reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dzien doberek:)
dzwonili do mnie ze szpitala z sprawie usg nerek Mayi i wszystko prawidlowe:)bardzo sie ciesze:)
kamien z serca mi spadl:)
a ja juz posprzatalam,pranie zrobilam i rozwiesilam.obiadek gotowy.....i jeszcze drewna i wegla sobie do kominka naprzynosilam i teraz jest tak milutko jak sie pali:)
siedze sobie bo Mayka spi,popijam herbatke z cytrynka i zajadam ciasteczka maslane...
uuuuuuu lece....Maycia cos sie przebudza....ide zagrzac jej zupke:)
do pozniej

reklama
witam:-)
tak to jest ze my mamy martwimy się na zapas a potem okazuje się wszystko w porządku.
Wróciłam ze spaceru nakarmiłam malutką i teraz sobie lezy w łóżeczku, strupek jej dzis z noska odpadł:-) wczoraj mielismy ostatnią kontrole w szpitalu i po urazie nie ma prawie sladu:-):-):-)

zmykam obiad podgrzać: dziś pyzy i pieczony schab ze śliwką w sosie:-)

potem jadę na kawę do siostry.
Dziś w Poznaniu zajadamy się rogalami marcinskimi:-) w zeszłym roku wielkopolska zjadła ich ponad 4,5 TONY:szok::szok::szok::szok:

ja tez sie witam w bury i zimny dzien
az spac mi sie chce jak tylko widze co sie dzieje za oknem:tak:

AGAIR- ciesze sie ze nereczki Mayi w porzadku
SEMPE- no widzisz jak sie szybko goi, skonczylo sie na duzym strachu:tak:
obiadu Ci zazdroszcze o rogalikach nie wspominajac:-D

mnie sie narazie nic nie chce,
jedynie kosz do spania po adasiowy wystawilam na aukcje

Hej:-).
U nas też pogoda okropna. Nic tylko leżeć pod kocem z kubkiem ciepłej herbaty. Mojej Julitce tez chyba się to udzieliło, bo od 10:30 śpi, na chwilkę się przebudziła żeby zjeść, ale taka półprzytomna była i teraz dalej kima.

No w końcu się panienka obudziła:-)

Ostatnia edycja:
Melduneczek:)
U nas po staremu. Czekam aż mi się dziecko obudzi, żeby ją ubrać i wyjść na spacer a potem do dziadków na obiad.
O pogodzie nic nie napisze, bo choć ciepło (+9) to buro i żyć się odechciewa.
Znalazłam dziś chwilkę żeby coś znaleźć na ten chrzest do ubrania ale normalnie w nic nie wchodzę!!! A jak wejdę to wszystko jakieś za krótkie przez te moje duże ( . )( . ):wściekła/y: Pochlastać się idzie :wściekła/y: Może jutro się wyrwę na chwilkę do sklepu? Choć na mej wsi coś dostać to trzeba mieć szczęście.
Miłego dnia niepodległości życzę!

hej
ja dziś niewyspana bo Julka wołała o mleczko co 2 godziny i piła tak łakomie jakby od tygodnia nic w ustach nie miała :eek:

A teraz śpi i ma czterogodzinną przerwe w jedzeniu co jej sie już dawno nie zdarzyło a moje (.)(.) zaraz eksplodują :szok:

pogoda dziś dopisała i byłysmy 2 h na spacerku :-D. Od razu mam lepszy humorek bo przez ostatnie dni jak lało to chodziłam jakaś nie w sosie i wrzeszczałam na męża z byle powodu. Chyba zrobie dziś jakiś dobry obiadek :-p:laugh2:

Hej!!
Sempe , Aga ciesze się że z maluszkami ok:-D

Moj mały śpi,mąż też -pokłóciłam się z nim i się obraził.....:wściekła/y: i jak zawsze wolny dzień a tu nie ma się do kogo odezwać.....

A ja siedze i wianki robie,takie ze słomy stroiki.Siostra będzie je na targu sprzedawać.Musimy sobie jakoś dorobić-święta się zbliżają i dzieciom chociaż jakieś prezenty trzeba sprawić a kupić za coś je trzeba....
Zmykam robić póki mały śpi to mam chwilkę....
Miłego popołudnia laseczki:-)

Witam sie dzis dopiero teraz....
U mnie tez dzien deszczowy,a na dodatek tez z mezem sie poklócilam...he,he Malinka...i tez nie gadam z nim :sorry:
Aga,Sempe fajnie ze dzieciaczki zdrowe...:happy:
megaczka,moja tez dzis mega drzemke strzelila spala 3 godziny,a cycie moje tez malo nie wybuchly...hi,hi....
Milego wieczorku zycze

reklama
Do góry