia trzymam kciuki za chłopczyka:-) i podziwiam!

Jutro uderzam z mama na stolice w poszukiwaniu sukni:-) a zosia zostaje u babci:-)
Co do prezentów roczkowych to od moich rodziców dostanie stoliczek z fishera (sama wczoraj zamawiałam) a od nas fotelik na rower i kask:-) od 2-gich dziadków pewnie i tak kase wiec pewnie kupie jej to krzesełko, a od reszty imprezowiczów:-) sie zobaczy:-)

Jeszcze raz dziękuje za życzonka :-)

Aga trzymam kciuki za syneczka :-)

Nic więcej dziś nie napisze, bo padam na twarz
Dobranoc

reklama
Aga, podziwiam:)

Dziś odwiedziła nas moja kuzynka, z którą nie widziałam się jakieś 15 lat. Zrobili sobie urlop w górach, postanowili wpaść na chilę, z chwili zrobiło się kilka godzin:) Ależ cudnie było pośmiać się i pogadać z normalnymi ludźmi.

Ide spać:)
Dobrej nocki wszystkim:)

Do góry