reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

Ja też wpadłam pożyczyć roczniakom wszystkiego Co Naj... A ja dziś rocznice slubu mam i zapomniałam .Małż mi przypomniał i spadam bo młoda sie już naspała kuźwa 30 min. ale jestem zła

reklama
Witam
Chogata,moj to nigdy nie pamieta o rocznicy:baffled:...wszystkiego dobrego zycze,no i milego wieczorku!!!

Oliwko i Moniczko-wszystkiego dobrego na pierwszy roczek!!!

A ja dzis troche poszylam,Karola juz spi 2 godzine:szok:,chyba na ta pogode,bo sie u nas dzis ochlodzilo i popaduje maly deszczyk....
Obiad dzis juz mam,bo wczoraj do 23 pierogi gotowalam:happy:

Z tatem nie dobrze,znow na intensywnej terapii lezy:-(,o 14 maja byc wyniki badan,czy to nie zapalenie osierdzia.........
Iwonka,u mnie tez okna prosza sie o umycie,ale jakos weny brak:-p

Dzięki dziewczyny ale coś dziś dla mnie ten dzień nie łaskawy .Mój małżonuś z tej okazji postanowił wcześniej z pracy przyjechać i co .Pojechał na ryby z moim ojcem .Do tego tak sie wiercił ,że małą obudzi i teraz nawet z domu wyjść strach bo sie tylko drze.Może koło 15 pójdzie znów na drzemkę tokoło 17 wyjde z gadem na dwór.
Wieczoram pewnie przywiezie coś tam z restauracji i po robocie bedzie .

A tak nawiasem mówic ja coś ostatnio strasznie zmęczona jestem ciągle .To spać bym mogła całe dnie dopiero z wieczpra sie czuje dobrze koło 20 ale o 22 ledwon aoczy widze.Też tak macie czy mi już jakaś cukrzyce na łep bije...

Chogata :-) najlepszego ;-)

a co do zmeczenia i spania...ja tak na początku obu ciąż miałam ;-)

ale jestem zmordowana tym roczkiem ;-) Monia śpi od 30 minut... pospała do 8:15, potem seria gości, juz ją zaczęłam usypiać i mnie moj tata oświecił ze jak ją uśpię to kto świeczkę zdmuchnie ;-) :-) :-D no to drzemka się nieco przesuneła ;-)

uprzejmię donoszę że świeczkę ostatecznie zdmuchnął braciszek, bo Monia chciała ją po prostu wziąć do ręki ;-) :-)

dałam jej do wyboru 4 przedmioty i łąpała je w takiej kolejności:
pieniążek, medalik, książka i kieliszek... pieniążek trzymała cały czas w lewej rączce a prawą sprawdzała pozostałe rzeczy ale jak doszła do kielonka to go puscic nie chciała :-) :-D

moj tata stwierdził ze w sumie dobrze kombinuje...jak bedzie kasa to na kielicha zawsze będzie ja stac :-) :-D

dobra... spadam odpoczywać przed kolejną turą gości :-)

Monia jeszcze raz dziękuje wszystkim ciociom za życzenia i śle buziaki :-*

hej:-D
muy juz po obiadku i kawusi:-D:-D
dzieciaki padly razem z moim:-D:-D:-D
a mi sie nudzi:baffled::baffled:
ci juz w domu:-(
a ja chcialam na spacerek pitnac... a tu dzieic taki walek:-D:-D

CHOGATA wszystkiego naj z okazji rocznicy:-D:-D:-D:-D:-D

i nie wiem co ze sba zrobic:-(moze wpadne do ktorees i cos porobie:-D:-D:-D
jakas chetna:-D:-D:-D

A ja cała sczesliwa donosze ze doszło moje krzesełko uczydełko oczywiscie nie wytrzymałam i juz Miłoszek je dostał:-DAle nie uwierzycie komu najbardziej sie podba i kto sie najbardziej bawi....Kuba!! heheheh. i wiecie to tak sobie mysle ze on teraz nadrabia te czasy gdy nie było nas stać praktycznie na nic a tak własnie było jak Kuba był malutki miał zabawki ale wiadomo takie zwyklutkie z sklepów za 4 zł:sorry:A teraz takie cuda...
No i babka nie kłamała jest nowiutenkie nawet pudełka nie otworzyli:eek:Pisała mi ze jej dzieci maja po prostu za duzo zabawek to był prezent wiec sprzedała:eek:Chciałabym miec takie problemy;-)

Rubi zawsze wiedziałam ze z Moni cwana bestyjka no a teraz tylko sie potwierdziło, dobrze kombinuje:-)
Chogata w rocznice na ryby zabiłabym:-(Przynajmniej wieczor spedz miło.
Co do zmeczenia to mam to samo ale dlatego ze ide spac o 24 a wstaje o 6ej

Witam,
Ja na chwilkę wszystkim bardzo dziękuję w imieniu Oliwii

Dla MONISI wszystkiego najlepszego - niech rośnie zdrowa i szczęśliwa :-) życzy ciocia i Oliwia Buziaczki dla bliźniaczki

reklama
Witam
dziękujemy pięknie za życzenia:) My od poniedziałku byłyśmy w szpitalu, na szczęście skończyło się na wielkim strachu i wstrętnym wirusie. Od niedzieli mała gorączkowała, w poniedziałek dalej gorączka ok 39 i dalej brak efektów w zbijaniu do tego wysypka plamisto-grudkowata i Julianka przestała chodzić, nawet stać nie dała rady biedaczka, wyniki krwi słabe do tego powoli zaczęła się odwadniać i tak trafiłyśmy na oddział obserwcyjno-zakaźny. Na szczęście objawy powoli ustępują i wyniki są już na tyle dobre, że puścili nas do domu :)

Monisiu, Oliwio samych szczęśliwych dni:)

A teraz postaram się poczytać co tu naskrobałyście

Do góry