mozna chodzić, ja aż raz byłam
tylko że w biustonoszu się opalałam i tylko 7 min no bo wiadomo że blada jestem...no a że niezdrowe to insza inszość
mnie tak nachodzi raz na jakiś czas iść się zrelaksować i w tym wypadku wręcz dobrze może wpływać na pokarm bo się relaksujemy w cieple- no o ile się nie przesadzi...
reklama
Moja też to lubi. W ogóle ona kocha się przeglądać w lusterku i łapać koleżankę hehehe
MHYMMM to jest jedna z naszych ulubionych z Antkiem zabaw - zbliżanie się i oddalanie od lustra![]()
andariel
mama super dwójki :]
my też lubimy lusterkowe zabawy
a żebyś wiedziała mju, żeś w moim typie
chyba idę spać, u mnie już wszyscy lulają, tylko ja jeszcze ślęczę przy forach (chyba się już uzależniłam); jeszcze tylko szczurasom makaronik podam, bo się małpeczki przyzwyczaiły codziennie dostawać coś "ludzkiego" do jedzenia na deserek;-)o, zaczęło się californication, chyba jednak jeszcze chwilę posiedzę;-)

a żebyś wiedziała mju, żeś w moim typie

chyba idę spać, u mnie już wszyscy lulają, tylko ja jeszcze ślęczę przy forach (chyba się już uzależniłam); jeszcze tylko szczurasom makaronik podam, bo się małpeczki przyzwyczaiły codziennie dostawać coś "ludzkiego" do jedzenia na deserek;-)o, zaczęło się californication, chyba jednak jeszcze chwilę posiedzę;-)
azorek84
mama Amelii 2009
i ja sie witam.bede musiala mala wybudzac na karmienie i zmykamy na szczepinke
dobrze ze to juz ostatnia i do roczku spokuj
i pewnie zmokne -za oknem pomimo szarowki widzac ze wisi wielka czarna chmura
jak zawsze zreszta kiedy na szczepienie mam isc albo do lekarza
milego dnia sierpniowki:-)

milego dnia sierpniowki:-)
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam sie i ja....
U was slonce?Ale wam fajnie....u mnie nad ranem(ok 6) to sie taka wichura zerwala ze myslalam ze to jakies tornado
,wstalam pozaszczelnialam okna,bo firanka mi fruwala az po pokoju..teraz widze ze cos sie przejasnia....
....oby,bo ta pogoda mnie juz dobija,wolalabym mroz,to przynajmniej te wszystkie zarazki by powymarzaly
A Gosia moja wczoraj to w szkole zrobila najlepiej...mowi do mnie mamo kupil mi Daniel(brat cioteczny) lizaka i dalam kolezankom polizac bo chcialy:Kasi i Oli....a mi rece opadly,bo rano slyszalam jak ta Kasia kaszle w szatni(dopiero po chorobie przyszla)...wyklad jej strzelilam,ale czy dotarlo to nie wiem....mam nadzieje ze tak
U was slonce?Ale wam fajnie....u mnie nad ranem(ok 6) to sie taka wichura zerwala ze myslalam ze to jakies tornado

Iwonko,to wspolczuje chorobska,moja tez cso psikala,ale zielonego nie miala,dawalam jej kropelki no i odpukac przeszlo.....ale stracha mialam,bo teraz ta grypa panuje.....witam w słoneczny dzionek
u nas niestety katarkowo i zero spacerku,mała mi sie rozłozyła,ma zielony katarek i pokasluje az od niego ,wiec dzisiaj odpuścimy spacerek,żebym jej nie doprawiła
A Gosia moja wczoraj to w szkole zrobila najlepiej...mowi do mnie mamo kupil mi Daniel(brat cioteczny) lizaka i dalam kolezankom polizac bo chcialy:Kasi i Oli....a mi rece opadly,bo rano slyszalam jak ta Kasia kaszle w szatni(dopiero po chorobie przyszla)...wyklad jej strzelilam,ale czy dotarlo to nie wiem....mam nadzieje ze tak

aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
milego dnia zycze
milego dnia zycze
reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Hej!
Ja juz praktycznie wszystko w domku zrobiłam-mały spi,głowę jeszcze wysuszę a potem na spacerek bo u nas jak narazie słonko świeci
Ja juz praktycznie wszystko w domku zrobiłam-mały spi,głowę jeszcze wysuszę a potem na spacerek bo u nas jak narazie słonko świeci

Podziel się: