reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Kochane jesteście
Dziękuje Wam wszystkim za życzenia, aż się serce cieszy jak się czyta takie rzeczy z samego rana :-):-):-)

reklama
hej
i ja sie witam :-)

Deli 1000 lat w zdrowiu, szczęściu, miłosci i wśród życzliwych ludzi, pociechy z córci i męża :tak::tak::tak:

Nie było mnie kilka dni bo sie wybrlismy na kilkudniową wycieczke po Anglii, załatwiając paszport po drodze :-D.
Azorek sorki ze sie nie odezwałam ale pojechalismy do mojej siostry do akademika. Spędzilismy sporo godzin w aucie a Julka była super grzeczna, jadła, bawiła sie i spała i przesypiała całe nocki w nowych miejscach :tak:. jestem z niej bardzo dumna :tak:, pozytywnie zaskoczyła mamusie :-D. Teraz wiemy że mozemy gdzies dalej wyjechac na wakacje, choc pewnie i tak pojedziemy do Polski... :-)

a pogoda u nas srednia, zanosi sie na deszcz ale spacerek musi być :tak:.

Witam, za oknem buro szaro i ponuro :-(
W czwartek idziemy na drugie szczepienie, jestem ciekawa czy tez będzie taki krzyk jak za pierwszym razem

Deli zdrowia , szczęścia , pomarańczy
niech Ci A... nago zatańczy ;-)

Hej dziewczyny
Zdrowie solenizantki <toast> niech Ci Oli rośnie zdrowo, oraz spełnienia marzeń. Więcej dzieci życzyć? ;-) chyba na przyszłe urodziny :laugh2:

Kurde jak już siadłam do was to nawet nie wiem co napisać bo ja nie w temacie, ostatnio tak rzadko tu zaglądam:zawstydzona/y:, ale mam nadzieje że to nadrobie i złe na mnie nie jesteście
buziaki cioteczki

P.S Efe pochwal sie prosze tą sukienusią :D

Ostatnia edycja:
reklama
wiitam:-)

DELI- WSYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU URODZIN ZYCZE:-D:-)

u mnie pogoda okropna, krotki spacerek tylko w nosidelku bedzie- i co ja z moim marudkiem bede robic dzis:confused2: wyspal sie w nocy za wszystkie czasy wiec spac teraz nie bedzie
robie dzis zupe szpinakowa-ciekawe czy sie uda dokonczyc...

Do góry