reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

moja po 19 padła po kąpieli i mam nadzieje,że jużna noc poszła spac
moje dziewczynki tez katarki jakieś mają,aż sie boje bo tyle sie teraz slyszy o tej grypie i jakoś dziwnie sie jej boje:-(

reklama
hej!
u nas też pogoda super, więc spacerek obowiązkowy :tak:
apropos chrzcin
dziewczyny co się mówi w kosciele? ksiądz zadaje pytania z my co odpowiadamy? świecę trzyma chrzestny? a szatkę mamusia? już nie pamiętam jak to jest na tych chrzcinach... :zawstydzona/y:

witam w deszczowy wtorek
maż zapomniał kluczy wczoraj i o 2 w nocy miałam pobudke,a na dodatek spałam jak zabita bo dzwonił,a ja telefonu nie słyszałam wcale,a o 6 wstawał do pracy wiec sie nie widzielismy w sumie
dzisiaj mam w szkole zebranie,mam nadzieje,ze sie zwolni bo nie bede miała z kim dzieci zostawić,a z nimi nie pójde tym bardziej,że mam zasmarkane

Witam deszczowo
i zmykam podstawić dystrybutorek...

Znów niektórzy mają wilczy aletyt i chcą wisieć na cycu, więc mama ma mało czasu.

O szkodliwości mleka wiem od dawna, na zdrowy roaum, żaden dorosły ssak go nie pije, tylko człowiek.

Ostatnia edycja:
Witam sie u nas słoneczko przebija przz chmury zobaczymy co dalej bedzie.
Ja cos nie wyspana jestem bo co 2h pobuda była na szczęście nie mała tylko albo starszak,maz i pies:zawstydzona/y::-(Kawa nie pomoga mi :tak:
Karincia nie mam ojecia czemu tak ale ja z reguły nie sprawdzam ilosci postów

reklama
dziendoberek.u nas wieje i pochmurno wiec bez deszczu sie nie obejdzie:no:
ja nawet sie w koncu wyspalam.od 3 tyg mam problemy zeby sie wyspac.kawka tez juz na mnie nie dziala wiec redbull-doda ci skrzydel ;-)hehe wlasnie popijam:-)
ja dzisiaj znikam z domku na spotkanie ze znajomymi-nieznajomymi z forum heheh ojjj tak mi sie marzy zeby sierpniowy nasze tez sie tak spotkaly wszystkie(albo przynajmniej wiekszosc)-moze byc latem zeby pogoda dopisala:-);-):-D:-D

Do góry