reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

mozna chodzić, ja aż raz byłam :) tylko że w biustonoszu się opalałam i tylko 7 min no bo wiadomo że blada jestem...no a że niezdrowe to insza inszość :) mnie tak nachodzi raz na jakiś czas iść się zrelaksować i w tym wypadku wręcz dobrze może wpływać na pokarm bo się relaksujemy w cieple- no o ile się nie przesadzi...

reklama
my też lubimy lusterkowe zabawy:tak:
a żebyś wiedziała mju, żeś w moim typie:-D

chyba idę spać, u mnie już wszyscy lulają, tylko ja jeszcze ślęczę przy forach (chyba się już uzależniłam); jeszcze tylko szczurasom makaronik podam, bo się małpeczki przyzwyczaiły codziennie dostawać coś "ludzkiego" do jedzenia na deserek;-)o, zaczęło się californication, chyba jednak jeszcze chwilę posiedzę;-)

i ja sie witam.bede musiala mala wybudzac na karmienie i zmykamy na szczepinke:zawstydzona/y:dobrze ze to juz ostatnia i do roczku spokuj :sorry:i pewnie zmokne -za oknem pomimo szarowki widzac ze wisi wielka czarna chmura:crazy:jak zawsze zreszta kiedy na szczepienie mam isc albo do lekarza:eek:
milego dnia sierpniowki:-)

witam w słoneczny dzionek
u nas niestety katarkowo i zero spacerku,mała mi sie rozłozyła,ma zielony katarek i pokasluje az od niego ,wiec dzisiaj odpuścimy spacerek,żebym jej nie doprawiła

witam

Udanego dnia życzę i idę sie bawić, bo Młody ostatnio wyjatkowo towarzyski i prawie nie sypia w dzień- sypia tylko na spacerkach.

Witam sie i ja....
U was slonce?Ale wam fajnie....u mnie nad ranem(ok 6) to sie taka wichura zerwala ze myslalam ze to jakies tornado:szok:,wstalam pozaszczelnialam okna,bo firanka mi fruwala az po pokoju..teraz widze ze cos sie przejasnia....:tak:....oby,bo ta pogoda mnie juz dobija,wolalabym mroz,to przynajmniej te wszystkie zarazki by powymarzaly:crazy:

witam w słoneczny dzionek
u nas niestety katarkowo i zero spacerku,mała mi sie rozłozyła,ma zielony katarek i pokasluje az od niego ,wiec dzisiaj odpuścimy spacerek,żebym jej nie doprawiła
Iwonko,to wspolczuje chorobska,moja tez cso psikala,ale zielonego nie miala,dawalam jej kropelki no i odpukac przeszlo.....ale stracha mialam,bo teraz ta grypa panuje.....
A Gosia moja wczoraj to w szkole zrobila najlepiej...mowi do mnie mamo kupil mi Daniel(brat cioteczny) lizaka i dalam kolezankom polizac bo chcialy:Kasi i Oli....a mi rece opadly,bo rano slyszalam jak ta Kasia kaszle w szatni(dopiero po chorobie przyszla)...wyklad jej strzelilam,ale czy dotarlo to nie wiem....mam nadzieje ze tak:sorry:

reklama
Do góry