reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Aniu wszystkiego co najlepsze
bądź stale wesoła,nie choruj wcale,
niech ci grosz każdy będzie dolarem :)
niech ci się słońce zawsze uśmiecha,
w domu niech gości spokój uciecha!
Niech miłość przyjaźń wchodzi w twe progi!!
Wszystkiego najlepszego!!

reklama
czytalyscie Cameron odejdzie a Chase bedzie spowrotem u Housa.... pytanie widzialyscie ten odcinek z samobojstwem Cartnera? o co chodzilo od poczatku?
wiem glupie pytanie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No Basiu wcale nie głupie pytanie bo ja to zawsze oglądam 5 minut i zasypiam a potem zła jestem na siebie że znowu nie oglądnęłam:eek: i nic nie wiem co tam się dzieje:no:

Tak w ogóle to dzień dobry:-)
My dziś wybieramy się na zakupy bo w niedziele chrzcimy małego a nawet nie mam w co go ubrać:sorry:
mam tylko nadzieje ze padać nie będzie
Azorek ale masz fajnie a mój juz od 6 nie śpi a w nocy co 3 h karmienie.....

Ostatnia edycja:
A powiedzcie kogo ja mam za j... powiesić???!!! Ekipa mi łaskawie w czwartek przyjedzie. A w piątek goście! No wściec się idzie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Basiu po prostu się zastrzelił. Nic więcej nie wiadomo.
Gorzej odcinek wcześniej mi pod koniec obcieli kablówkę. Wtedy byłam wściekła.

Witam.
Moja chyba odsypia poprzednie dni.Wczoraj zasneła o 23 o 6 mleczko o 8 tlko troche pojeczała i dalej spi:szok::tak:.Moze to co najgrsze juz za nami.Bo widze ze temperatury nie ma i smoczek tez wywalila:tak:.

Deli najlepszego z okazji urodzin.Duza buzika.

Deli wszystkiego co najlepsze ,pociechy z córci i męża no i spełnienia marzeń
Ja cos dzisiaj mocno depresyjna jestem nic mi się niechce a tu zakupy trzeba robic bo jutro slepy nieczynne pewnie tłok będzie jak nie wiem:wściekła/y:
A to wogule to witam sie:-)

reklama
Dzień dober :)
Deli 100 lat najlepsze życzenia :)
ja niewyspana że hej... a mam dziś dużo spraw do załatwienia i nie wiem jak to zrobić...nic mi się nie chce łeee
ja to w housie też zaległości...
Malinka mój też dziś co 3 h pobudka a od 5:30 nie śpimy więc..
spaaaaaaaać mi się marzy ale jemu nie... kurcze mógłby po mnie być śpiochem.:sorry:

Do góry