reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej
Azorek sorki ze sie nie odezwałam ale pojechalismy do mojej siostry do akademika.
.
hehehe obrazilam sie strasznie;-)drogie panie moderatorki prosze usunac z forum osobe poslugujaca sie loginem megaczka!;-):-D ihihihi a kiedy macie odbior paszportu?? chyba ten tymczasowy na rok braliscie?? ja to po nasz paszport wybrac sie nie moge.wczoraj pogoda byla sliczna to sobie pospacerkowalysmy a moglam skorzystac i w tamach spaceru do konsulatu podjechac:-:)zawstydzona/y:a od dzisiaj znowu pada i jest ponuro ze az sie nic nie chce:-:)no:

reklama
I ja sie witam! U nas pogoda do d***y wieje, pada i zimno!!! Alex jeszcze spi jak zjadl rano o 8 tak do tej pory cisza:tak:
Deli Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin! Duzo zdrowka dla Was i pociechy z corci;-)

Z bukietem roz nie mozemy przyjsc
by zlozyc Ci zyczenia
lecz prosimy los by laskawym bym
i spelnil Twe marzenia:-D

mniam mniam, Mewa a dasz przepis?

moja córa coraz mniej śpi w ciągu dnia - wczoraj nie mogłam nic zrobić, bo co zaczęłam, to zaraz się dopominała uwagi; i już jej nie zajmę byle czym, muszę się nieco napracować by zechciała się zająć swoja grzechotką czy pluszakiem; na szczęście ostatnio odkryła że można zabawkę trzymać w rączce, bujać nią itp., a potem można ją wsadzić do buzi;-) na leżaczku robi się już niebezpiecznie, bo jak się zaprze piętkami to robi mostek na siedząco,a wtedy leżaczek niepokojąco odchyla się w tył, więc musze ją bacznie pilnować;
na szczęście w wózku mogę nieco podnieść zagłówek, więc jak mała zechce sobie w nim posiedzieć moge się zająć swoją robotą;
ale generalnie jest super i ją uwielbiam:tak:

hehehe obrazilam sie strasznie;-)drogie panie moderatorki prosze usunac z forum osobe poslugujaca sie loginem megaczka!;-):-D ihihihi a kiedy macie odbior paszportu?? chyba ten tymczasowy na rok braliscie?? ja to po nasz paszport wybrac sie nie moge.wczoraj pogoda byla sliczna to sobie pospacerkowalysmy a moglam skorzystac i w tamach spaceru do konsulatu podjechac:-:)zawstydzona/y:a od dzisiaj znowu pada i jest ponuro ze az sie nic nie chce:-:)no:

robilismy paszport tymczasowy na rok (Ł17) i przyslą mi go do domu za 3 tyg. Wtedy juz nic mnie nie powstrzyma od wyjazdu do Polski :-D

megaczka -milo z ich str ze wysla zebyscie juz nie musieli takiej wyprawy urzadzac:-) my lecimy 20 grudnia do berlina i odbiera nas tesciu i juz sie zastanawiam jak Amelkowa to zniesie:zawstydzona/y:

Witam wieczornie;-)
Już po fryzjerze i po załatwianiu spraw (praca, becik, cukiernia, ksiądz) No nalatałam się jak szalona. Mała z tatusiem była w tym czasie na spacerku. Pomagali. Tort razem wybrali :-)z kremem adwokat i marcepanem. Ciekawe co to też wyjdzie hihi :-D
Czy ja już się żaliłam, że fachowcy nas łaskawie w czwartek nawiedzą? No mój żeby było mniej sam stara się zrobić jak najwięcej. Obrabia gładzią drzwi. :confused2:

Aniso jak zrobię dziś przymiarkę sukienusi to pstryknę fotkę;-)
Aga Irl. trzymaj się ciepło. Oby ci szybko przeszło!
Basia nie widziałam ale teraz spojrzałam. Normalnie szok że się zatrzymał!

Hejka...
Ale jestem padnieta,Karolina dala mi czadu dzis po poludniu...jak zjadla o 16-stej...tak potem ani chwilki nie mialam luziku....bo marudzila strasznie,ani na rączkach nie pasowalo,ani na brzuszku,w wózku tez zle...ehh,myslalam ze wyjde z siebie.....pozniej myslalam ze brzuszek boli,ale nie-bo kupe tez w miedzyczasie uwalila,no i dalej w ryk....he,he,juz nawet do cyca przystawilam-myslalam ze zglodniala,albo nie dojadla-ale gdzie tam zaczynala sie prezyc i dalej drzec...nosilam,nosilam,az wreszcie ok 19.30 zasnela na ramieniu,przerzucona jak worek kartofli:-D...ja zadowolona ze wreszcie cos zjem,a tu slysze z pokoju juz znow sie drze...pospala z 10 minut:szok:...duzo co?
No ale jak sie panna ,,wyspala" to cyca wydoila o 20-stej i teraz spi jak aniolek i to sama wlózeczku zasnela,nawet minuty to nie trwalo...:szok:...nie wiem co sie jej dzis stalo,nigdy az tyle nie marudzila...moze skok ma,albo jutro jakas wichura bedzie,ale na takie marudzenie to tornado chyba...he,he....:eek:

Anet wspolczuje Ci i dolkladnie Cie rozumiem bo moj Alex taz ma takie dni! Ale dzis nie nazekam bo spal prawie do 14 wiec nie mam sie teraz co dziwic ze chce troche zwrocic na siebie uwage! A wlasnie jak to jest z tymi skokami rozwojowymi? Wiem ze juz nie raz bylo pisane o tym ale nie pamietam dokladnie w ktorych tygodniach mozna sie tego spodziewac??:zawstydzona/y::sorry::sorry:

reklama
DELI...
hurra_urodziny.jpg

Ja nawet jakos się rozpisywać nie będę - mam awanturę rodzinną - moja rodzina kontra rodzina M - jakaś brazyliana normalnie i najbardziej obrywamy my - bo ja bronię stanowiska swoich, M swoich ... bleeeeeeeee

Miłego wieczoru Babeczki

Do góry