reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzień Dobry.
Rubi a po co różaniec jak jest książeczka? Ja dawałam kieliszek, karty, książeczkę i pieniądze. Wyjęła książeczkę ale zaraz ją zamieniła na pieniądze:-)
Sto lat dla Monisi i Oliwki!

Witam się i ja,

Wszystkiego co w życiu najlepsze dla naszych "bliźniaczek" Monisi i Oliwki!

Zofia dziś też rano wstała, chyba głodna była ale starałam się to przeciągnać. Łobuz jeden nie zjadła mmi wczoraj deserku, a i mleka zostawiła 50 ml. To już kolejny dzień mi tak nocne mleko zostawia. nie wiem o co chodzi.

dzisiaj deczko chłodniej i chyba wezme sie w końcu za okna bo niedługo nic nie bede przez nie widziała
a potem bede knedle ze śliwkami robiła
moja ostatnio ma apetycik i nadrabia chyba to co mi schudła przez miesiąc
choc ostatnie dwie nocki mamy znów niespokojne

Dominiczko moja też zostawiała mleko, ale jak przeszłam na następne, takie od 1 roku to już nie ma problemu, może już wyrosła z tego które jej podajesz?
NO to wam dobrze z pogodą, u nas tradycyjnie pada:wściekła/y:

witam:-)

urodzinowe zyczenia dla kolejnych roczkowych dzieciatek! Monia i Oliwia wszystkiego najlepszego!!!

ostatnio los dla mnie laskawy jest, czuje siię wolna i swobodna, wczoraj wyszłam o18.00 na wypad z dwiema mamusiami i wróciłam po 1.00 w nocy!! bardziej niz lekko wstawiona ale wiecie jak dobrze się bawiłam:-D:szok::-D:szok: bez zadnych ograniczen , poznałyśmy 2 Arabów;-) jezyk angielski odświezyłam potem napatoczyli się kibice Sparty Praga (bo dzis z Lechem grają) i kolejne godziny upłynęły nam w męskim towarzystwie:-) raz tylko małżon do mnie napisał po 23.00 czy aby za dobrze się nie bawie a ja mu ze bardzo dobrze!!!!

nie narzekam na mojego męża, los dał mi najwspanialszego faceta po słoncem, dogadujemy się bez słow, uzupełniamy, wspieramy, temperament na tym samym poziomie;-) czuje się kochana i kocham:-D

hmm chyba nastolatka ze mnie wychodzi hihihihi

Hej!!!
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - macie jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego dla MONIKI I OLIWKI Sto Lat!

Udanych imprezek życzę i prosimy o fotki!!!
Efe to Ci mąż zrobił suprajsa!:-D
Rubi silna kobitka z Ciebie wiem że dasz rade i Monika też sobie świetnie poradzi z nową sytuacją!!
No Sempe to super że tak dobrze Ci się układa oby tak dalej!!!Aż zazdroszczę tych imprezek!!

U nas ok.mały dziś spal do 8;30 ale ja i tak nie wyspana.Zła trochę jestem bo niby mój ma urlop a kurcze wczoraj był w pracy i dziś też do pracy....:crazy:
Pogoda za to bardzo ładna już nie pada więc będą spacerki a może do miasta się wybiorę bo musze w końcu coś naszykować na roczek i na wyjazd bo nic nie mam,,,,,,,,,,,,

Dominiczko moja też zostawiała mleko, ale jak przeszłam na następne, takie od 1 roku to już nie ma problemu, może już wyrosła z tego które jej podajesz?
NO to wam dobrze z pogodą, u nas tradycyjnie pada:wściekła/y:

My na bebilonie pepti 2 lecimy...no a że nie ma 3 to chyba musi tak być. Nie wiem, we wtorek albo środe lecimy na szczepienie i bilans roczniaka to się dowiem wszystkiego.

Lece zapłacić za mieszkanie i telefon bo mi w koncu net odetną:-) a później lece do teściowe uzgodnić co mam pokupować na sobotnią impreze roczkową.

bboze dziewczyny z lekacza posprzatalam i sobie usiadlam...ni i tak zasnelam na godzine:tak:
moj sie ze mnie smial czy wygodnie tak kimac:laugh2:
pierwszy raz:-D

u nas zimno... wiec spacerek bedzie krotki:sorry:
mja corka jest the best... jeszcze tu mieszkamy a juz im pokoj demoluje,,,, tapety chce zrywac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a uciechy ma z tego:-D:-D:-D

reklama
Do góry