reklama
megaczka
Fanka BB :)
hej
i ja sie witam :-)
Deli 1000 lat w zdrowiu, szczęściu, miłosci i wśród życzliwych ludzi, pociechy z córci i męża

Nie było mnie kilka dni bo sie wybrlismy na kilkudniową wycieczke po Anglii, załatwiając paszport po drodze
.
Azorek sorki ze sie nie odezwałam ale pojechalismy do mojej siostry do akademika. Spędzilismy sporo godzin w aucie a Julka była super grzeczna, jadła, bawiła sie i spała i przesypiała całe nocki w nowych miejscach
. jestem z niej bardzo dumna
, pozytywnie zaskoczyła mamusie
. Teraz wiemy że mozemy gdzies dalej wyjechac na wakacje, choc pewnie i tak pojedziemy do Polski... :-)
a pogoda u nas srednia, zanosi sie na deszcz ale spacerek musi być
.
i ja sie witam :-)
Deli 1000 lat w zdrowiu, szczęściu, miłosci i wśród życzliwych ludzi, pociechy z córci i męża

Nie było mnie kilka dni bo sie wybrlismy na kilkudniową wycieczke po Anglii, załatwiając paszport po drodze

Azorek sorki ze sie nie odezwałam ale pojechalismy do mojej siostry do akademika. Spędzilismy sporo godzin w aucie a Julka była super grzeczna, jadła, bawiła sie i spała i przesypiała całe nocki w nowych miejscach

a pogoda u nas srednia, zanosi sie na deszcz ale spacerek musi być

basia1807
mama trzech skarbów
ale moja dzisiaj marudna

niczym nie idzie jej dogodzic... tylko raczki i raczki

niczym nie idzie jej dogodzic... tylko raczki i raczki

basia1807
mama trzech skarbów
chyba tak bo wczoraj 12 tydz zaczela

Witam, za oknem buro szaro i ponuro :-(
W czwartek idziemy na drugie szczepienie, jestem ciekawa czy tez będzie taki krzyk jak za pierwszym razem
Deli zdrowia , szczęścia , pomarańczy
niech Ci A... nago zatańczy ;-)
W czwartek idziemy na drugie szczepienie, jestem ciekawa czy tez będzie taki krzyk jak za pierwszym razem
Deli zdrowia , szczęścia , pomarańczy
niech Ci A... nago zatańczy ;-)
basia1807
mama trzech skarbów
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
Hej dziewczyny
Zdrowie solenizantki <toast> niech Ci Oli rośnie zdrowo, oraz spełnienia marzeń. Więcej dzieci życzyć? ;-) chyba na przyszłe urodziny
Kurde jak już siadłam do was to nawet nie wiem co napisać bo ja nie w temacie, ostatnio tak rzadko tu zaglądam
, ale mam nadzieje że to nadrobie i złe na mnie nie jesteście
buziaki cioteczki
P.S Efe pochwal sie prosze tą sukienusią
Zdrowie solenizantki <toast> niech Ci Oli rośnie zdrowo, oraz spełnienia marzeń. Więcej dzieci życzyć? ;-) chyba na przyszłe urodziny

Kurde jak już siadłam do was to nawet nie wiem co napisać bo ja nie w temacie, ostatnio tak rzadko tu zaglądam

buziaki cioteczki
P.S Efe pochwal sie prosze tą sukienusią
Ostatnia edycja:
reklama
Mewa29
mama Adama
wiitam:-)
DELI- WSYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU URODZIN ZYCZE
:-)
u mnie pogoda okropna, krotki spacerek tylko w nosidelku bedzie- i co ja z moim marudkiem bede robic dzis
wyspal sie w nocy za wszystkie czasy wiec spac teraz nie bedzie
robie dzis zupe szpinakowa-ciekawe czy sie uda dokonczyc...
DELI- WSYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU URODZIN ZYCZE

u mnie pogoda okropna, krotki spacerek tylko w nosidelku bedzie- i co ja z moim marudkiem bede robic dzis

robie dzis zupe szpinakowa-ciekawe czy sie uda dokonczyc...
Podziel się: