reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2009

No Rubi zobaczysz będzie ok.
Ja sobie nie wyobrażała wtedy ale teraz... już jakby lżej mi na myśl, że mogłabym ją z kimś zostawić.
Ale może to tylko złudzenie? Jak na razie zostawała tylko z tatą. Chyba już czas najwyższy się przemóc?

reklama
Rubi będzie git .Mój mały tez poszedł do żłoba i chyba z tego wszystkiego ja najbardziej przeżywałam .Na pewno u Cibie tez tak będzie .Mój mały tez zasypiał tylko jak sie koło niego lezało ale jak przyszło co do czego ,po dokładnych moich instrukcjach pani w żłobie powiedziała ,że damy rade i tak sie stało .Młody sam zasypiał na leżaku.
Ale rozumiem twój lęk .Będzie dobrze

Dzięki dziewczyny ;-)

ja to taki typ co musi miec od początku do konca wszystko zaplanowane.... musze wiedziec co po kolei sie stanie... a 1.09.2010r. to jedna wielka niewiadoma :-( no i dlatego świruję :-(

Efe :-) zostawiaj Gabi jak tylko masz u kogo ;-) kiedyś będzie musiała puścić spódnice mamy... wane jest zeby dziecko wiedzialo ze jak mama wychodzi gdzies to potem...ZAWSZE WRACA ;-)

słyszałam ze sale zabaw są swietne do przygotowywania do przedszkola - dziecko idzie z mama, ma ją w zasięgu wzroku, bawi się i po jakimś czasie już nawet nie zerka czy ta mama jest czy jej nie ma...

taaa... teoretycznie jestem dobrze przygotowana a praktycznie.... przeterminowany proszek do pieczenia - nic nie urosnie :-(

dobra... lece sprzątać...goście zaczynają się schodzić z samego rana :-)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
co się daje do wyboru na roczek??? bo ja pamietam ze:

ksiązeczka
kieliszek
pieniązek
rózaniec...

rózanca nie znajde do Bozego Narodzenia....czym to zastąpić??? heeeeeeeeeeelllpunkuuuuuuuuuuuu

Oliwko i Monisiu wszystkiego naj z okazji roczku!!!

moja niunia to nie ona.. budzila sie w nocy z takim placzem ze masakra:baffled::baffled:
wstala o 3 po pol godzinie zasnela i wstala o 5:szok::szok::szok:
czuje sie jak neptyk:eek::eek::eek:

Rubi ja bym tak chciala Oli gdzies zostawic... ale jak jestem u kolezanki to nawet siku nie moge sama zrobic bo zx nikim nie zostanie chyba ze z tata:-D

kawke popijam... mam chwile spokoju bo tata z pracy przyszedl:-D:-D:-D
teraz napeweno nie pospi:sorry::sorry::sorry:

a do tego co sie daje do wyboru to nie pamietam:no:

mamy 4 zebola:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
OLIWKA, MONISIA STO LATEK!!!!! Rośnijcie zdrowo i dawajcie rodzicom same powody do radości :-D i powodzenia 1 września! (zabrzmiało jakby laseczki do szkoły już szły :-p)

oki uciekam do pracy! miłego

Dzięki dziewczyny :-)

Monia w swoje urodziny pobiła rekord snu - wstała o 8:15!!!!!!

a za poł godzinki wpadnie pierwszy gość wiec...leeeeeeeeece

miłego dnia :-)

OLIWIA ;-) WIELKI BUZIAK I ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO OD BLIŹNIACZKI I JEJ RODZINKI :-) BĄDŹ SZCZĘŚLIWA - ZAWSZE I WSZĘDZIE ;-*

witam,zaspałam dzisiaj i dopiero teraz jestem
pierwsze życzenia dla dzisiejszych solenizantek

OLIWIA I MONICZKA ZDROWKA PRZEDE WSZYSTKIM I UŚMIECHU DUŻO,MIŁYCH CHWIL I SZCZĘŚCIA

Ostatnia edycja:
reklama
Hejooo
STO LAAAAAT dla solenizantek :* OLIWIA, MONIA :*

Rubi może zamiast różańca jakiś medalik?

Pije kawuchę i myślę sobie że dziś będzie kiepski dzień, wstałam lewą nogą, pochmurno, z małżem się pokłóciłam...
Idę bo Marcel nie chce się sam bawić..

Do góry