reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam
U nas kolejna noc przyzwoitego spania, choć wieczorkiem było tak sobie i Młody musiał napocząć;-)drugą pierś. Może wreszcie się przestawia na spanie i oby.

Buro i mokro za oknem, a mam w planach real, zobaczymy.

witam i ja,u nas tez buro chwilowo nie pada,ale chyba nie nadługo taki stan wiec ze spacerku dzisiaj chyba raczej nici
w domku sie pobyczymy jak coś

Hajka;-)
O i mi się dziecko budzi...niech to.
Ja dziś czekam na fachowców, którzy może nas łaskawie dziś nawiedzą. Już mam takiego nerwa na nich że lepiej żeby przyjechali bo osobiście się do szefa wybiorę z ochrzanem:wściekła/y:
Życzę wam miłego dnia :)
Byleby do wiosny!

Hej :)
U nas dziś nie pada może się spacer zaliczy :tak:
Aneczka, mam nadzieję że będzie dobrze na wizycie :tak: napisz jak tam jak wrócisz :tak:
ja dziś pobudka od 4:30 i dopiero mój wariatuńcio zasnął w dodatku cyca nie chciał to pewnie się obudzi z krzykiem JEEEEŚĆ ! a ja zamiast też iść spać to na forum i inne facebooki zaglądam :-p\
no i dziś mamy 3 m-ce, potem cyknę fotę na odpowiedni wątek :-D
miłego dnia

Hej!Witam z małym przy cycusiu:-)
U mnie też szarówka za oknem...
W nocy nie pospałam mały co godzinę dwie budził się na jedzonko:eek: masakra czasem mu się zdarzy przespać 4 godziny a ostatnio to masakra.....
Mój dziś robi też do późna....

Ja nadal czekam...
Moje dziecko wczoraj pospało u dziadków 2,5 godzinki między 17 a 19:30 to mi w nocy budziła się dwa razy (1:30 i 4:45) i już czuje w kościach pogorszenie nastroju więc tym bardziej nie wyobrażam sobie co ty Malinka musisz przechodzić! Zrobiła mi już tak trzeci raz i muszę chyba ją wziąć na przetrzymanie w tych godzinach żeby znowu przesypiała całe noce.

Ach Efe ja już się trochę przyzwyczaiłam-ale zmęczenie daje o sobie znać.jeszcze jak bym umiała spać w dzień to bym czuła się lepiej a ja nie potrafię będę leżeć i nie zasnę...
Czekam z utęsknieniem na przespaną całą noc-ciekawe kiedy mały zrobi nam taki prezent :eek:
Efe a ty to chyba rozszarpiesz dziś tych fachowców!;-)

reklama
HEj:happy:
Pogoda do du.... humor do du......:confused2::confused2:Wszyscy zakichani jstesmy tylko odpukac MIlosz sie trzyma:-p:-p:-pDobre i to oby sie nie zarazil. Ja chyba do lekarza sie wybrac tez bede musiala bo chyba bez anty sie nie obedzie. Ale jakies dziwne te gardlo w dzien tylko drapie a w nocy zawalone ze mowic nie da rady:eek::eek:
No i okazuje sie ze brak smoka poskutkowal tym ze Milosz ssie kciuka:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:I to jak. Tyle ze teraz potrafi zasnac sam bo z paluszkiem. Chyba geny sie ujawnily jakies bo maz ssal palca i jego chrzestna:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Milego dnia ide zdychac dalej wrrrrrrr

Do góry