reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam,
Malusia pospała do 8 :))) zjadła 200 ml i po zabawie 30 minutowej poszła spać.
Aneczka moja też w końcu polubiła bardzo zabawę i już jej nie muszę tyle nosić :)))).
Jakoś Oliwka mi się uspokoiła po 3 miesiącach :))).

U nas ciut buro, ale ciepło 12 stopni. Czekam aż panna wstanie zje i idziemy na spacerek.

reklama
Witam wtorkowo!
Z kawką bo pogoda na prawdę paskudna:-( My z wyjściem z domu nadal musimy czekac na tatusia bo wózek wozi w bagażniku :-(
Moje dziecko wczoraj poszło spać po 22:szok: jeszcze nigdy mi nie zrobiła takiego numeru. A miałam zaplanowany taki miły wieczór z moim kochaniem...ech...

Hej dziewczyny!
Mój znowu ładnie spał i z tego co widze po ostatnich dniach to na zmian wczoraj poszedł spać po 22 i w nocy wstawał na amku dwa razy o 12 i o 3 a potem to już o 7 zjadł pobawił się do 8 i poszedł spać i śpiumka.A dziś pewnie zaśnie po 20 i będzie się budził co 2h na karmienie i tak co drugi dzień dziwnie jakoś:eek:
u nas w nocy padało teraz tak dziwnie ale słonko się pokazuje więc spacerek na pewno będzie!!!

hej!
u nas też pogoda super, więc spacerek obowiązkowy :tak:
apropos chrzcin
dziewczyny co się mówi w kosciele? ksiądz zadaje pytania z my co odpowiadamy? świecę trzyma chrzestny? a szatkę mamusia? już nie pamiętam jak to jest na tych chrzcinach... :zawstydzona/y:
izabela,u nas bylo wczesniej spotkanie z ksiedzem (nauki),no i nam wtedy wszystko tlumaczyl,co i jak,(ale teraz to nie pamietam wszystkiego) i spisywalismy wtedy wszystkie akta potrzebne do chrztu....u na np.swiece mogl trzymac chrzestny,ale zapalac mial tatus,a szatke to trzymala chrzestna....wiec to zalezy od ksiedza,ale pewnie i u was sa jakies spotkania przed chrztem....?

Hej dziewczyny!
Mój znowu ładnie spał i z tego co widze po ostatnich dniach to na zmian wczoraj poszedł spać po 22 i w nocy wstawał na amku dwa razy o 12 i o 3 a potem to już o 7 zjadł pobawił się do 8 i poszedł spać i śpiumka.A dziś pewnie zaśnie po 20 i będzie się budził co 2h na karmienie i tak co drugi dzień dziwnie jakoś:eek:
u nas w nocy padało teraz tak dziwnie ale słonko się pokazuje więc spacerek na pewno będzie!!!
Malinka,a moze po chrzcinach Tomus taki grzeczny sie zrobil ze spaniem,demony wypedzone,wiec smacznie spi...hi,hi....

A tak wogole to dzin dobry wszystkim.....
U mnie pogoda niestety nie za piekna,a juz myslalam ze pedzie bez deszczu...wrr...
A jeszcze dzis musialam Gosie zawiesc do szkoly,bo sasiada corka sie rozchorowala,no i zawsze on rano dzieciaki zawozi...a ty klops :sorry:teraz bede kursowac i rano i w poludnie(no chyba ze tescio bedzie chetny)
Zebranie w szkole tez mam,ale jutro na 16,widze ze wszedzie zebrania na topie...he,he....ja to dopiero poczatkujaca mama z zebraniami,bo Gosia dopieo w zerowce

he he Anet chciałabym żeby tak było:-D

No i nici ze spacerku pada deszcz......:crazy:

No kurcze właśnie przyszła teściowa tajemniczo woła mnie do kuchni ja ide patrze a ona zakatarzona na maksa!!No rozchorowała się wczoraj coś mówiła że ją głowa boli a dziś to masakra!!Żeby mi tylko Tomka nie zaraziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja panna dalej śpi :szok::szok::szok::szok::szok:
Ciekawe czy pójdziemy na spacerek jak ona tyle dziś śpi w łóżeczku :rofl2:
Znając ją to wyśpi się na maxa i tylko zabawa jej będzie w głowie :-):-):-)

Dzień dobry :)
Ja niewyspana bo mój robalek w nocy fisiował :/
O 13 jedziemy na szczepienie :-( stresuję się jak głupia, tak mi go szkoda bidaka ech dobrze że M. będzie ze mną bo ja nie dam rady trzymać Marcela przy szczepieniu, nie umiem na to patrzeć :no: nadwrażliwość mnie ogarnia
idę bo się obudził i gada do łosia :)

Iza ksiadz zadaje pytania a wy odpowiadacie. Swiece trzyma chrzestny i on ja zapala. Szatke trzyma chrzestna i w momencie gdy ksiadz prosi o nalozenie bialej szaty chrzestna ja kladzie na dziecko. Pewnie sami na chrzcie nie bedziecie, beda pewnie inne chrzty u nas bylo 10 a jak chrzcilismy mateuszka 30:eek: Ale jak mowi Anet przed chrztem jest zawsze obowiazkowa nauka wiec ksiadz was napewno poinstruuje:tak::tak:

Moj Milosz spioszek i wstal o osmej, a o 9ej zasnal i spi nadal. W ogole to grzeczny aniolek i uwielbia rozmowy:-DJa mam szczepienia 20ego ale chyba na 24ego przeloze zeby za jednym zamachem odpekac ortopede, no chyba ze maz dojedzie to pojedziemy i 20ego i 24ego:laugh2:Az sie boje go wazyc;-)

Witam się i ja. Czekam aż mała się obudzi, zje i wio na spacerek.
My na świeżo w sprawach chrzcin, bo w tę niedzielę mieliśmy. Młoda darła się całą mszę :-(... zęby :szok:

reklama
moja córa ostatnio jak obudzi się w nocy na karmienie, to śpi razem ze mną do 9 albo nawet 10; dziś też tak było; potem zabawa, a teraz śpi;
M. przyniósł wczoraj do domu balonik helowy, ale mieliśmy polewkę z malej:-D dziecko normalnie oczęta wybałuszało - ciągnęła sama za sznurek a balonik się ruszał, ale była radość i gadanie do "tego czegoś pod sufitem":-D
u nas pochmurno i buro, ale chyba nie pada jeszcze; idę się prysznicować, jak się uda to pójdziemy na spacerek, bo po nim mała tak ładnie, twardo śpi:tak:

Do góry