Ja jestem przedstawicielem handlowym w zaleznosci od zarobków obskakuje dwie branże spożywczą ( ale wtedy tylko stanowiska kierownicze mnie interesują) albo farmaceutyczna.Oczywiscie 3/4 ofert nagrywa mi małżonuś ja tylko ide na rozmowe więc wysyłanie cv i czekanie u mnie odpada.teraz tez chciałam otworzyc jakąs działalnośc i co mój małzonek ma dla mnie 2 oferty już wstepnie rozmawiałam miejsce by sie znalazło ale jeszcze chce w domu posiedzieć ale ile wytrzymam to nie wiem
a firme mówi mi że moża tez otworzyc nigdy dość ale ja już nie wiem w co rece wsadzić :dom,2 dzieciaków ,pies ,kot i ja chce tez mieć troche czasu dla siebie.
Sempe Tobie dziecko oddałabym z zamknietymi oczami
Szkoda ,że bliżej nie mieszkasz :-(Nasze Ale dzis faktycznie pół roczku maja .Pamietam jak Kaśka rano napisła ,że sempe urodziła i tak se myślałam jak ja juz bym chciała być po (czyli na Twoim miejscu) a w zyciu bym nie pomyślała ,że to dziś sie stanie hihihiihih.Jeszcze poczytałam posta Natt o olejku parafinowym i wzięłam sie do dzieła hihihiihihi.
Ide poczytać co tam napisłayście bo tak tylko pobieżnie rzuciłam okiem .A i mała musze nakarmić .Dziś sinlac pierwszy raz
Mewa miałaś racje młoda 4 dzień katar i juz prawie nie ma .Z tej okazji zaliczyłysmy spacer i miasto.