reklama
izabela...
Fanka BB :)
hej!
u nas też pogoda super, więc spacerek obowiązkowy
apropos chrzcin
dziewczyny co się mówi w kosciele? ksiądz zadaje pytania z my co odpowiadamy? świecę trzyma chrzestny? a szatkę mamusia? już nie pamiętam jak to jest na tych chrzcinach...
u nas też pogoda super, więc spacerek obowiązkowy

apropos chrzcin
dziewczyny co się mówi w kosciele? ksiądz zadaje pytania z my co odpowiadamy? świecę trzyma chrzestny? a szatkę mamusia? już nie pamiętam jak to jest na tych chrzcinach...

enka-76
Kasia
Ja juz też nie pamiętam jak to z tymi chrzcinami jest. Trzeba będzie sobie przypomnieć.
Ja juz uciekam do łóżka. Dobranoc dziewczyny:-)
Ja juz uciekam do łóżka. Dobranoc dziewczyny:-)
izabela...
enka jaki macie projekt domu jeśli mogę zapytać?
azorek84
mama Amelii 2009
hejka.dzisiaj u nas meczacy dzien-zabki
tak sobie czasem podpowiadamy co w tych czasach jest szkodliwe a co kiedys nie bylo to na styczniowkach dopadlam artykul Pij mleko! Będziesz kaleką wczesniej o tym nie slyszalam
wiec teraz nawet mleko jest bardzo szkodliwe

witam w deszczowy wtorek
maż zapomniał kluczy wczoraj i o 2 w nocy miałam pobudke,a na dodatek spałam jak zabita bo dzwonił,a ja telefonu nie słyszałam wcale,a o 6 wstawał do pracy wiec sie nie widzielismy w sumie
dzisiaj mam w szkole zebranie,mam nadzieje,ze sie zwolni bo nie bede miała z kim dzieci zostawić,a z nimi nie pójde tym bardziej,że mam zasmarkane
maż zapomniał kluczy wczoraj i o 2 w nocy miałam pobudke,a na dodatek spałam jak zabita bo dzwonił,a ja telefonu nie słyszałam wcale,a o 6 wstawał do pracy wiec sie nie widzielismy w sumie
dzisiaj mam w szkole zebranie,mam nadzieje,ze sie zwolni bo nie bede miała z kim dzieci zostawić,a z nimi nie pójde tym bardziej,że mam zasmarkane
majaam
majaam
Witam deszczowo
i zmykam podstawić dystrybutorek...
Znów niektórzy mają wilczy aletyt i chcą wisieć na cycu, więc mama ma mało czasu.
O szkodliwości mleka wiem od dawna, na zdrowy roaum, żaden dorosły ssak go nie pije, tylko człowiek.
i zmykam podstawić dystrybutorek...
Znów niektórzy mają wilczy aletyt i chcą wisieć na cycu, więc mama ma mało czasu.
O szkodliwości mleka wiem od dawna, na zdrowy roaum, żaden dorosły ssak go nie pije, tylko człowiek.
Ostatnia edycja:
_karincia_
Wiecie co... miałam już 1000 napisanych postów a teraz mam prawie o 50 mniej 
Dlaczego tak??

Dlaczego tak??

Chogata
Mama Aluni i Dominika
Witam sie u nas słoneczko przebija przz chmury zobaczymy co dalej bedzie.
Ja cos nie wyspana jestem bo co 2h pobuda była na szczęście nie mała tylko albo starszak,maz i pies
:-(Kawa nie pomoga mi 
Karincia nie mam ojecia czemu tak ale ja z reguły nie sprawdzam ilosci postów
Ja cos nie wyspana jestem bo co 2h pobuda była na szczęście nie mała tylko albo starszak,maz i pies

Karincia nie mam ojecia czemu tak ale ja z reguły nie sprawdzam ilosci postów
reklama
azorek84
mama Amelii 2009
dziendoberek.u nas wieje i pochmurno wiec bez deszczu sie nie obejdzie
ja nawet sie w koncu wyspalam.od 3 tyg mam problemy zeby sie wyspac.kawka tez juz na mnie nie dziala wiec redbull-doda ci skrzydel ;-)hehe wlasnie popijam:-)
ja dzisiaj znikam z domku na spotkanie ze znajomymi-nieznajomymi z forum heheh ojjj tak mi sie marzy zeby sierpniowy nasze tez sie tak spotkaly wszystkie(albo przynajmniej wiekszosc)-moze byc latem zeby pogoda dopisala:-);-)

ja nawet sie w koncu wyspalam.od 3 tyg mam problemy zeby sie wyspac.kawka tez juz na mnie nie dziala wiec redbull-doda ci skrzydel ;-)hehe wlasnie popijam:-)
ja dzisiaj znikam z domku na spotkanie ze znajomymi-nieznajomymi z forum heheh ojjj tak mi sie marzy zeby sierpniowy nasze tez sie tak spotkaly wszystkie(albo przynajmniej wiekszosc)-moze byc latem zeby pogoda dopisala:-);-)

Podziel się: