reklama
andariel
mama super dwójki :]
a ja stwierdzam, ze na moją córę nie działają kleiki z owockiem na dobranoc - czasem śpi ładnie, a czasem (tak jak dziś) wstaje 2 razy; a o 7 pobudka i wulkan energii oczywiście, dociera do mnie jaka już stara d*** ze mnie bo ledwo się ruszam, a bez kofeiny kompka nie odpalę nawet...
Ostatnia edycja:
enka-76
Kasia
Sempe, dobrze,że juz się lepiej czujesz. Zdrówka dla dzieciaczków.
Piwonia, dla Ciebie i Ali też.
No i buziaczki dla Al z okazji pół roczku:-)
Mam nadzieję,że moja zaraz pójdzie spać, to ja też się jeszcze zdrzemnę, bo padam normalnie. Marzę, zeby choć 3 godziny ciągiem przespać.
Piwonia, dla Ciebie i Ali też.
No i buziaczki dla Al z okazji pół roczku:-)
Mam nadzieję,że moja zaraz pójdzie spać, to ja też się jeszcze zdrzemnę, bo padam normalnie. Marzę, zeby choć 3 godziny ciągiem przespać.
Ostatnia edycja:
andariel
no, a po tej mało aktywnej zimie to już w ogóle jak człek w końcu na spacer poczłapie to tu coś strzyka, tak stuka... stare z nas modele już;-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
miranda
Fanka BB :)
dzień dobry.
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Cześć Miranda! Co u was?
Aneczka ja doszłam do wniosku że najlepiej dzieci rodzić luty, marzec. Zaraz się ciepło robi i można na spacerki mykać a jak dziecko sprytne to na zimę już chodzi a na bank na sankach jeździ i dochodzą sporty zimowe. My jednak kiepsko trafiłyśmy z tym sierpniem bo mi tylko przez ten brak ruchu dupa urosła.
No jak mamut normalnie...mówiłam.
Dobra lecę się ubrać bo ja jeszcze w piżamie brykam
Aneczka ja doszłam do wniosku że najlepiej dzieci rodzić luty, marzec. Zaraz się ciepło robi i można na spacerki mykać a jak dziecko sprytne to na zimę już chodzi a na bank na sankach jeździ i dochodzą sporty zimowe. My jednak kiepsko trafiłyśmy z tym sierpniem bo mi tylko przez ten brak ruchu dupa urosła.
No jak mamut normalnie...mówiłam.
Dobra lecę się ubrać bo ja jeszcze w piżamie brykam
enka-76
Kasia
A co ja ma powiedzieć??? 30 to już 4 lata temu skończyłam. Więc nie marudzić mi tu dzieciaki;-)
Młoda zasnęła, to na razie:-)
Ostatnia edycja:
andariel
mi tez pozostały i jak zawsze lubiłam leżeć na brzuchu, tak teraz mi ciężko przez ból w okolicy lędźwiowo-krzyżowej; koleżanka mówiła, że jej pomogła seria najzwyklejszych w świecie masaży;a tak poza tym laski wiem że parę miała w ciąży bóle dołu pleców czy którejś zostały? bo ja dalej mam jak poleżę chwilę na płasko;/ nie tak mocno ale mam i ie wiem co jest;/
reklama
miranda
Fanka BB :)
Cześć Efa, a bajka, jedziemy dzisiaj do dużego miasta bo mój zdaje teorię na prawko, a potem idziemy na zakupy i pooglądac spacerówki.
U nas też zima tak dla pocieszenia...
U nas też zima tak dla pocieszenia...
Podziel się: