reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny:-)
ale te torty pyszniarsko wygladaja:tak: smaka mi narobilyscie, zaraz pojde i pozjadam slodyczowe resztki ktore mam w domu, min ciasto czekoladowe - moj mi kupil bo w promocji bylo

no u mnie pogoda paskudna, bylismy na spacerku krotkim bo i tak na wazenie malego musialam sie ruszyc

EFE - u nas slinienie, robienie babli i krztuszenie chyba od miesiaca a zabkow nie ma i sie narazie nie zapowiada

reklama
No moja też Slini sie niesamowicie sliniak jej zakładam ,do tego zaczęła częściej ulewac nie dużo ale jednak irączki woli od smoka a jak sie juz dorwie do smoka to aż na buzi ma odcisnietego kupiłam dzis nowe większe ale cos nie bardzo chce wiekszego ciągnąć.Zębów też nie widze u niej ani nawet dziąseł spuchnietych:tak:
Wogule to przechodzimy skok rozwojowy bo non stop rączusie i rączusie nic nie interesuje jej

Efe torcik smakowicie wygląda, ja wysłałam mojego M. na zakupy i ma coś słodkiego przynieść przez te wasze torty :-p
Marcel zjadł i zasnął nie dałam rady go dobudzić żeby się bawił :szok: coś mu się poprzestawiało chyba, mam nadzieję że za to nie zbudzi się o 3 i bunt że koniec spania nocnego :eek:
u nas ślinienie jak u Was i bĄBelki i krztuszenie od dłuższego już czasu ale zęby chyba zaczęły iść w tamtym tyg. nie wiem sama już czy na pewno :sorry: do pediatry dziś dzowniłam umówić się na szczepienie ale jej nie było może jutro pójdziemy to się dowiem.
idę jeść bo M wrócił .. słooodkie :-p:cool2:

A u nas normalnie dziecka nie ma! Spała ponad 3,5 godziny! Na spacer nie poszliśmy, bo jak dziecko wstał to już ciemno na dworku było. A teraz znowu zasnęła po 3 posiłku. Już dam jej się zdrzemnąć ale jak zwykle będę musiała ją budzić do kąpieli:-(

moja też śpi już 2,5 godz., co ostatnio zdarzyło się prawie miesiąc temu (ostatnio robiła sobie drzemki max 40-minutowe); mam nadzieję, że w nocy będzie ładnie spała; wszystko w domu zrobiłam i się nudzę:eek:

Hej:-). Julisia też już śpi. więc mam trochę czasu dla siebie :-). Ale piękne torty, zjadłabym, mniam, mniam.
A u nas pogoda już 4 dzień piękna, byłyśmy na dłuuuuuugim spacerku.

reklama
Moja też już śpi.Po 3 dniach spania po 30 min .dzis jest przełom i mała spała 3h ciągiem szkoda tylko ,ze jak mnie nie było bo pojechałam na zalupy i mąż z nia został.wstała pobawiła się ,zadła ,wykąpałam ją i poszła znów spać oby w nocy pospała;-).Za to mój starszak znów chyba bedzie chory bo cos głowa go boli i o dziwo tez już śpi :zawstydzona/y::-(

Do góry