reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

reklama
Hej
Ja przypełzłam złożyć życzenia roczniakom, normalnie mój chodzący Jasiek mnie wykańcza, dzisiaj na spacerze w ogóle odwrócił się na pięcie i poszedł w zupełnie innym kierunku i co go odwracałam w dobrą stronę to on znowu się odwracał ( w stronę domu babci) i uciekał.............

A więc najserdeczniejsze życzenia dla
MONISI, OLIWCI i ADASIA!!!!!!!!!!!!!
Rośnijcie zdrowo i dostarczajcie rodzicom samych radości!!!!!!!!!!!!!

Witam i ja życzę miłego dnia, i zmykam do obowiązków . Dzisiaj w nocy lecę do Polski, więc ostatnie pakowanie, i gotowanie dla męża na moją nieobecność.

bry ;-)

jeszcze raz wszystkim ciociom dziękjemy za zyczenia ;-*

Monia jakoś przezyła swoje pierwsze urodzinki ;-) w całym zamieszaniu została pozbawiona jednej drzemki a potem jeszcze miala opóźnione spanko wieczorem bo Jasiek wywczasował sie u dziadków jedynie kilka godzin i wrocil z zapaleniem cewki moczowej :-(
siusiak bolał go już wcześniej ale nic nie mowil bo bał się ze nie pojedzie do dziadków.... no i akcja z ambulatorium, apteka, kapaniem w nadmanganianie potasu (własnie.... pofarbowalo mi wanne :-/) i panna M musiała chwilke zaczekać aż matka to wszystko ogarnie...

córka mnie zaskoczyla... marudna nie była, pieknie bawiła sie.... lalką!!! Dostała lalę baby-coś tam...bobaska w komplecie z akcesoriami (buteleczką, miseczką, szcztućcami, kubkiem niekapkiem, smoczkiem i pampersem) i wiedziała co do czego!!! Karmiła lalę (na zasadzie "raz ty, raz ja"), picie z buteleczki wtykała w każdy otwór w głowie lalki :-) no i oczywiscie koniecznie chciała ssać smoczek ktory lalka ma przymocowany na sznureczku do ubranka :-) ;-) :-D

z reszty prezentów też bardzo zadowolona ;-) Jasiek też zadowolony z prezentów ;-) tylko w/w lalka go nie kręciła ;-) za to stoliczek interaktywny baaaaardzo ;-) :-D :-) i powiem Wam coś...Jasiek takiego stolika nie posiadał - bawił się takim na rehabilitacji... skończył rehabilitajcję równo 4 lata temu a tłumaczył Moni co gdzie trzeba wcisnąć, co sie bedzie dzialo... ja to wyczytałam ale skąd Jasiek to wiedział??? Pamiętałby?????

dobra... spadam - obudzila nas smieciara i młoda chyba chce dospac chwilke bo marudzi jak stara panna ;-)

do potem ;-)

Ostatnia edycja:
hej:-D
ja dzis pospalam... oli wiedziala ze spiaca mama... i jak zasnela wieczorem tak wstala dopiero o 5 zjadla i spala do 8:-D:-D:-D
jutro dentysta sadysta:sorry::-D:-D

musze isc pranie puscic...myc sie ... a len jak nie wiem:sorry:

cory wojne prowadza o pilota...kazda chce inna muzyke:no::no::no:

jeszcze 15 dni:-D:-D:-D:-D

licze twardo i nie odpuszcze:-D:-D:-D:-D
mykam bo nawet nie wiem co pisac:-D

Rubi, a co to za stolik?

Walczę z gorączką u Franuli:( Znowu śpi robaczek. Mam nadzieję, że nic się nie wykluje
lecę, pa, spokojnego dnia

Heja!
FraniowaMamo, oby szybko spadła gorączka... :tak:

Basia nie dziwię Ci się że dni odliczasz...
no i ja też mam lenia, MArcepan śpi a ja siedzę i nic.. :/ a sprzątanie czeka...
Z małżem się pokłóciłam trochę , szlak mnie trafi kiedyś, przemądrzalec jeden... :no:
Przynajmniej plus że do 17 pracuje to mam spokój ;-) ;-)

Ech, już się nie mogę doczekać urodzin Celkowych, żałuję że jeździk - pchacZ został u dziadków bo już bym mu go dała do zabawy :-p Skubaniec zaczyna coraz więcej sam chodzić i się boję że za tydzień jak dostanie ten jeździk to go mało zainteresuje :eek: zobaczymy

reklama
Hello
moje dziecię zasypia więc mam chwilunie potem muszę niestety chate ogarnąć, bo jak chłop w domu to potrójny bałagan robi:sorry:
wczoraj się zdziwiłam bo moja przyjaciółka po ponad roku od zakończenia karmienia znowu zaczęła mieć produkcję! biedna się męczy z zastojami i zapaleniami i szybko załatwia sobie leki na zasuszenie...nie sądziłam że to może wrócić?!

Aga prawda jak potrzebujemy czasami kontaktu z normalnymi ludźmi? Ucałuj Frania od cioci. Mam nadzieję, że temp. na zęby?

Miranduś spokojnej i szczęśliwej podróży życzymy. Daj znać jak dolecisz. I odpocznij w końcu!

Do góry