reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Mju wspolczuje ci serdecznie,tez mam tak czasem w domu...ehhh....
Piwonia , dobranoc...
A ja nie wiem czy dzis pospie,bo Karola juz sie wierci,nie wiem czy dlugo pospi...ehhh....poczytam jeszcze co na innych watkach

Piwonia , dobranoc...
A ja nie wiem czy dzis pospie,bo Karola juz sie wierci,nie wiem czy dlugo pospi...ehhh....poczytam jeszcze co na innych watkach
basia1807
mama trzech skarbów
8, 12, 19 i jakies jeszcze tygodnie
moja tez ma normalnie ja dzisiaj jak robokop;-)
ugotowalam obiad, szylam spodnie, prasowalam okaalam dzieci i jeszcze ciasto pieklam
tempo super mialam,,,
a Oli spi, Sylwia je ciasto...myje zeby i nyny... a potem ja

takze milej nocy zycze

moja tez ma normalnie ja dzisiaj jak robokop;-)
ugotowalam obiad, szylam spodnie, prasowalam okaalam dzieci i jeszcze ciasto pieklam

tempo super mialam,,,

a Oli spi, Sylwia je ciasto...myje zeby i nyny... a potem ja

takze milej nocy zycze

Mewa29
mama Adama
ANET- no to Adas tak samo mi dal popalic ale od 11stej, spal moze z pol godziny i nic mu dzis nie pasuje, teraz laskawie zassal;-)a zupe robilam caly dzien
aprops zupy- ANDARIEL- ja taka prosta wersje szpinakowej robie, podstawa jak do normalnej zupy, jak ziemniaki sie dogotowuja to dodaje zmiksowany na papke szpinak(wczesniej uduszony na łyzce masła) wraz z warzywami z zupy, do tego sok z cytryny i smietane
a zapomnialam Wam powiedziec jaki obciach na spacerze zaliczylam: przez to nosidelko nie zauwazylam ze mi suwak w jeansach zjechal i wszyscy pewnie widzieli moje czerwone majty
szczescie w nieszczesciu - bylo zimno wiec pol godziny tylko wytrzymalam
MJU- wspolczuje awantury, czasami sie ciesze ze nasze rodziny tak sa daleko wiec jak sie zobaczymy raz na rok to jest milosc i harmonia
aprops zupy- ANDARIEL- ja taka prosta wersje szpinakowej robie, podstawa jak do normalnej zupy, jak ziemniaki sie dogotowuja to dodaje zmiksowany na papke szpinak(wczesniej uduszony na łyzce masła) wraz z warzywami z zupy, do tego sok z cytryny i smietane

a zapomnialam Wam powiedziec jaki obciach na spacerze zaliczylam: przez to nosidelko nie zauwazylam ze mi suwak w jeansach zjechal i wszyscy pewnie widzieli moje czerwone majty

MJU- wspolczuje awantury, czasami sie ciesze ze nasze rodziny tak sa daleko wiec jak sie zobaczymy raz na rok to jest milosc i harmonia
Ostatnia edycja:
maggie85
Mama M.
Dzień bry 
ja się dziś nawet wyspałam,
a tu chyba dzisiaj chyba wszystkie jeszcze śpiochają ;-)
, u nas pogoda deszczowa, całą noc padało i teraz też, więc spaceru dziś nie będzie pewnie.
ja się dziś nawet wyspałam,
a tu chyba dzisiaj chyba wszystkie jeszcze śpiochają ;-)
, u nas pogoda deszczowa, całą noc padało i teraz też, więc spaceru dziś nie będzie pewnie.
reklama
Podziel się: