reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam:-)
wrócilismy z pasowania na przedszkolaczka:-) jaka ta moja mała królewna była przestraszona!:szok: ale dzielnie zniosła uroczystośc i została do 15tej przedszkolu.

a Alicja z kolei ostatnio chadza spać ok 20.15 budzi się o 3.00 a potem o 6.00 ale zaraz po 5minutowym karmieniu śpi dalej do 9.00 i zawsze odkładam ją do łóżeczka:-) w dzien zaczęła jesc co 3h więc jestem z niej dumna, uśmiecha się do mnie i słodko śpiewa! jestem w niej zakochana:-)

PS na pasowanie przyjechała tesciowa a potem w domu była na kawie gdy zobaczyła orbitrek w domu pyta się: kto ćwiczy??? a mąz jej odpowiedział: a kto był w ciąży? więc zwróciła się do mnie i mówi: po co ćwoczysz masz prawo być przy kości!!!!

po moim trupie będę przy kości:-):-):-) ładnie chudne a teściowa nosi rozmiar 52!!!

reklama
Witam sie wtorkowo!Alex lezy w lozeczku i gada do karuzeli wiec mam chwilke zeby sie przywitac! U nas od tygodnia padai wieje strasznie wiec siedzimy w domu ale juz chcem wyjsc troszke do ludzi! My zamowilismy juz prom na swieta do Polski takze troszke odpoczne! Boje sie tylko jak Alex zniesie ta podroz! Mam nadzieje ze nie bedzie wymiotowal. Dziewczyny powiedzcie mi czy podczas karmienia piersia mozna chodzic na solarium???? Przed ciaza chodzilam regularnie wiec teraz czuje sie baaaardzo blada! Chcem troche wziasc sie za siebie i marzy mi sie przynajmniej raz w tyg 10min solarki!:confused2:
No i musze sie pochwalic ze juz 2 dni robie pilates i yoge!:tak:

hej....normalnie spiaca jestem jak nie wiem:eek:
mala znowu przelozone szczepienie bo dszieci duzzo chorych i musimy ppoczekac:-D
sorki za bldy ale musze sie kawki napic.:-D
jak moje rano sieobudza to ze smiechu idzie peknac... obie najpierw flachy:-D
a jak aczna gadac ze soba...zawlaszcza Oli jak zacznie sie smiac na glos i gaworzyc to sie smiechu placze:-D:-D:-D:-D
a jedna za droga jest jak nie wiem:-D:-D:-D

Olenka- ja bym wogole unikala solarium, niszczy skore i szybciej sie zmarszczki pojawiaja

hej dziewczynki:-)
czekam az sie Adas obudzi bo wypadalo by na spacerek isc, chmura nieładna nadciaga

zaraz pewnie wstanie bo teraz ma 40 minutowe drzemki w ciagu dnia
za to w nocy nie moge narzekac, co 4 godziny sie budzi na karmienie, i nad ranem juz ze mna w łóżku dosypia - tak do 10 tej:tak:

U nas Alex juz cale nocki przesypia bez karmienia. O 8 rano robi pierwsze jedzonko do 10 jest aktywny, znow jeddzonko i spi do 12-13:-) Do wieczora tez ma jeszcze 2 drzemki1,5 godz:-)

Olenka- ja bym wogole unikala solarium, niszczy skore i szybciej sie zmarszczki pojawiaja
no właśnie; a ja zawsze wolałam bladolice osobniki, bo mi się z wampirami kojarzą:tak:blada skóra, malinowe usta i długie włosy...

no i mała ucięła sobie taką drzemkę, że nas spacer ominął dzisiaj:sorry: najgorsze, że potem wieczorami jest tak rozbudzona, że chodzimy spać dopiero o północy przez nią;-)
dziś na obiadek zaserwuję moje ulubione kotleciki z soczewicy i kaszy gryczanej, już sobie przygotowałam składniki i tylko czekam, aż wystygną; mniam:tak:

PS na pasowanie przyjechała tesciowa a potem w domu była na kawie gdy zobaczyła orbitrek w domu pyta się: kto ćwiczy??? a mąz jej odpowiedział: a kto był w ciąży? więc zwróciła się do mnie i mówi: po co ćwoczysz masz prawo być przy kości!!!!

po moim trupie będę przy kości:-):-):-) ładnie chudne a teściowa nosi rozmiar 52!!!
Moja teściowa - przyszła niedoszła zabroniła się z dzieckiem do lustra zbliżać, bo szkodzi! Jak się mój przyszły niedoszły mąż spytał dlaczego to powiedziała że nie wie ale tak jest i basta:-D Także nie ma co słuchać głupiego gadania. Mam tylko teraz powód do żartów.;-)
A my już po spacerku i obiadku. Mała śpi więc wpadłam na sekundkę. Zaraz idę kartki świąteczne szykować bo nawiedziłam dziś sklep papierniczy i mi odbiło.:eek:

:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no szlak mnie trafi z tym allegro!!No dziadowskie nie chce mi wystawić ciągle coś nie tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Mój przyszedł po pracy zjadł obiad i tyle go widziałam polazł szambo pompować i do baranów,wróci pewnie wieczorem,,,, i od razu pójdzie spać i tyle go widzieliśmy...
A my z małym się bawimy....:-)Spacerek nas ominął bo ciągle pada...

reklama
Do góry